Pages:
Author

Topic: digilira.com - Digilira ile Türk Liranızı dijital platforma taşıyın - page 39. (Read 35373 times)

member
Activity: 67
Merit: 35
Merak ettiğim bir şey var.
Tamam ben TL birikimimi aracılığınız ile DEX e aktardım diyelim. DEX de TL ile waves veya bitcoin veya başka bir şey satan olacak mı?
Yoksa bir süre birilerinin TL ile waves satmasını mı bekleyeceğiz?

Merkezsiz bir borsaya Türk Lirası entegrasyonunun bir ihtiyaç olduğunu düşünerek harekete geçtik.  Gelen yorumlar ve iki gün içerisinde 100'den fazla kişinin e-posta bültenine abone olarak gelişmelerden haberdar olmak istemesi ne kadar doğru bir karar verdiğimizi bize gösterdi.

digilira'nın sunduğu avantajlar sayesinde Waves Platform'un Türk Lirası ile takas işlemlerinde yoğun olarak kullanılacağını düşünüyoruz.
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
kacirdiysam ozur dilerim ama tekrar sormak istiyorum. kimlik dogrulama vs gerekecek mi?

tam bekledigim bir seydi. kimlik dogrulama gerekecek mi peki tl gonderimi icin?

Hem digilira.com ve kullanıcılarımızın güvenliğini sağlamak, hem de BDDK'nın önerileri doğrultusunda kimlik doğrulamasından geçtikten sonra para çekme işlemleri gerçekleştirilebilecektir.

yatirma islemleri icin dogrulama gerekiyor mu peki?
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Merak ettiğim bir şey var.
Tamam ben TL birikimimi aracılığınız ile DEX e aktardım diyelim. DEX de TL ile waves veya bitcoin veya başka bir şey satan olacak mı?
Yoksa bir süre birilerinin TL ile waves satmasını mı bekleyeceğiz?
member
kacirdiysam ozur dilerim ama tekrar sormak istiyorum. kimlik dogrulama vs gerekecek mi?

Hem digilira.com ve kullanıcılarımızın güvenliğini sağlamak, hem de BDDK'nın önerileri doğrultusunda kimlik doğrulamasından geçtikten sonra para çekme işlemleri gerçekleştirilebilecektir.
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
full member
Activity: 201
Merit: 100
Proof-of-Asset Protocol
hayırlı olsun,bültene üye oldum gelişmeleri merakla bekliyorum.
full member
Activity: 215
Merit: 101
Güzel bir proje. Öncelikle tebrik ederim. Sadece Waves Platformuna bağımlı kalması benim için soru işareti. TRL ile Bitcoin, Litecoin işlemlerindeki hacim bile bence çok düşük seviyelerde. Digital USD olan USDT gibi, dijital TRLT yaratılıp, platformlar arasındaki transferin önü açılırsa tadından yenmez. Umarım güzel hacimlerle altı desteklenir.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Böyle sitelerin ve borsaların artması ülkemiz adına çok iyi. Umarım uzun soluklu ve istediğiniz şekilde ilerler projeniz.
Çoğumuz yerli borsalardan btc ya da ltc alıp başka borsalara gönderiyoruz sonuçta. Bu siteler bu sorunumuzu çözecek gibi duruyor...
newbie
Activity: 32
Merit: 0
Hayırlı uğurlu olsun Serkan hocam. Maili bıraktım. Güzel haberleri bekliyoruz.
member
Duyurunuzda belirttiğiniz firma adınız "Digilira Teknoloji A.Ş" yi googleda aratıyorum ama hiçbir şey çıkmıyor, neden?

Sayın bobita,

Anonim şirketimizi bu hafta içerisinde kurmayı planlıyoruz. Şirketin esas sözleşmesi hazırlandı, son kontroller için üzerinden geçiliyor.

Buna ek olarak;
  • Digilira Teknoloji AŞ olarak kurulmamızda herhangi bir engel bulunmadığı için bilgilendirme duyurusunda kurulacak olan şirket adımızı kullandık.
  • digilira.com alan adı başka birisi tarafından satın alınmıştı, şirket adımız konusunda karar verdikten sonra alan digilira.com alan adını satın aldık.
  • "digilira" markasını, logosu ile birlikte tescil ettirmek için resmi başvurumuzu tamamladık.
  • digilira.com.tr alan adı için resmi başvuruda bulunduk
  • Şu anda digilira.com 'u geçici SSL Sertifikası ile şifrelemekteyiz, şirket kurulumundan sonra kurumsal SSL Sertifikası için başvuracağız.

www.digilira.com üzerinden bültenimize abone olursanız gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz..

legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Duyurunuzda belirttiğiniz firma adınız "Digilira Teknoloji A.Ş" yi googleda aratıyorum ama hiçbir şey çıkmıyor, neden?
member
tebrikler. güzel bir proje. işlemleri dolanmaktansa ,kısaltacak , faydalı bir girişim olacak. diğer borsalara da girerse daha iyi olur.

Desteğiniz için teşekkür ederiz. Başka borsalar gelecek planlarımız dahilinde ancak ilk etapta Waves Platform üzerinden hizmet vereceğiz.
full member
Activity: 171
Merit: 100
tebrikler. güzel bir proje. işlemleri dolanmaktansa ,kısaltacak , faydalı bir girişim olacak. diğer borsalara da girerse daha iyi olur.
member

legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Son zamanlarda pıtırdayan borsa/borsamsı/exchange girişimlerinden en çok içimin ısındığı bu oldu.
Haydi hayırlısı bakalım. Bol şans Smiley
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Tebrikler inşallah başarı yakalayabilirsiniz. Beklenilen ve istenilen bir durumdu bu . Moralinizi bozmak gibi olmasın ama işiniz gerçekten zor . İnşallah altından kalkabilirsiniz .
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Tebrik ederim hocam. Bu mükemmel bir oluşum. Waves' i direkt ve komisyonsuz olarak TL ile satın alabilmek özellikle forumda paylaşım yapan arkadaşlarımız için harika bir şey. TR community waves' i çok seviyor ve inanıyor. Piyasada son zamanlarda okuduğum en iyi atak budur.
hero member
Activity: 661
Merit: 581
Değerli dostlar, güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Kullanıcı dostu arayüzü ile hepimizin severek kullanacağı bir platformu yayına almak için çok yoğun çalışıyoruz. [email protected] aracılığı ile fikirlerinizi ve görüşlerinizi bize iletebilir, www.digilira.com uzerinden gelişmelerden haberdar olmak için bültenimize kayıt olabilirsiniz.
hero member
Activity: 953
Merit: 504
Bekliyorduk Smiley Hayırlı olsun Serkan Hocam. Başarılarının devamını canı gönülden diliyorum
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
Waves > TL > ... işi için güzel bir proje. Doğrudan TL ye geçiş (veya TLden  diğerlerine) zamandan ve komisyondan kazandıracaktır ama WavesDEXin daha kendisinin alması gereken çok yol var.

Version 1.0 sürümünden sonra umudedilen canlanma yakalanamaz ise DEX in geleceği BitsharesDEXin akıbetine uğrayabilir.

Tabi burada, WAVESi WavesDEXden ayrı düşünmek gerekir.

digilira yerine elira daha güzel olabilirdi tabii, ama elbette bir bildiginiz vardır.
Pages:
Jump to: