Aslında nedense ben hiç şaşırmadım. ICO aşamasında satışlarını baya takip ettim. Hiç öyle abartıldığı gibi bir satış yapamadılar. Stage 1'de baya durmuştu. Büyük olasılıkla para toplamadan, toplamış gibi gösterdiler. Sonra borsaya çıkınca da gerçekler ortaya döküldü.
ICO aşamasında bende sürekli DIW'in satış çubuğunu ve cüzdanlarını takip ediyordum ve bu cüzdanların durumunu her gördüğümde içimde bir olumsuzluk, bir kuşku oluşuyordu. Gerçek anlamda bu kadar kaliteli bir projenin ICO'ların moda olduğu dönem içerisinde yatırım toplayamamış olması ve dolayısı ile de bu projenin gerçekleşememesi son derece büyük bir hayal kırıklığı olmuştu doğrusu. ICO sürecinin sonunda 9.200 civarı Ethereum toplanmıştı yanlış hatırlamıyorsam ve bu toplanan paranın nerede, nasıl harcandığı da meçhul. Uzun bir süre daha DIW'in sakin kalacağını düşünüyorum ve sonrasında da ne olacağını kestiremiyorum. Boğa dönemi içerisinde Ethereum'un 1.000 USD üzerinde bir değer yakalaması durumunda bu değer artışının DIW'e de yansıyacağını ve 0.02 USD seviyelerine geleceğini düşünüyorum. Fakat belirttiğim gibi bu artış Ethereum nedeni ile gerçekleşebilir, GWEI fiyatında pek fazla bir değişiklik olmaz.