Pages:
Author

Topic: Dolar 7,20 TL çıkarak yeni bir rekor daha kırdı - page 2. (Read 1198 times)

sr. member
Activity: 840
Merit: 300
tekrar çıkacak gibi hissediyorum ben ve o 9-10 tl tahminleri için hala bir olasılık var gibi duruyor çünkü hiç güven vermiyor döviz işleri bu ülkede.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
dolar bayramdan sonra tekrar hareketliliğine kaldığı yerden devam ederek bizi şaşırtmadı bugün biraz sakindi ama belli ki ileriki günlerde eski temposuna geri dönecek.
member
Activity: 322
Merit: 12
dolar bu rekorları daha çok kıracak ondan şüphe yok. Ben şimdiden gelecekte çocuklarıma bu durumları nasıl anlatacağımı düşünüyorum. Aklı başına geldiğinde bildiğin bize gülecek. 15 yılda 2 liralık dolar 7 lira oldu (ki daha fazlası olacak) hiç mi aklınız yoktu sizin. Hiç mi dur demediniz diye.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Korkarim ki eninde sonunda yine o rakamlari gorecek ve uzerine cikacak.  Koskoca bir ulkenin ekonomisi Amerikanin merhametine bırakılırken kimseden tık cikmazken simdi kahrolsun Amerika siyasetiyle bir adim oteye gidemeyiz.
jr. member
Activity: 112
Merit: 1
7 yi gördüğümüz gibi alıştık zaten. şu anda 6 larda olmuş olsa bile 8 çok yakın. ondan sonra da 10 lirayı görmüş olacağız.
member
Activity: 308
Merit: 11
bir şekilde doları sabit tutmayı başardılar ama bu yöntemlerin hiç birisi sağlıklı yöntemler değildi. 4 lirada da aynı şeyi yapıyorlardı şimdi de aynısını yapıyorlar. İlerleyen zamanda çok daha büyük bir yükseliş gelecek artık.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Geçici önlemler alarak doların bir anda yükselmesini önlediler. Kademe kademe yükselecek bu vesileyle herhalde. 10 olur mu bilmiyorum ancak 8’e kadar yine yolu var şu andan itibaren kısa zaman içinde.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
10 yolu görünüyor sanki çok uzak değil gibi?  Böyle bir şey olmasını kesinlikle istemem ancak bu adamlar bir iki operasyon ile bırakmayacak gibi duruyor
member
Activity: 143
Merit: 10
Biraz düştü ama şuanki değer kalıcı mı yoksa bir süreliğine mi bilemiyorum. Bana öyle geliyor ki 2 yıl içinde dolar 10 olacaktır böyle giderse.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
7.20 neki 10 tl olmalı bu yetmez, yükselsin yükselsin nasılsa ben hep 50 liralık benzin alıyorıum
hero member
Activity: 728
Merit: 501
dolar rekorların parası olduğundan dolayı bizim ülkemizde artık en değerli şey olarak görünüyor ve bizim millet doları boykot ettiğini sanıyor sadece.
member
Activity: 294
ben dolardan yeni bir rekor bekliyorum ya 7.20 az kaldı sanki bu ülke şartlarına baksana saldım çayıra mevlam kayıra boş viteste iniş aşağı gidiyoruz.
member
Activity: 182
Merit: 10
Şuan kısa süreli bir durgunluk oldu ama maalesef türk lirasının daha fazla değer kaybedeceğini düşünüyorum ilerleyen zamanlar da sıkıntılı günler yaşıyoruz söylemese de
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Dolar bir şekilde 6 liraya düşmüş olsa bile ekonomimizin ne halde olduğu ortada. 7'yi bir kere gördü bir kere daha test edip sonra da 7'nin üstüne atacaktır kendisini.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Dolar gördüğü yeri unutmaz tekrar oraya gelecektir tepeden dolar alan arkadaşlar panik satışı yapmasın. Bu duruma başka da denecek bir şey bulamıyorum.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
Asıl sıkıntılar son çeyrekte arkadaşlar bu 7'ye dokunması amerikayla olan sorunlardan kaynaklı. Bizim ekonomik sorunlarımızın neden olacağı yükselme var daha önümüzde.
member
Activity: 275
dolar 10tl yi görücek deniyordu şu an için o ihtimalden belki de az bir şey uzaklaşmış olabiliriz fakat tehlike devam ediyor bence 10tlyi bulabilme ihtimalimiz hala devam ediyor.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
bu sıralarda herkes doların düşüşüne sevinmekte fakat değerine bakmaksızın sevinmekte halen yüksek seviyede ve bu düşüş de bitecek yakında tekrar bir yükseliş başlayacak.
full member
Activity: 251
Merit: 100
Hamle geldi çeşitli bakanlıklar ve devlet kurumları para dalgalanmasına çözüm üretti yapılanların işe yarayıp yaramayacağı yakında belli olacak. Bildiğim şey 7.20 lira dolar fiyatının yakın zamanda tekrar görülebilir olduğudur.
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
Son zamanlarda aklıma takılıyor. Dolar Bitcoin gibi çığ gibi büyüyen bir düşüş yaşayabilir mi? Bir başladığı zaman arkası gelir iyi biliyoruz bunu. Panik satışları ile birlikte bir kaç hamle de devletten gelse iyi olur aslında.
Pages:
Jump to: