Pages:
Author

Topic: Docademic (MTC) Airdrop - 2 yıl Boyunca Her Ay - page 7. (Read 2541 times)

member
Activity: 135
Merit: 10
Vallahi cüzdanlarına gelen arkadaşların şansı yaver gitti diyebilirim cidden alınması gereken bır token oldugunu dusunuyorum bakalım bır kac kere dagıtım yapsın ondan sonra cıddıyetlerını tam anlamıyla anlarız diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 294
Merit: 1
arkadaşlar hitbtc de bekleyipte airdrop alan yada alamayan varmı telegram sayfasında hala başlamamış diye okudum bikaç gün diyor bu konuda bilgisi olan varmı

ben aldım hocam 700 vardı 22 tane geldi hatta airdrop aklımda bile yoktu al sat yapıyordum sürekli snapshot sırasında alım yapmışım demek ki tamamen tesadüf yani
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Docademic biraz toparladı ama hala airdroptan önceki seviyelere gelmiş değil. Yeni bir borsaya girmeleri lazım . Sadece hitbtc ile olacak iş değil
member
Activity: 714
Merit: 82
Docademic Türkçe Telegram grubu:
https://t.me/joinchat/H8x09hIzna_p6D35qo92Gg
newbie
Activity: 5
Merit: 0
arkadaşlar hitbtc de bekleyipte airdrop alan yada alamayan varmı telegram sayfasında hala başlamamış diye okudum bikaç gün diyor bu konuda bilgisi olan varmı
member
bence airdrop yerine token yakma yapsalar daha iyi olacak. gerçi piyasa kötü düşüşü airdroban bağlamakta pek mantıklı değil.
bu ay ekibin yapacağı çok iş var, önümüzdeki 1-2 hafta epey gelişme olacak. 30 cent civarlarına yükselmesini bekliyorum.

newbie
Activity: 52
Docacedemic'in değerlenmesinin en önemli sebebi bence budur. Elinde tutanlara ayrıyetten bir pay vermesi. Neo gibi. Ayı piyasasında bu kadar etkili oldularsa boğa piyasasında fiyatın daha da yukarı çıkması daha da muhtemel.
newbie
Bana da airdrop tokenlerim gelmemişti. Mesaj attım sagolsunlar sabah tokenleri yollamışlar . Diğer aylar için bunu bir sisteme oturmaları lazım
hocam nereye mesaj attın ne yazdın ben hitbtcye 3 kere yazdım konuyla alakasız cevaplar veriyor hep
full member
Activity: 742
Merit: 112
bence şu anda alıp tutmak için biraz riskli gibi daha gerileme olasılığı var. trona baktığınızda iyice yataya gelmiş. tron, mtc ye göre hold için riski daha az. ayrıca tron coin ve ikisinin kulvarı farklı. hold yapacaksanız fiyatın da ucuzladığından emin olun.
member
arkadaşlar bana airdrop felan gelmedi mtc ler Hitbtc de ana hesapta duruyor airdrop almak için bişey yapmak gerekiyormu ekran görüntüsü gibi felan ben mtc leri 29 mayısda almıştı acaba 1 ay durma şartı gibi bişeymi var yoksa hitbtc demi sorun mail attım ama konuyla alakalı bi cevap alamadım hitbtc den alabilen varmı aranızda

ben 1 ay hdol tuttum ve bana geldi. bende emin değilim ama 1 ay şartı olması daha mantıklı.

telegram grubundan sordum soruyu cevap verirlerse buraya yazarım.
newbie
arkadaşlar bana airdrop felan gelmedi mtc ler Hitbtc de ana hesapta duruyor airdrop almak için bişey yapmak gerekiyormu ekran görüntüsü gibi felan ben mtc leri 29 mayısda almıştı acaba 1 ay durma şartı gibi bişeymi var yoksa hitbtc demi sorun mail attım ama konuyla alakalı bi cevap alamadım hitbtc den alabilen varmı aranızda
member
Activity: 364
güzel düşünmüşler bu aylık faiz olayını ilerde iyi fiyatlara  yükselebilir zaten şu forumda birçok kişi MTC yi 20 dolardan falan alıyor 1000 tanesini satmaya değmez o fiyatlara
member
Activity: 560
Merit: 12
Bana da airdrop tokenlerim gelmemişti. Mesaj attım sagolsunlar sabah tokenleri yollamışlar . Diğer aylar için bunu bir sisteme oturmaları lazım
member
Takım çok iyi ceolarla sürekli telegramdan konuşuyorum.  Açıklamadıkları bazı olumlu gelişmeler varmış, token değerinin düşmesini kafana takma 2-3 ay içinde çok iyi şeyler olacak dedi.

full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
https://coinmarketcap.com/currencies/docademic/#markets

bu coinede dikkat edin özellikle hitbtc de olan coinler hep sorunlu ve pump dump yapıyorlar sistemkoinde var bu coinde ama sitesinden alayım desen alamazsın satışlar aşırı yüksek onlarda sanal satış yapıyorlar.Smiley
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
docadaki vizyon başka hangi tokende var. en azından geleceği umut verici. 10 binlerce hatta fazlası doca olan bu projeye inanıyorsa ve balina geri çekilmeleri kısa tutarak fiyatı yükseltirse baya kazandırabilir. ama hayali işte. ilerde gerçekleşirse fiyat anlamında müthiş kazandırabilir. balinayı teşvik edici hold yap havadan al politikası.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Tam alttan toplamalık andayız. Dump başladığından beri borsada açık bekliyorum, alan iki güne parasını katlar Cheesy 14 centten 25 cente 2 saat içinde nasıl yükselir onu göreceğiz gibi geliyor

2 saat içerisinde olmasa da 4 saat içerisinde 24 cente kadar topladı. McAfee işin içinde olmasa ve spekülasyonlar üzerine kurulu bir proje olmasa daha büyük yatırımlar yapacağım fakat hiç güven vermiyor Cheesy
member
Activity: 742
Merit: 19
Fiyat olarak tutunamadı.Bu artış gerçek bir artışmı yoksa bir pump mu bunu ilerleyen zamanlarda daha net göreceğiz.Görünen bir pump olduğu iyi fiyatlandı tepeden sattılar.Bundan sonra ne olur gidişatı belirleyecek.
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
Elimde 200 tane vardı. 11 tane daha göndermişler airdroptan. Keşke biraz daha önce haberimiz olsaydı da biraz alttan toplasaydik. Şuan değeri baya düştü. Son yükselişten sonra yarıya inmiş durumda suan. Aslında alım firsatimidir ki bu fiyatlar. Baya iş yapacak gibi duruyor. Birde McAffee nin temmuzda baya artış olacak demişti. 1 dolar mı demişti 1.5 dolarmiydi neydi.
member
en azından takım iyi çalışıyor adamlar bu şekilde çalışmaya devam ederse 6 ay  içerisinde 15-20 borsaya daha tokeni sokarlar.
en kötü 50 centten satarım diye düşünüyorum.
Pages:
Jump to: