Pages:
Author

Topic: Docademic (MTC) Airdrop - 2 yıl Boyunca Her Ay - page 8. (Read 2541 times)

legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Tam alttan toplamalık andayız. Dump başladığından beri borsada açık bekliyorum, alan iki güne parasını katlar Cheesy 14 centten 25 cente 2 saat içinde nasıl yükselir onu göreceğiz gibi geliyor
member
Activity: 560
Merit: 12
%5.5 veriyor ve bildiğim kadarıylada bu projeyi Mcafee destekliyor.

şöyle bir hesap yaptım 2 yıl boyunca 10,000 MTC alıp unutursanız (Ledger'de)

her ay 555 adet kazanacaksınız 2 yıl sonra 10,000 olan MTC niz 23,000 Olacak ve o zamana kadar ister istemez fiyatı şuankinin en az 5 katı olacaktır havadan 1 btc kazanacaksınız ve düşünsenize 2 yıl sonra btc 100 bin dolar

şuan yapacağınız 1500 dolarlık yatırım 2 sene sonra size 200+ bin dolar olarak geri dönebilir Smiley

bu riske girilir mi ?

tabi ki.

ben girecem Smiley 1500 değilde 150 dolar yatırım yapıp 2 sene sonra 20 bin dolarıma bakıcam...
Mantıklı görünüyor esas buna icodan girenler köşeyi döndü. 1.4 ethereum ile 60k token alan var icodan. Şimdi 20-25 ethereumu falan olması lazım
member
Activity: 630
Merit: 37
14 cent e düşmüş vay arkadaş ya umarım kısa zamanda toparlar 2000 mtc 6 bin satoshiyken 12 milyon sat yapıyordu şu an 4 milyon yapıyor bu nasıl bir erimedir : d alttan toplasalar bari shit olacak bir token değil ama bakalım
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
%5.5 veriyor ve bildiğim kadarıylada bu projeyi Mcafee destekliyor.

şöyle bir hesap yaptım 2 yıl boyunca 10,000 MTC alıp unutursanız (Ledger'de)

her ay 555 adet kazanacaksınız 2 yıl sonra 10,000 olan MTC niz 23,000 Olacak ve o zamana kadar ister istemez fiyatı şuankinin en az 5 katı olacaktır havadan 1 btc kazanacaksınız ve düşünsenize 2 yıl sonra btc 100 bin dolar

şuan yapacağınız 1500 dolarlık yatırım 2 sene sonra size 200+ bin dolar olarak geri dönebilir Smiley

bu riske girilir mi ?

tabi ki.

ben girecem Smiley 1500 değilde 150 dolar yatırım yapıp 2 sene sonra 20 bin dolarıma bakıcam...
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Ulan konuyu açtım benim tokenler gelmedi iyi mi 😂😂 MEW te tutanların dağıtımı bitti deniyor. Başka gelmeyen oldu mu ?

Zaten fiyat yerlebir oldu airdropla kar edeceğiz derken zarar ettik

Hocam mail attım belirttikleri adrese, 2 saat içinde gönderdiler. Mail yazın. Cevap gelmiyor. Direkt gönderiyorlar

Önceki mesajı yazdıktan sonra mail attım gelen giden yok. Telegramdan da sordum mail atın dediler. Bekleyeceğiz yapacak bir şey yok
full member
Merit: 103
airdrop sonrası fiyatın düşeceği belliydi %5.5 kar elde etmek için elde tutanlar büyük zarar etti geçmiş olsun özellikle bugün büyük bir dump yedi mtc. kısa süre içerisinde toplayacağını düşünmüyorum çünkü mcafee tweet attı diye milletin koşuşturduğu bir yatırım oldu
member
Activity: 322
Merit: 31
Ulan konuyu açtım benim tokenler gelmedi iyi mi 😂😂 MEW te tutanların dağıtımı bitti deniyor. Başka gelmeyen oldu mu ?

Hocam mail attım belirttikleri adrese, 2 saat içinde gönderdiler. Mail yazın. Cevap gelmiyor. Direkt gönderiyorlar
full member
Activity: 336
Merit: 111

çoğu kişiye gitmemiş. telegramda bize mail atın diyolar. bana da gelmedi mail attım , cevap gelecek diye bekliyorum. uzun süreli kar ettirecek bi token olduğunu düşünüyorum. McAffe de advisorlardan. onun hedefi $2.5 ama ne zaman olur bilemem tabi. her ay airdrop yapması fiyatının tekrar yükseleceği anlamına gelebilir.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc

newbie
Activity: 87
Merit: 0
 Snapshot her ay aynı gün; aynı saatte mi yapılıyor kesin olarak? Arkadaş akşam 9 demiş sanırım türkiye saatiyle
member
Activity: 714
Merit: 82
yapacakları airdroba *******

ulan %5 token sayımız artsın diye hdol tuttuk, %30 değer kaybetti airdrop sonrası.

acil yeni büyük borsalara girmesi lazım.
full member
Activity: 420
Merit: 105
Hitbtc adresine MTC tutupta gelmeyen varsa adamlara maille ulaşsınlar. Hitbtc dağıtımları bitmiş. ETH adresinde tutanların dağıtımları hala devam ediyor. Fiyatı çok düşürdüler o kötü oldu. Ama borsa sıralamasında 19. olan topbtcye gireceklermiş. Hitbtc 5 görünüyor ama bir etkisini göremedik
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
güzel hyip yaptılar. 1 ayda 50 centi gördü ve yoruldu artık yavaş yavaş salınıyor. haa böyle tokenlerden korkmayacaksın. iki günde 50 centi görmüş olsaydı o bana daha güvenilmez gelir. ucuzlasın mtc ler iyice 10 cente felan gelsin düşünürüz.
member
Bana daha önceden 200 adet gelmişti MTC onları tutuyorum ama dün 11 adet MTC daha gelmiş sanırım bu elinde tutanlar için yapılan airdrop oluyor.

evet tuttuğun token kadar %5.5 daha her ay ilave gelir. 2 yıl boyunca devam edecek.
full member
Activity: 742
Merit: 140
Bana daha önceden 200 adet gelmişti MTC onları tutuyorum ama dün 11 adet MTC daha gelmiş sanırım bu elinde tutanlar için yapılan airdrop oluyor.
member
Activity: 448
Merit: 33
MTC furyasıdır dönüyor.  Forumda, gruplarda görüyorum almak isteyen baya arkadaş var. Bana gelmedi, Sanıyorum cüzdanımda neo olmadığından gelmeyecek. İnşallah gelen arkadaşlar güzel kazanırlar.
Hocam sizin dediğiniz neo tabanlı MCT bu konudaki eth tabanlı MTC Smiley Konuları karıştırdınız herhalde

Evet hocam siz uyarınca farkettim Smiley Haklısınız benim kastettiğim Neo tabanlı MTC idi. Burası Eth tabanlı imiş. Kusura bakmayın lütfen Smiley
full member
Activity: 420
Merit: 105
kurucusu ile telegramda konuşup tavsiye verdim ama beni dinlemedi.

bu ay airdropları hitbtc airdroplarını otomatikleştirme süreci altında ertelemesi gerekirdi. bir sonraki ay 2x airdrop vererek token değerini yükseltebilirdi.
şimdi airdropları dağıtıyor ve airdrobu alanlar özelliklede küçük yatırımcılar hemen satışa geçti ve değer düşürdüler.

neyse uzun vadeli düşündüğüm için anlık ufak düşüşlere takılmayacağım.

bu arada bu tokenin değerini düşürüp alttan toplamaya çalışan balinalar var.
sahte satış koyuyor, o aşama gelince kaldırıp tekrar daha aşağıya koyuyor.
toplaması bittikten sonra aynı şekilde şişirmesinide bilirler diyerek, hdol'a devam ediyorum.

Hacmi yüksek bir borsaya girmedikleri taktirde bu düşüşü her ay yapabilirler. Biraz önce değeri 0.00037 eth lerde olan idexte adam bir satış koydu. 29 a kadar düşürdü fiyatı . Tek yapmaları gereken okex ,bittrex, binance gibi bir borsada listelenmek.
member
kurucusu ile telegramda konuşup tavsiye verdim ama beni dinlemedi.

bu ay airdropları hitbtc airdroplarını otomatikleştirme süreci altında ertelemesi gerekirdi. bir sonraki ay 2x airdrop vererek token değerini yükseltebilirdi.
şimdi airdropları dağıtıyor ve airdrobu alanlar özelliklede küçük yatırımcılar hemen satışa geçti ve değer düşürdüler.

neyse uzun vadeli düşündüğüm için anlık ufak düşüşlere takılmayacağım.

bu arada bu tokenin değerini düşürüp alttan toplamaya çalışan balinalar var.
sahte satış koyuyor, o aşama gelince kaldırıp tekrar daha aşağıya koyuyor.
toplaması bittikten sonra aynı şekilde şişirmesinide bilirler diyerek, hdol'a devam ediyorum.
member
Activity: 302
Merit: 12
Bu proje çok sağlam bir proje ve ben bu projenin iş yapacağına inanıyorum.Daha iyi yerlere gelecektir.Gelirken de bizlere de katkısı olacaktır.
member
Merit: 37
airdrop tokenlerim gelmiş hacimli bir borsaya girene kadar bozdurmayı düşünmüyorum hitbtc ye zaten asla yollamayı düşünmüyorum
Pages:
Jump to: