Pages:
Author

Topic: deadley, Sylon, AmaZix ve TokenSuite`in tüm aktif kampanyaları - page 5. (Read 3543 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Arkadaşlar, TokenSuite ekibi yönettiği kampanyalar bittiğinde yorumlarda belirtiyor. Konuya bittiğiyle ilgili bilgi eklemediğinden, yorumlardan bittiğine dair bir bilgiyi bulmak çok zor oluyor. Mesela "OTPPAY" kampanyasının bitip-bitmediğini öğrenmem yarım saatimi aldı. O yüzden bittiğinden emin olduğunuz kampanya hala listede yer alıyorsa bana bildirirsiniz, listeden kaldırırım. Çok teşekkürler.

Merhabalar;
Ben de emeğinize katkıda bulunmak istedim.
Bildiğim biten kampanyaları paylaşayım.
Amazix den cardstack bitti.
Tokensuitten Darico, Digipharm, Datareum, Kripton, Investa, Daostack bitti.
Photochain uzatıldı ve 2. etap başladı. Sanırım yeniden kayıt olmak gerekiyor.

Hocam yanlış bilgilendirmeyelim cardstack bitmedi hala devam ediyor 24 Mayıs’ta satışları var şuana kadar 27milyon dolar toplamışlar 24 Mayıs’ta kalan kısmı satışa sunulacak aylardır imzasındayım keşke bitmiş olsaydı  Grin

Cardstack kampanyasındaydım ben de. Hafta boyunca tweetter ve facebook görevlerini yaptım. Bugün rapor vermek için girdim. Bounty sayfalarında 13 Mayıs tarihi duruyordu hala, spreadsheete baktım, onda da son tarih 13 Mayıs görünüyor. Sonra telegramlarına girdim. Bounty için yeni bir kanal açmışlar, oraya da girdim. Bounty nin bittiği, duyurunun daha sonra yapılacağı yazılıyor.
Emin olmasam söylemezdim yani, merak etmeyin Smiley
İmza kaldırılsın dememişler tabii ama yeni giriş yapmak isteyenlerin baktığı listede durmasına gerek yok...

Ben bunu yazdıktan sonra duyuru yapılmış ve kampanya 27 Mayıs'a kadar devam ediyor.
Bir haftalık kampanyaya girmek ne kazandırır bilmem ama, yine de yanlış bilgi vermek istemedim.
Önceki durum benim hatam olmasa da yine de özür dilerim...
jr. member
Activity: 336
Merit: 1
In CRYPTOCARZ the intellectual code is distributed, thanks to it it will not be made more than one type of cars.
member
Activity: 210
Merit: 10
Arkadaşlar, TokenSuite ekibi yönettiği kampanyalar bittiğinde yorumlarda belirtiyor. Konuya bittiğiyle ilgili bilgi eklemediğinden, yorumlardan bittiğine dair bir bilgiyi bulmak çok zor oluyor. Mesela "OTPPAY" kampanyasının bitip-bitmediğini öğrenmem yarım saatimi aldı. O yüzden bittiğinden emin olduğunuz kampanya hala listede yer alıyorsa bana bildirirsiniz, listeden kaldırırım. Çok teşekkürler.

Merhabalar;
Hocam cardstack'in bittiğini nereden tasdiklediniz acaba öğrenebilir miyim ? Ben öyle bir şey ne duydum ne gördüm çünkü
member
Activity: 210
Hocam çok güzel bir çalışma olmuş gerçekten. Forumda böyle insanları uğraştırmadan tüm işleri tek alanda toplayan çalışmalara gerçekten bayılıyorum.
sr. member

Merhabalar;

Hocam yanlış bilgilendirmeyelim cardstack bitmedi hala devam ediyor 24 Mayıs’ta satışları var şuana kadar 27milyon dolar toplamışlar 24 Mayıs’ta kalan kısmı satışa sunulacak aylardır imzasındayım keşke bitmiş olsaydı  Grin

Cardstack kampanyasındaydım ben de. Hafta boyunca tweetter ve facebook görevlerini yaptım. Bugün rapor vermek için girdim. Bounty sayfalarında 13 Mayıs tarihi duruyordu hala, spreadsheete baktım, onda da son tarih 13 Mayıs görünüyor. Sonra telegramlarına girdim. Bounty için yeni bir kanal açmışlar, oraya da girdim. Bounty nin bittiği, duyurunun daha sonra yapılacağı yazılıyor.
Emin olmasam söylemezdim yani, merak etmeyin Smiley
İmza kaldırılsın dememişler tabii ama yeni giriş yapmak isteyenlerin baktığı listede durmasına gerek yok...
member
Activity: 490
Merit: 16

Merhabalar;

newbie
Activity: 112
Merit: 0
Elinize saglik gercekten. Ben de dun emaillerin icinden arayip bulmaya calistim, bir de hepsi birlikteyken kiyaslama yapabilmek daha kolay
member
Activity: 1106
Merit: 25
Anlamadığım şey şu. Bu tarz kişiler nasıl banlanabiliyor. Banlanan kişiye forum açıklama yapıyor mu? Su sebepten ötürü banlandiniz  diye . Adam koskoca yönetici degilmi? Ayrıca bazı kisilerin kırmızı renkte olmasını ve neden öyle oldukları hakkında hiç fikrim yok. Bu konu hakkında bilgisi olan yazarsa bizde öğrenmiş oluruz.
neden banlanamasın ki? adamın forumda ünlü olması, kuralları çiğneye bileceği anlamına gelmez. ortada bir kural varsa, newbie-legendary demeden herkese uygulanmalı. zaten nedenini belirtmiş ve suçunu kabul etmiş kendisi. açıklamasını okursanız anlarsınız, hocam.

Hocam ben sebebini sordum. Niye oluyor demedim. Telefondan bağlandığım için linke tıklayınca telefon çeviri yapmadı. Bilgisayardan bakınca gördüm. Merak ettiğim şey şu isteyen istediği kişiyi bloklayabiliyor mu yoksa forumda bu konuda söz sahibi belli kişiler mi var? Bazen postlarda görüyorum. Kırmızı -1 gibi sayıları olanlar var
sr. member

Merhabalar;
member
Activity: 98
Merit: 28
Anlamadığım şey şu. Bu tarz kişiler nasıl banlanabiliyor. Banlanan kişiye forum açıklama yapıyor mu? Su sebepten ötürü banlandiniz  diye . Adam koskoca yönetici degilmi? Ayrıca bazı kisilerin kırmızı renkte olmasını ve neden öyle oldukları hakkında hiç fikrim yok. Bu konu hakkında bilgisi olan yazarsa bizde öğrenmiş oluruz.
neden banlanamasın ki? adamın forumda ünlü olması, kuralları çiğneye bileceği anlamına gelmez. ortada bir kural varsa, newbie-legendary demeden herkese uygulanmalı. zaten nedenini belirtmiş ve suçunu kabul etmiş kendisi. açıklamasını okursanız anlarsınız, hocam.

Hocam ben sebebini sordum. Niye oluyor demedim. Telefondan bağlandığım için linke tıklayınca telefon çeviri yapmadı. Bilgisayardan bakınca gördüm. Merak ettiğim şey şu isteyen istediği kişiyi bloklayabiliyor mu yoksa forumda bu konuda söz sahibi belli kişiler mi var? Bazen postlarda görüyorum. Kırmızı -1 gibi sayıları olanlar var
"adam koskoca yönetici" demişsiniz ya, hocam, ona yazdım ben.
evet, banlanınca sebebi bildirilir. yalnız modlar banlaya bilir. kırmızı -1 ve ya yeşil +1 gibi sayılara trust deniyor forumda. modlara bildiriyorsunuz, onlar - ve ya + trust vere biliyor akabinde. ama çok da taktıklarını sanmıyorum.
full member
Activity: 910
Merit: 105
Elinize sağlık en bilinenleri toplamışsınız. Bu ara moda oldu herkes bir tablo yapıyor tüm kampanyaları yayınlıyor. En bilinen menajerlerin kampanyalarını eklemişsiniz daha rahat ulaşılabilir.
full member
Activity: 840
Merit: 103
bu arada, Sylon 14 günlüğüne banlanmış forumdan. mesajlarınızı ve ya postlarınızı cevaplayamaz.
daha detaylı açıklaması: https://medium.com/@Sylon/bitcointalk-14-days-ban-announcement-ab6d1929bb9f
Daha oncede farkli bir kampanyaya ait kisinin banlanmasina denk gelmistim benzer sekilde. modlar spam mesajlara neden olan konu sahiplerini de banlayabiliyorlar. Benim takip ettigim bir imza kampanyasinda listeye sinirsiz sekilde alinan newbieler forumun heryerine cop mesajlar attigindan kampanya yoneticisi birsure banlanmisti Cheesy
member
Anlamadığım şey şu. Bu tarz kişiler nasıl banlanabiliyor. Banlanan kişiye forum açıklama yapıyor mu? Su sebepten ötürü banlandiniz  diye . Adam koskoca yönetici degilmi? Ayrıca bazı kisilerin kırmızı renkte olmasını ve neden öyle oldukları hakkında hiç fikrim yok. Bu konu hakkında bilgisi olan yazarsa bizde öğrenmiş oluruz.
member
Activity: 1106
Merit: 25
member
bu arada, Sylon 14 günlüğüne banlanmış forumdan. mesajlarınızı ve ya postlarınızı cevaplayamaz.
daha detaylı açıklaması: https://medium.com/@Sylon/bitcointalk-14-days-ban-announcement-ab6d1929bb9f
member
elinize sağlık hocam, ilgi ile takip ediyorum konunuzu, bence güzel işler çıkacak ileride bu konudan, çünkü bir çok insan düzgün şekilde, tablo şeklinde bountyleri takip edebiliyor ki bu baya önemli bir konu çoğu insan için

arkadaşım çok güzel paylaşımlar yapıyorsun bizi çok büyük bir dertten kurtardın gerçekten tek tek kontorl etmek yerine elektronik tablodan direk bakmak çok kolay gerçekten teşekkürler ellerine sağlık

elinize sağlık hocam oldukça güzel bir tablo olmuş diye düşünüyorum, arkadaşın dediği gibi tek tek bakmak yerine bu şekilde excel tablosundan bakmak daha kolay oluyor

Hocam bana kalırsa bu şekilde tek tablo olması güzle olmuş, bu şekilde bir çok insan faydalanacaktır diye düşünyorum,  excel olması kullanışlı olmuş

Faydalı başlık tebrik ederim güzel bir çalışma oldu zaten daha önce de tebrik etmiştim bu listeden şu an bulunduğum imza kampanyasını Seçtim bitmesine az kaldı ama iyi yatırım toplamışlar 34 milyon $ toplamışlar şuan yarın 24 saatte bitiyor bakalım ne kadar getirecek on günlüğüne

güzel sözleriniz için teşekkürler  Smiley
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Amazix`den
Dear EQUI Bounty Hunters,
The EQUI bounty is momentarily suspended due to the end of the contract between AmaZix and EQUI. More details about how we will proceed will follow soon.
TWEETS, SHARES AND CONTENT CREATED FROM NOW ON WILL NOT BE COUNTED
Thank you for your participation

Dear Skyllz Bounty Participants,
For legal reasons, the Token Sale needs to be delayed into some time in Q3 2018 (we can't give an exact date yet). For this reason, we are closing the bounty campaign with immediate effect. Rest assured that the tokens will be paid out once the ICO takes place. AmaZix will calculate the stakes and prepare the payment sheet for this effect.
Thank you all for your participation.
The Skyllz team.

"Arcona", "Essentia", "Bitnation" kampanyaları bittiği için,

TokenSuite`den
"OTPPAY" kampanyası bittiği için listeden kaldırıldı.

Arcona kampanyasına katılmıştım. Takriben 8 ay falan sürdü 2 ay daha ICO sürecekmiş ödülü aldık diyene kadar neredeyse 1 sene geçecek. Tam bir rezillik. Lanet ettim imza kampanyası işine. Bakalım ne gelecek orası da muamma.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
Faydalı başlık tebrik ederim güzel bir çalışma oldu zaten daha önce de tebrik etmiştim bu listeden şu an bulunduğum imza kampanyasını Seçtim bitmesine az kaldı ama iyi yatırım toplamışlar 34 milyon $ toplamışlar şuan yarın 24 saatte bitiyor bakalım ne kadar getirecek on günlüğüne
member
Activity: 280
Hocam bana kalırsa bu şekilde tek tablo olması güzle olmuş, bu şekilde bir çok insan faydalanacaktır diye düşünyorum,  excel olması kullanışlı olmuş
member
Activity: 196
elinize sağlık hocam oldukça güzel bir tablo olmuş diye düşünüyorum, arkadaşın dediği gibi tek tek bakmak yerine bu şekilde excel tablosundan bakmak daha kolay oluyor
Pages:
Jump to: