Pages:
Author

Topic: Docademic (MTC) Airdrop - 2 yıl Boyunca Her Ay - page 3. (Read 2541 times)

newbie
Activity: 87
Merit: 0
 Amerika launch yapacaklardı ertelendi yakın bir zamanda yaparlarsa ve 1-2 sağlam borsada listelenmeye başlarsa fiyat hareketlenir şu sıralar tam alım fırsatı .

Ağustos airdroplarında sorun oldu henüz gelmedi 1-2 güne çözeceğiz diyorlar .
full member
Activity: 602
Merit: 118
Bundan iki ay önce yaptım. Fakat konu başlığında bulunan linke cüzdan adresimi vermedigim için bir ay alamadım ama ondan sonra hep geldi. Bir aralar iyi yükselmişti ama sonradan düşüşe geçti. cuzdanda duruyor öylece
full member
Activity: 672
Merit: 100
Ekip zaten doktorlardan oluşuyor. Daha öncede bu proje çalışıyormuş zaten. Bu yüzden projenin gelecekte iş yapacağını düşünüyorum.
member
Activity: 630
Merit: 37
doc .com isimli domaini aldılar. epey para eder bu domain,tokatçı olsalar heralde almazlardı diye düşünüyorum.

adamlar mcafee ye o kadar reklam parası yedirdiler tokaçı olduklarını zannetmem
member
Activity: 714
Merit: 82
doc .com isimli domaini aldılar. epey para eder bu domain,tokatçı olsalar heralde almazlardı diye düşünüyorum.

member
Activity: 476
Merit: 12
airdrop yollması fiyatın erimesini bir yönde yqavaşlatıyor aslında. ama mcafee olayından sonra bir borsadan delist edilmişti. fiyatlanması için iyi bir borsaya girmesi ve pundix gibi borsa hesaplarında tutulan tokenlar içinde airdrop vermesi gerekiyor bence
member
Activity: 1106
Merit: 25
İyi bir rüzgar yakalamıştı ama ne olduysa rüzgar tersine döndü. Bende o gaza gelip az bir miktar aldım. cüzdana çektim. Fiyatına dahi bakmıyorum. Her ay az da olsa airdrop yolluyorlar. Umarım iyi haberler ile güzel yerlere gelir
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Bir ara çok reklamı dönüyordu bu coinin. Sonra mcafeee yüzünden hitbtcden atıldılar. Bu hafta içinde yenii haberler geleceği söyleniyor. Yeni borsa falan olursa fiyat uçar.
full member
Activity: 672
Fiyat aslında tam alınacak seviyelerde her ayın ortasında normalde düşüş yaşaması gerekirken bir mcafee fotosuyla pump oluyor.Airdrop sisteminin değiştiği hakkında telegramda detaylı bilgi var oradan da güncel bilgileri görebilirsiniz.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
bu tür gelişmiş projelere güzel destek verildiği zamanda her zamman böyle cömertlik sunmaları güzel piaysa açısından.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Docademic airdropta bir kaç güncelleme yapıldı. Ben çıkış yaptığım için pek ilgilenemedim konuyla. Telegram grubunda detaylı açıklama var. Artık borsa hesaplarına ödeme yapılmıyor.
newbie
Activity: 29
airdrop falan olması fiyatını hiç düşürmüyor çok ilginç sanırım alanların hepsi hold yapıyor valla helal olsun
member
Activity: 532
Merit: 12
Bu ay ki airdroplar cuzdanlarda geldi. Bakmayan kontrol etsin.
newbie
Activity: 43
Her ay düşüş yaşayıp fiyatlanmaya başlıyor anlaşılan tam fiyatlanma zamanları nedir
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Kayıt yapılmadıysa airdroptan yararlanılamıyor bu kesinleşti. Her ay kayit etmeyi unutmayın
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
daha büyük bir borsaya girdiğinde hedefinin de üzerinde rahatlıkla çıkabilecek gibi görünüyor. bir ben yakalayamıyorum böyle değerlenenleri. bize anca helbiz.
full member
Activity: 462
Evet sanırım dağıtım bitmiş arkadaşlar ben de cüzdan adresini son anda ekledim neyse bu aydan yararlanamadık sağlık olsun. Siz de her ay gelip adresinizi kayıt etmeyi unutmayın yoksa airdropdan yararlanamazsınız.
member
Activity: 756
Merit: 16
Elimde biraz vardı mtc ve airdroptanda gelmiş fiyatı şuanda fena değil biraz düşüş yasasada inşallah daha fazla kazanıriz
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Sonradan eklediğim cüzdan adresine gelen giden bir coin yok. Bu ayki airdrop kaçmış oldu, birkaç gün takip etmemenin sonucunda bir miktar zarar ettik ama yolumuza devam edeceğiz Smiley
member
Activity: 532
Merit: 29
Cüzdanda bekleyen ve geçen ay airdrop'tan faydalandığım tokenler için hala gelen giden yok. Dağıtım devam ediyor sanırım.

Bununla beraber fiyatta düşüş yaşansa da toparlayacağını düşünüyorum. Elindeki miktarı artırmak isteyecektir çoğu kişi. Fakat bu ay neden bu kadar geç kaldı, o kafamı kurcalamıyor değil. Snapshot sırasında mı problem oldu acaba? Bunu sorabileceğimiz herhangi bir telegram kanalı bilen var mı? Yardımcı olan arkadaş olursa sevinirim.

Edit: Bu arada yeni bir kayıt yapmamız gerekiyor muydu docademic'in kendi sitesinden register kısmından? Yapmadık diye gelmemiş olabilir mi? Geçen ay gelmişti.

Edit 2: Şimdi kaydettim adresi ama bu ay için umutlanmamak gerek anlaşılan.
Pages:
Jump to: