Pages:
Author

Topic: Docademic (MTC) Airdrop - 2 yıl Boyunca Her Ay - page 10. (Read 2541 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 254
Keşke bu postu önceden görseydim de kaydımı yapsaydım dedim airdroplarla çok uğraşmam açıkçası boşa uğraş gelirdi bana MTC çok güzel kar bırakmış katılan arkadaşlara

Forumda birçok konu açılmıştı bununla ilgili, görmemiş olmanız şanssızlığınıza gelmiş. Ancak %5.5 çok büyük bir oran değil, Docademic'in günlük hareketliliğine baktığımızda günlük trade yapan kişiler zaten günde %20ye kadar kar elde edebiliyor.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Keşke bu postu önceden görseydim de kaydımı yapsaydım dedim airdroplarla çok uğraşmam açıkçası boşa uğraş gelirdi bana MTC çok güzel kar bırakmış katılan arkadaşlara
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Kulağa çok hoş geliyor ancak bu durumun uzun vadede MTC ye yararlı olacağını düşünmüyorum ve elimdeki MTC tokenleri de çok fazla tutmayı düşünmüyorum açıkçası.
member
Activity: 714
Merit: 82
Ekip tokene değer kazandırmak için mantıklı hamleleri arka arkaya sıralıyor.
Şimdi mobil uygulamanın bir sonraki versiyonu geliyor bu ay. Üstünede bir tane büyük borsa patlatırlarsa çok mutlu olacağım.

---

yatırımı olan arakdaşlar telegramda türkçe docademic grubu kurarsa katılırım. ufaktan teşkilatlanalım Smiley
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Böyle sistemleri gerçekten seviyorum basit ve karlı olabiliyor fakat bu coini önceden duymamıştım.Biraz araştırma yaptıktan sonra alabilirim.
member
Activity: 322
Merit: 40
“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”
Adim adim cok iyi gidiyor Docademic diye dusunuyorum. Bu airdrop ile birlikte ilk etapta satmayi dusunenler artik satmaya sicak bakmayacak cunku her gun degeri katlanan bu projeden ekstradan token cidden guzel bir firsat. Bakalim ne zaman dagitima baslayacaklar.
member
Activity: 164
Merit: 10
Cıdden guzel bır yola basvurmus bounty projesınden gelenlerı bende satmıştım ılerıde uzulecegım demek kı.Ama kademeli olarak toparlamayı dusunuyorum bu fırsat kaçmaz diye umuyorum.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Böyle giderse projesine güvenen token ya da coinler. Değerlerini arttırmak için böyle yollara başvuruyor. Kesinlikle mantıklı bir durum. Belki pundix gibi geri alında yapsalar daha da güzel olur. Tabi bunu dönem dönem açıklamaları token için faydalı olur. bana airdrop gelmedi eğer gelseydi cuzdanda tutar airdrobundan faydalanmak isterdim
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
Duyuru yapamamıştım. Bugün ki açıklamada da hitbtc kullananların KEY yollamalarina gerek olmadığı açıklandı. Ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor.

Dağıtım için hesap yapılıyormuş hangi hesaba ne kadar gidecek diye. Ne zaman dağıtılacağı bu işlemden sonra açıklanacakmış

Bu tür acemilikler projeye zarar veriyor, bir karar aldıysan arkasında dur.
Airdrop sonrası fiyatta düşüş olabilir, ona da dikkat etmek gerek. Zaten düşeceği kadar düşmüş ama dibi görürse McAfee bile kurtaramaz.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Ay ay ne kadar kazanabileceğinizi bu siteden hesaplayabilirsiniz.Ekibin kendi sitesi herhalde tabi buradaki hesaplar hiç satmadığınızı varsayıyor.

https://mtc.tools
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Duyuru yapamamıştım. Bugün ki açıklamada da hitbtc kullananların KEY yollamalarina gerek olmadığı açıklandı. Ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor.

Dağıtım için hesap yapılıyormuş hangi hesaba ne kadar gidecek diye. Ne zaman dağıtılacağı bu işlemden sonra açıklanacakmış
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
MTC son günlerde en fazla değer kazanan coinlerden biri. Piyasa düşük olsada MTC yinede değer kaybetmiyor. Piyasa yükselince daha da iyi bir değere sahip olacağını düşünüyorum. Ayrıca airdrop yapmalarıda pozitif anlamda etki eder.
jr. member
Activity: 165
Merit: 1
Çok güzel bir gelişme teşekkürler.
member
Activity: 742
Merit: 19
Ne yapar ne yapmaz göreceğiz.Airdrop olayı projeye bağlı değer kazanan bir olay.proje güven vermezse tutması zor.Alıcı olmazsa istediğin kadar coin gelsin sıkıntı verir.Projesinden pek ümitli değilim aşırı şişmiş bir halde.Bounty den gelen varsa bekletirse bir şanslarını denerler.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Bu airdrop olayı fiyatları artırmada çok etkili oldu. Aynı durumu PivX'de de gördük. Yalnız ilginç olan bunu belki ilk yapanlardan biri INS'di. Ne yazık ki onda etkisini göremedik. Belki dağıtılacak olan oran ile alakalıdır.
member
Activity: 756
Merit: 16
Mtcnin airdrop yapması fiyata da olumlu mu yoksa olumsuz mu etki edecek merak ettim. Bence olumlu yönde bir hareketlilik olacak gibi şimdiden yerimizi ayırtmak doğru olacaktır.
member
Activity: 196
şimdi airdrop alabilmek için kesin olarak 1000 tane  bu token dan tutmak zorunda mıyız, hiç tutmayan token alamıyor mu
member
Activity: 532
Merit: 29
Bounty'den gelen tokenleri, acil ihtiyaç olmadığı sürece tutmayı düşünüyorum. Fiyatı zamanla daha da yükselecektir.

Bunun yanında sadece airdrop ile gelen miktar bile, havadan geldiği düşünüldüğünde gayet tatmin edici. Fiyatı yükseldiğinde airdropla gelen miktarların da değeri artacağından, tutanların elinden çıkartması için bir sebep olmayacak. İleride $1 seviyelerini görürse, bu kararımı tekrar düşünebilirim ama şu an için hold pozisyonunda kalacağım.
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
Ben de de 200 tane var telegram kampanyasindan gelmişti. Şuan 50-60 dolar birşey yapıyor ama. McAffee nin söylediğine göre temmuzda en az 2.5 dolar olacak demişti. Bu airdrop işi dahada güzel olmuş. Hem reklam yapıyorlar hemde elinde mtc olanaklara ödül veriyorlar. Hiç birşey yapmadan kazanç ne güzel.
member
Activity: 164
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
şu halde verdiğiniz örneğe göre aylık ortalama %5 civarı bir airdrop mu olacak. eğer öyle ise değerlendirilebilir bir proje olduğunu düşünüyorum. tabi airdrop dağıtılacağı için fiyatının pek yükselmeyeceğini de hesaba katmak gerek
Pages:
Jump to: