Pages:
Author

Topic: digilira.com - Digilira ile Türk Liranızı dijital platforma taşıyın - page 40. (Read 35373 times)

sr. member
Activity: 710
Merit: 255
Waves gerek globalde gerek bitkapital aracılıgı ile tr de hacmi yokken yeni waves tabanlı borsa bence gereksiz. Yanlış anlasılmasın yeni borsaya sevindim ama waves için daha erken.aslında bu digilirayı borsalar arası geçişte kullanabilsek super olur. Usdt gibi. Ornegin siZden alıcaz sonra btcturke aktarıp orada harcayacagız
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
waves platformunda hacim olsa neyse de hacim yok maalesef, iyi niyetli bir proje bitkapital gibi düşünülmüş fakat daha dünya alışamadı merkeziyetsiz borsaya

gelecegi cok parlak duruyor ama bu borsalarin. ilerde hacimlerin artacagini dusunuyorum ben.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Türk dijital para platformuna yepyeni bir soluk getirebilecek bir hizmet ve çok güzel bir gelişme, Serkan Bayar ve ekibine başarılar diliyorum
full member
Activity: 162
Merit: 103
waves platformunda hacim olsa neyse de hacim yok maalesef, iyi niyetli bir proje bitkapital gibi düşünülmüş fakat daha dünya alışamadı merkeziyetsiz borsaya
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Hayırlı olsun diyelim. Türk borsaları çoğaldı ancak siz yeni bir soluk getirmiş oldunuz. Waves'le tl al-sat yapmak önemli bir eksiklikti, takipteyiz.
member
Activity: 252
Merit: 11
emeğinize sağlık allah utandırmasın hocam 🙏
full member
Activity: 462
Merit: 107
Waves ve TL geçidi. Gerçekten birbirine yakıştı. Grupta haberi görünce çok sevindim. Hayırlı olsun Serkan Hocam.
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
tam bekledigim bir seydi. kimlik dogrulama gerekecek mi peki tl gonderimi icin?
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
İşte buna hizmet denir. Gerçekten güzel ve sevindirici bir girişim merakla gelişmeleri bekliyoruz.. Ayrıca Waves platform açısından da olumlu..
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
tebrıkler. beklenen haber. basarılı olacaktır bu proje.
hero member
Activity: 700
Merit: 553
Yak meşaleyi yak yak yak...hayırlı olsun çok bekledik.
hero member
Activity: 1319
Merit: 593
In #Bitcoin me trust
Hayırlı olsun, Türk Lirası'nı kripto para dünyasında görmek gerçekten sevindirici. Banka hesabına TL yatırıp karşılığında kripto para alabilmek bizi zaman kaybından ve gereksiz komisyonlardan kurtaracak...
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Waves platformumun Türkiye'de de gelişebilmesi için çok önemli bir gelişme. Umarım hedefler tek tek gerçekleşir. Başarılar diliyoruz.
sr. member
Activity: 462
Merit: 306
Abi tam ihtiyaç olan, eksik hizmeti getirmişsiniz. Umarım başarılı olursunuz. Tebrik ederim. 👍
full member
Activity: 175
Merit: 100
Why not!
Uzun zamandır grupta bahsediyorsunuz. Sonunda başladınız. Hayırlı olsun size ve bizlere.
hero member
Activity: 714
Merit: 503
www.mesutcandemir.com.tr
Öncelikle, hayırlı uğurlu olsun.
Bu gelişme waves yapısında Türk yatırımcıların çok daha etkin olmasını sağlayacak.
Kenara şimdiden bir miktar TL ayırdım. Sizi bekliyorum.
Canı gönülden başarılar dilerim.

Ayrıca digilira için bir halka arz yapmayı düşünürseniz yatırım yapmak isterim.

Katılıyorum halka arz şeklinde bir girişim olursa katılmak isteriz.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Öncelikle, hayırlı uğurlu olsun.
Bu gelişme waves yapısında Türk yatırımcıların çok daha etkin olmasını sağlayacak.
Kenara şimdiden bir miktar TL ayırdım. Sizi bekliyorum.
Canı gönülden başarılar dilerim.

Ayrıca digilira için bir halka arz yapmayı düşünürseniz yatırım yapmak isterim.
sr. member
Activity: 267
Merit: 252
Güzel bir çalışma başarılar dilerim. Mail adresimi bıraktım . Faaliyete geçtiğinde kullanmak istiyorum.
full member
Activity: 308
Merit: 100
Hayırlı olsun bu aralar çok fazla borsa açılmaya başladı rekabet iyidir. Waves platformunda olması diğerlerinden ayıran önemli bir özellik. Hem fee hem de zaman bakımından işimizi görecektir.
sr. member
Activity: 308
Merit: 250
Hayırlı olsun Serkan hocam. Türk topluluğuna çok güzel bi katkı saglamissiniz. Tekrardan hayırlı olsun.
Pages:
Jump to: