Pages:
Author

Topic: deadley, Sylon, AmaZix ve TokenSuite`in tüm aktif kampanyaları - page 6. (Read 3543 times)

full member
Activity: 378
Merit: 103
arkadaşım çok güzel paylaşımlar yapıyorsun bizi çok büyük bir dertten kurtardın gerçekten tek tek kontorl etmek yerine elektronik tablodan direk bakmak çok kolay gerçekten teşekkürler ellerine sağlık
member
Activity: 98
Merit: 28
Arkadaşlar, TokenSuite ekibi yönettiği kampanyalar bittiğinde yorumlarda belirtiyor. Konuya bittiğiyle ilgili bilgi eklemediğinden, yorumlardan bittiğine dair bir bilgiyi bulmak çok zor oluyor. Mesela "OTPPAY" kampanyasının bitip-bitmediğini öğrenmem yarım saatimi aldı. O yüzden bittiğinden emin olduğunuz kampanya hala listede yer alıyorsa bana bildirirsiniz, listeden kaldırırım. Çok teşekkürler.
member
Amazix`den
Dear EQUI Bounty Hunters,
The EQUI bounty is momentarily suspended due to the end of the contract between AmaZix and EQUI. More details about how we will proceed will follow soon.
TWEETS, SHARES AND CONTENT CREATED FROM NOW ON WILL NOT BE COUNTED
Thank you for your participation

Dear Skyllz Bounty Participants,
For legal reasons, the Token Sale needs to be delayed into some time in Q3 2018 (we can't give an exact date yet). For this reason, we are closing the bounty campaign with immediate effect. Rest assured that the tokens will be paid out once the ICO takes place. AmaZix will calculate the stakes and prepare the payment sheet for this effect.
Thank you all for your participation.
The Skyllz team.

"Arcona", "Essentia", "Bitnation" kampanyaları bittiği için,

TokenSuite`den
"OTPPAY" kampanyası bittiği için listeden kaldırıldı.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
Ben token suite kampanyalarında sürekli ingilizce dayatmasını doğru bulmuyorum,  zira bu sefer insanlar ingilizce yazacaz diye iyice saçmalıyorlar bu sefer de kimselere faydası olmuyor yazılanların, yani açıkçası benim düşüncem bu yönde
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
elinize sağlık hocam, ilgi ile takip ediyorum konunuzu, bence güzel işler çıkacak ileride bu konudan, çünkü bir çok insan düzgün şekilde, tablo şeklinde bountyleri takip edebiliyor ki bu baya önemli bir konu çoğu insan için
member
@bitfather çok teşekkürler cevap için iptal olan ve uzatılan baya var herhalde içlerinden realista bitmişti bir de decibels bitti diye biliyorum ama

rica ederim, hocam. evet, onlar bittiği için kaldırmıştım listeden. zaten listede görmediğiniz kampanya ya bitmiş, ya iptal olmuştur.

Bounty kampanyalarının en baba yöneticilerini bir araya toplamak cidden güzel bir durum ve konu herkes ıcın yararlı olmuş dostum merıtım olsa da keşke sana versem.Kampanyalarda keske ıstedıgımız gıbı kazanabılsek herşey şans meselesine döndü artık.
çok teşekkürler, hocam, düşünmeniz yeter  Smiley
member
Activity: 135
Merit: 10
Bounty kampanyalarının en baba yöneticilerini bir araya toplamak cidden güzel bir durum ve konu herkes ıcın yararlı olmuş dostum merıtım olsa da keşke sana versem.Kampanyalarda keske ıstedıgımız gıbı kazanabılsek herşey şans meselesine döndü artık.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
@bitfather çok teşekkürler cevap için iptal olan ve uzatılan baya var herhalde içlerinden realista bitmişti bir de decibels bitti diye biliyorum ama
member
Activity: 1264
Merit: 43
"Grain" bitti, "Quake Mining" iptal oldu, "XiWATT" durduruldu, "Ambit" 30 Mayısa, "Plaza Systems" Haziran sonuna, "CryptoFlix" 15 Hazirana, "Aitheon" 5 Hazirana kadar uzatıldı.

Şuraya bak, resmen çocuk oyuncağına döndü iş artık. Her uzatış, boğaya denk gelme ihtimali sebebiyle yapılıyor ama o boğa bir türlü gelemiyor.
member
Ellerinize sağlık faydalı bir konu bu herkes için. Haftlardır aynı imzadayım bitmediği gibi bir de belirsiz olarak ertelemiş adamlar, şurdan bir kurtulabilirsem bakacağım güzel kampanyalara. Uzadıkça sıktı gerçekten

Çok faydali bir konu olmuş bütün bounty managerlar kampanyaları ayrı ayrı liste olması büyük emek var umarım sürekli güncel olur bu konu emegine saglık gerçekten çok detaylı olmuş

çok teşekkürler.

hocam oldukça güzel bir konu ilgi ile takip ediyorum, geçenlerde pek güncel değildi liste, galiba yeni güncellemişsiniz, yeni bountyler söz konusu çünkü, ben de yeni fark ettim
evet, bi kaç gün burada olmadığım için güncelleyememiştim. şu anda tüm güncel kampanyalar listede yer alıyor.

elinize sağlık hocam oldukça güzel bir konu olmuş diye düşünüyorum bana kalırsa excel dosyasını biraz daha renklendirebilirsiniz böylelikle daha çok okunur diye düşünüyorum
çok teşekkürler, hocam. bi öneriniz varsa buyurun.
member
Activity: 231
elinize sağlık hocam oldukça güzel bir konu olmuş diye düşünüyorum bana kalırsa excel dosyasını biraz daha renklendirebilirsiniz böylelikle daha çok okunur diye düşünüyorum
member
@bitfather teşekkürler güncellemeler için Sylon'un kampanyaları ile ilgili bir gelişme var mı bitme, uzatılma ve iptal olma gibi? Teşekkürler tekrar.

"Grain" bitti, "Quake Mining" iptal oldu, "XiWATT" durduruldu, "Ambit" 30 Mayısa, "Plaza Systems" Haziran sonuna, "CryptoFlix" 15 Hazirana, "Aitheon" 5 Hazirana kadar uzatıldı.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Artık hiç tadı tuzu yok bu kampanyaların ya ödemeleri aksatırlar veya eksik gönderirler. Süreleride uzatırlar köle gibi çalıştırırlar hiç ciddiyet kalmadı.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Beyler merhabalar,
Güzel bir imza bakıyorum. Şuan taşıdığım imza süresi bitti, tam bir fiyaskoydu neredeyse 1 seneyi bulacak Smiley
Var mı önerebileceğiniz sağlam ve pek uzun sürmeyecek bir kampanya ?
Teşekkürler.

İçinde bulunduğum kampanyayı önerebilirim, haziran başında bitecek yani sadece 2 haftası kaldı (: sylon yönettiği için güven toplayan bir kampanya, son zamanlarda imza kampanyaları ile ilgili bir sürü sorun görüyorken buna girebilirsiniz. Bounty konu linkini aşağıya bırakıyorum

https://bitcointalksearch.org/topic/bountyico-aitheon-digital-ecosystem-simplifying-your-world-w-ai-robots-2836062
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Beyler merhabalar,
Güzel bir imza bakıyorum. Şuan taşıdığım imza süresi bitti, tam bir fiyaskoydu neredeyse 1 seneyi bulacak Smiley
Var mı önerebileceğiniz sağlam ve pek uzun sürmeyecek bir kampanya ?
Teşekkürler.
full member
Activity: 206
Merit: 100
Çok faydali bir konu olmuş bütün bounty managerlar kampanyaları ayrı ayrı liste olması büyük emek var umarım sürekli güncel olur bu konu emegine saglık gerçekten çok detaylı olmuş
full member
Activity: 280
Merit: 102
hocam oldukça güzel bir konu ilgi ile takip ediyorum, geçenlerde pek güncel değildi liste, galiba yeni güncellemişsiniz, yeni bountyler söz konusu çünkü, ben de yeni fark ettim
member
Activity: 238
Ellerinize sağlık faydalı bir konu bu herkes için. Haftlardır aynı imzadayım bitmediği gibi bir de belirsiz olarak ertelemiş adamlar, şurdan bir kurtulabilirsem bakacağım güzel kampanyalara. Uzadıkça sıktı gerçekten
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
@bitfather teşekkürler güncellemeler için Sylon'un kampanyaları ile ilgili bir gelişme var mı bitme, uzatılma ve iptal olma gibi? Teşekkürler tekrar.
member
Amazix`in "Quadrant", "PumaPay", TokenSuite`in "Greenish", "Aqua", "TokenUnion" ve "EINC" kampanyaları eklendi.
Pages:
Jump to: