Pages:
Author

Topic: Docademic (MTC) Airdrop - 2 yıl Boyunca Her Ay - page 5. (Read 2541 times)

member
Activity: 630
Merit: 37
bu ayki tokenleri eline ulaşan var mı acaba ? benimkiler halen gelmedi dağıtım tam olarak ne zaman başlayacak geçen ayki gibi mi olacak acaba geçen ay 6 sında gelmişti bana
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
Tamamiyle duzmece bu isler.  Vereceksen ver kardesim vermeyecende verme.  Bitcore aklima geliyor bunlari okudukca.  O da her pazartesi veriyordu hali ortada.  Bu isler oyle olmaz,  ciddi seyler koymak lazim ortaya.  Yoksa balinadan gecilmez bu token
newbie
Activity: 140
Merit: 0
bende de yaklaşık 2000 tane docademic yani mtc token bulunuyor. Bountyden gelmişti. uzun vadede çok değerleneceğini düşünüyorum ayrıca böyle bir airdrop yapmaları da insanları uzun vadeye teşvik etmiş diye düşünüyorum.
member
Activity: 294
Merit: 10
docademic harika bir artışla girdi piyasaya Mcaffea nin her daim desteğini alıyor ama unutmamak gerekir bu adama güven olmaz sether i de böyle destekledi peki sonuç ne oldu sether sürünüyor onun için hesabınızı iyi yapın karınızı alıp çıkın zaman kaybetmeyin.
member
Activity: 742
Merit: 19
Mcafee varsa bu coin her türlü yürür gibi gözüküyor.Adamın takipçisi çok ve etkili bir isim.Airdrop olayı da ayrıca bir güç katıyor coine.Daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum uzun vadede.
full member
Activity: 462
Merit: 100
Siteye son anda ekledim bakalım airdroptan yararlanabilecekmiyiz? Böyle kuralları önceden haber verseler güzel olacak da yok arkadaş hepsi son dk.
full member
Activity: 672
Dağıtım yine geçen ay ki tarihte mi yapılacak. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı telegramdan baktım bulamadım.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
İlk ay aidroptan aldıktan sonra satmayanlar bu ay ortasında falan iyi kazandılar. Ne yazık ki ben çıkış yaptıktan sonra patlama yaptı. Var bende bir sıkıntı ama çözemedim Cheesy
full member
Activity: 672
Airdroptan sonra yine düşüş yaşandı . Daha dağıtım yapılmadı dağıtım yapıldıktan sonrada satışlar gelebilir. Sonra mcafee reis bir tweet atar ay sonuna doğru tekrar çıkışa geçer.
jr. member
Activity: 139
Merit: 1
Docademic'i Mcafee'den dolayı pek dikkate almamıştım ama adama güvenip değerlendirenlere iyi kazandırdı. Borsaya ilk girdiğinde 0.02 dolardı fiyatı.
member
Activity: 532
Merit: 14
Elimdeki bountyden gelen Docademicleri sattıktan sonra her ay airdrop yaptığını öğrenmiştim ve biraz acı olmuştu açıkçası :/ Mcafee'nin muhtemelen para alıp reklamını yaptığı ve Ama her an düşme potansiyeli olan bi proje olduğu için satmıştım, çok da pişman değilim.
full member
Merit: 103
günü geçtiği için airdroptan fayadalanamayabilirsiniz fakat gönderimler geçen aydaki gibi geç yapılacaksa belki bir ihtimal size de payınız geri gelecektir. yine de çok fazla heveslenmeyin muhtemelen gönderimi yapılmayacaktır
full member
Activity: 602
Merit: 118
Aslında geçen ayın 30 unda yapayım demiştim ama unuttum. Bende şimdi yaptım. Eth cüzdan adresimi verdim olursa olur olmazsa yapacak birşey yok. Bir sonraki airdrobu değerlendiririz artık. Zaten kısa vade satmayı düşünmüyorum
full member
Activity: 420
Merit: 105
Yapmanız gereken siteye ethereum adresinizi yazmak .Telegram adresinden adamlara bir sorun isterseniz boşa gitmesin
full member
Activity: 602
Merit: 118
Ben mew e çektim başka da birşey yapmadım. Hatta idex te New e atarken sıkıntı yaşadım baktım olmuyor. Bir kısmını satip idexten eth oluşturduktan sonra sattım. Mew e attım öylece kalakaldı. Başka ekstra birşey yapmadım. Eğer siteye kayıt olmak gerekiyorsa ve vakit geçtiyse bu ay boşa kürek çektik demektir. Nasip kısmet artık
newbie
Activity: 30
Merit: 0
küçük bir miktar yatırım yaptım olurda 1$ olursa elden çıkarırım yoksa 2 sene airdroplardan gelsin dursun kenarda
full member
Activity: 462
Bu siteye kayıt işleminden yeni haberim oldu eskiden böyle bir kural yoktu biraz geç kaldık diye airdropdan yararlanamayacakmıyız şimdi kayıt işleminin son tarihini bilen var mı arkadaşlar?
full member
Activity: 420
Merit: 105
Geçen ay ucuzdan sattım sonra mtc fırladı gitti McAfee nin twitlerinden sonra . McAfee ye suikast düzenlendi bakalım bir daha coinlere karışacak mı
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Hitbtcden fee ücreti düşürüldü ama ethereum ağında bir yoğunluk var. 2 saattir eth transfer olmasını bekliyorum. Hitbtcde tutanlara artık airdrop gelmeyecek galiba. Çünkü videolu anlatımda metamask hesabına çekim yapıyor. Site üzerinden de eth adresinizi kaydetmeyi unutmayın
member
Merit: 37
Hitbtc'de biraz MTC vardı ve gelmemişti bende neden acaba dedim. Peki dediğiniz gibi hitbtc'den çekim pahalıysa başka nasıl MEW'a yollayacağız ki?

hitbtc de fee çok yüksekti diye hatırlıyorum miktarın azsa yollamaya değmez bence geçen ay borsadakilere de yollamışlardı ama sanırım bu ay sadece mew
Pages:
Jump to: