Pages:
Author

Topic: Docademic (MTC) Airdrop - 2 yıl Boyunca Her Ay - page 4. (Read 2541 times)

full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Airdropçular fiyatı yine allak bullak etti. Sürekli satış geliyor. Hitbtcnin depositleri açılırsa daha da düşüş yaşar diye düşünüyorum. Normalde yükseliş bekliyordum ama bu satışlardan sonra olabilir yine geçen ay ki gibi
full member
Activity: 462
Merit: 100
Tokenleri eline ulaşmayan var mı acaba bekliyoruz hala bakalım. Şu siteye eklerken sorun yaşadık sanırım yoksa ilk airdroptan yararlanabilmiştim yarına kadar bekliyim en iyisi. Neyse airdropu aylık yapmaları çok güzel yoksa fiyat tepetaklak olurdu beğendim bu uygulamalrını
jr. member
Activity: 294
Merit: 1
bana yine 22 tane yollamışlar ama elimde bu sefer 700 tane yoktu bile 100 tane vardı sadece ilginç.

700 taneye 22 yollanmaz ki zaten normal şartlarda da ? 38-39 yollanması gerekiyor.

pardon hocam hitbtc de 500 ü main accountta 200 ü trade kısmındaydı o şekilde 22 geldi hatırladım şimdi bu sefer 22 nin yanına 100 tane daha ekledim main kısmına yine 22 geldi . bu arada hiitbtc ye airdrop geliyor test etmiş olduk ama docademic sitesine hitbtc deposit adresinizi ekleyin ben 1 gün kala ekledim burda uyardı arkadaşlar sağolsun.
full member
Activity: 336
Merit: 111
mew de bulunan mtc lerime airdrop gelmiş yine. valla sağlam token ben daha satmam. sorunsuz bi şekilde airdrop yapıyor. şöyle böyle diyip bekletmiyor. arkasında McAffe de var. team sürekli bişiler yapmaya çalışıyor ama twitterı kim yönetiyosa yanlış yapıyor bence. saçma sapan pumpçı twitterlar paylaşıyolar sinir ediyolar. başka da bi sorun yok.
member
Activity: 630
Merit: 37
bana yine 22 tane yollamışlar ama elimde bu sefer 700 tane yoktu bile 100 tane vardı sadece ilginç.

700 taneye 22 yollanmaz ki zaten normal şartlarda da ? 38-39 yollanması gerekiyor.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557

Çok ilginç, acaba bir önceki aya ait alıntıyı kullanarak mı dağıtım yaptılar?
Böyle bir yanlışlık yaptılarsa büyük bir kaos ortamı bizi bekliyor olabilir.
jr. member
Activity: 294
Merit: 1
newbie
Activity: 87
Merit: 0
 Bana dün geldi airdrop tokenları
full member
Activity: 602
Merit: 118
Siteye kayıt yapmayıpta airdroptan ödeme alan oldu mu ? Konuyu ona göre güncelleyeceğim. (daha dağıtım bitmediği için biraz daha beklenebilir)

Ben geç kayıt olmustum. Eğer ben kayıt olmadan snapshot alındıysa bana gelmez. Eğer gelirse 2 gün gecikmeli kayıt olmustum. O zaman size haber ederim. Şuana kadar gelen birşey yok bana. Hergun cüzdana bakıyorum
member
Activity: 1106
Merit: 25
Şuana kadar gelen giden yok. Bekliyoruz sabırla. Bugün ayın 7 si oldu. Bugün gelir herhalde. Bir öncekini de geç göndermişler galiba. Benim ilk airdrobum olacak.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Siteye kayıt yapmayıpta airdroptan ödeme alan oldu mu ? Konuyu ona göre güncelleyeceğim. (daha dağıtım bitmediği için biraz daha beklenebilir)
full member
Activity: 672
Dağıtım gece başladı diye biliyorum. Geçen ay küçükten büyüğe doğru dağıtmışlardı bu ay karışık devam ediyorlar galiba.
member
hitbtc depositi kapatmış şansıma vay arkadaş ne zaman açarlar acaba kırk yılda bir acil para lazım oluyor adamlar deposit kapatıyorlar bahtsız bedevi oldum resmen
newbie
Activity: 364
Airdrop u göndermişler cüzdanlarınıza bakabilirsiniz...
member
bugün de gelmedi kırk yılda bir token çekelim dedik şans işte gelse de çeksem artık
newbie
Activity: 87
 Hitbit te mtc deposit neden kapalı bilgisi olan varmı?
full member
Activity: 672
McAfeenin kedi olup fare tuttuğu ilk proje diyebiliriz. Adamın bu proje hakkında attığı her tweet karşılığını buluyor. Airdroptan sonra genelde fiyat artışa geçiyor
member
Activity: 532
Merit: 29
DocAdemic hali hazırda 20 ülkede çalışır durumda uygulaması olan ve blockchain teknolojisini sağlık alanına taşıyan öncü bir kuruluşlardan biri.

McAfee'nin pr çalışmaları ile ne kadar ivme kazanmış olsa da, proje daha iyi yerleri hak ediyor. Acil bir ihtiyaç olmadığı takdirde, yatırımımı ve bounty aracılığı ile gelen miktarı hold etmeyi düşünüyorum.  Her ay, airdrop ile günümüz şartlarında azımsanmayacak kadar iyi bir getirisi oluyor. Piyasa düzeldiğinde daha iyi yerlere gelecektir.
member
Activity: 336
Merit: 17
İkinci ay airdroplar bir kaç güne gönderirler galiba. Bende çok az birşey vardı sene sonuna kadar elimizdeki artmış olur yükselirse de hemen satarım. Zaten değeri geçen aya oranla baya azaldı. Bakalım şimdi ki airdroptan sonra neler olacak.
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
bu ayki tokenleri eline ulaşan var mı acaba ? benimkiler halen gelmedi dağıtım tam olarak ne zaman başlayacak geçen ayki gibi mi olacak acaba geçen ay 6 sında gelmişti bana

Büyük ihtimal yarın başlarlar gibi. İlk airdrop yaptıklarında dağıtımı 6 Haziranda yapmışlar. Dağıtım yapılan ether cüzdanına dün 4.8 milyon kadar MTC gönderilmiş,  MTC'nin ana cüzdanından.

https://etherscan.io/address/0x0df75031f99ae32d9459bc4f4169d8845a900725#tokentxns
Pages:
Jump to: