Pages:
Author

Topic: deadley, Sylon, AmaZix ve TokenSuite`in tüm aktif kampanyaları - page 7. (Read 3544 times)

member
Activity: 98
Merit: 28
Çok güzel bir çalışma olmuş, teşekkür ederim.
Ama bir süredir güncellenmiyor sanırım.
Ya da bana öyle geldi, emin de değilim.
Bu tip konular çok yararlı hepimiz için...

Başlık güzel ama ilgilenen arkadaş şu sıralar güncellemeyi bırakmış gibi görünüyor.

Yaklaşık 1 haftadır yeni bir bounty yok galiba. Sürekli başlığı inceliyorum. Spreadsheet hep aynı. Orada ismi olan managerlerin son açtığı basliklara da baktım. Yeni bounty göremedim. Aklıma bir an acaba arkadaş merit gelmediği için güncelleme yapmiyormu sorusu geldi. Şimdilik yeni bounty yok bekleyelim bakalım

listeyi güncellemeyi bırakmadım. sadece bi süredir yoktum. 2-3 bounty gelmiş, onları da bu akşam listeye ekleyeceğim.
ayrıca listede düzenlemeler yapmayı düşünüyorum. önerisi olan varsa, başlığa eklediğim form üzerinden ilete bilir. saygılar

Hocam gerçekten tebrikler. Başlığa sahip çıkıyor ve uğraşıyorsun. İleride eminim ico için spreedsheet aşamasına geçerek kendini geliştireceksin ve ben seni takip ediyor olacağım.  Smiley Saygılarımla.
çok teşekkür ederim, hocam Smiley ama ICO listesini yapa bileceğimi hiç sanmıyorum. bu piyasada yeniyim daha. öyle çok anlayışım da yok Smiley
sr. member
Activity: 658
Merit: 280

Başlık güzel ama ilgilenen arkadaş şu sıralar güncellemeyi bırakmış gibi görünüyor.

Yaklaşık 1 haftadır yeni bir bounty yok galiba. Sürekli başlığı inceliyorum. Spreadsheet hep aynı. Orada ismi olan managerlerin son açtığı basliklara da baktım. Yeni bounty göremedim. Aklıma bir an acaba arkadaş merit gelmediği için güncelleme yapmiyormu sorusu geldi. Şimdilik yeni bounty yok bekleyelim bakalım

listeyi güncellemeyi bırakmadım. sadece bi süredir yoktum. 2-3 bounty gelmiş, onları da bu akşam listeye ekleyeceğim.
ayrıca listede düzenlemeler yapmayı düşünüyorum. önerisi olan varsa, başlığa eklediğim form üzerinden ilete bilir. saygılar

Hocam gerçekten tebrikler. Başlığa sahip çıkıyor ve uğraşıyorsun. İleride eminim ico için spreedsheet aşamasına geçerek kendini geliştireceksin ve ben seni takip ediyor olacağım.  Smiley Saygılarımla.
member

member
Activity: 532
Merit: 12
member
Merit: 12
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
member
Amazix`in duyurusu. Repux ve JoyToken kampanyalarına katılanlar okusun.

Dear RepuX/JoyToken bounty hunters,

We have an unfortunate announcement to make. AmaZix and Repux/Joytoken will be parting ways as we have been unable to reach an agreement about the payout of the respective bounty campaigns.

The ICO teams have stated that because of the lower than expected results in their token sales they are no longer willing to pay out the originally allocated amount to the bounty participants. At AmaZix we value honesty, straightforwardness and the value of a deal above everything and therefore we decided that we can’t go along with any unilateral modification of the bounty allocation that could tarnish our reputation.

We have tried without success to reach an agreement to defend your interests but their position is that we have “no say” in this matter and therefore we have no other choice but to step down. Stake calculations for RepuX are complete and Joytoken counts will be finished in the next days and delivered to the team.

Thank you for choosing to participate in our bounty programs and our most sincere apologies for this unfortunate event.

The AmaZix team
member
Activity: 1264
Merit: 43
Çalışma için teşekkürler.. Ben bir soru sormak istiyorum. Bu Sylon'un Twitter kampanyalarında atılması gereken günlük/haftalık tweet/re-tweet miktarı belirtilememiş. Sınırsız anlamına mı geliyor bu?

hocam geleni rt yap ve beğen yalnız başkalarının attığı twiti rt yapma sakın ona dikkat et onun dışında sorun yok.

Cevap için teşekkürler hocam ama mesela günlük 3-4 re-tweet yapsak sorun olmaz yani?
full member
Activity: 602
Merit: 118
Çalışma için teşekkürler.. Ben bir soru sormak istiyorum. Bu Sylon'un Twitter kampanyalarında atılması gereken günlük/haftalık tweet/re-tweet miktarı belirtilememiş. Sınırsız anlamına mı geliyor bu?

hocam geleni rt yap ve beğen yalnız başkalarının attığı twiti rt yapma sakın ona dikkat et onun dışında sorun yok.
member
Activity: 1264
Merit: 43
full member
Activity: 336
Merit: 100
böyle bir bir başlık hepimize lazımdı, ben genelde sylon kampanyalarına katılıyorum, stake olarak büyük sorun yaşatıyor sylon ama bununla beraber, diğer yöneticiler gibi disiplinsiz, değil, yani yaşlı kurtun arkasındayız
member
Activity: 182
Merit: 22
iyi iş çıkarmışssın kardeş eline saglık. toplu olarak bu adamlara girseler yine insanlar kazanır.
full member
Activity: 420
Merit: 101
en güzel kampanyalar genelde amazix ekibinde gibi görünüyor. imzada local forumu %30 oranında kabul ettikleri için katılamıyorum kendi adıma ama ingilizcesi iyi olan arkadaşların bu ekibin kampanyalarını inceleyip katılmaları mantıklı olur.
full member
Activity: 602
Merit: 118
sylonun bütün kampanyalarına baktım. neredeyse uzamayan kampanyası yok. sadece sylon a has bir şey mi bu yoksa çoğu kampanya uzatılıyor mu? sadece jinbi token in imzasına katıldım ama diğerlerine bakıyorum nisanda bitecek hazirana ya da mayıs sonuna ertelenmiş. birde ico başarılı olursa yazılmış. eskisi gibi artık sylon un kampanyaları da olsa para kazanmak bence çok zor. nasip kısmet bekeeyip göreceğiz...
member
Amazix`in "SpringRole" kampanyası eklendi.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Sylon un realista kampanyasına katılmıştım bende buradan gördüm cüzdan adresinin değiştirilmesi gerektiğini teşekkürler yardımlar için.
member
Amazix`in "Orvium" kampanyası eklendi.
member
Sylon`un "Decibels", Amazix`in "Shivom", "Giftcoin", "OnLive" ve TokenSuite`in "Saifu" kampanyaları bittiği için listeden kaldırılmıştır.
member
Güzel liste olmuş güncel kalırsa çok iyi olur.Emeğin için teşekkürler +merit yolladım.Diğer kampanyalarıda ekleyebilirsin liste genişlemiş olur.Birçoğu local kabul etmiyor.
çok teşekkürler, hocam. diğer kampanyalar derken, random mu yani? öyle diyorsanız 1-2 başlık var.

güzel derleme olmuş, biraz geç kalmışım incelemek için, bu aralar pek ilgilenemiyorum, güncellemeye devam edersen takipte kalacağım, yolun açık olsun, görüşmek üzere.
merit için teşekkürler, hocam. güncel tutmaya çalışıyorum.

Hocam güzel bir derleme, bu derleme için elinize sağlık, şimdi sylon un kampanyalarını seviyorum, takip de ediyorum, ama kuralları çok sıkı, bu açıdan biraz problem görüyorum,

onun haricinde, çoğu zaman güzel kampanyalar oluyor.
çok teşekkürler, hocam. bu 4ü arasında favorim deadley ve amazix. deadley çok az proje alıyor. o yüzden geriye takip edicek amazix kalıyo.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
Hocam güzel bir derleme, bu derleme için elinize sağlık, şimdi sylon un kampanyalarını seviyorum, takip de ediyorum, ama kuralları çok sıkı, bu açıdan biraz problem görüyorum,

onun haricinde, çoğu zaman güzel kampanyalar oluyor.
Pages:
Jump to: