Pages:
Author

Topic: Dolar 7,20 TL çıkarak yeni bir rekor daha kırdı - page 6. (Read 1198 times)

member
Activity: 179
Merit: 11
  Dün yılbaşında 7 nin üstüne çıkar mı diye anket vardı değil mi?   Sanırım yarın görücez 7 yi...

Yarın piyasalar kapalı
member
Activity: 420
DAO Maker
  Dün yılbaşında 7 nin üstüne çıkar mı diye anket vardı değil mi?   Sanırım yarın görücez 7 yi...
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
Şaka maka 6.80'i de gördük bu nedir ya? Bankalar çöktü aplikasyonlara giriş yapılamıyor sistem hiçbir şeye izin vermiyor. Acı gerçekler ama gerçek kriz kapıdan bakmıyor, artık içeri giriyor
member
Activity: 392
Merit: 10
Vah ki vah ağlanacak haldeyiz.
member
Tarihi bir gündeyiz Türk lirası durmak bilmeyen bir değer kaybı yaşıyor şu anda tl bir gündeki kayıplar %17 ulaştı
jr. member
Activity: 90
Merit: 3
Biz kaçırdık mı ya ? Ne zaman 6:28 e çıktı bakıyorum 5.85 5-90 arasında gidip geliyor.Demekki birileri yoğun satış girmiş o civarlardan.Of ulan biz kripto paralarla uğraşıyoruz adamlar dolardan eurodan malı vurdular bile Cheesy Şaka bir yana hiçbirşey alamaz olacağız böyle gider ( teknolojik ürün anlamında )

Teknolojik ürün mü? Domatese bile zam gelecek. Enerji dolarla satılıyor, her şeyin fiyatı lojistik maliyetleri nedeniyle artıyor olacak...
member
Activity: 350
Dolar ve dövizdeki yüksek artışın önüne geçmek için merkez bankasının faiz arttırımına gitmesini bekleyen faiz lobisinin bekleyişi devam ediyor ,doların yıl sonuna kadar 7 lirayı bulmasını bekleyen ekonomik çevreler bile doların son bir haftada hızlı artışının karşısında şaşırmış gözüküyorlar .
member
Biz kaçırdık mı ya ? Ne zaman 6:28 e çıktı bakıyorum 5.85 5-90 arasında gidip geliyor.Demekki birileri yoğun satış girmiş o civarlardan.Of ulan biz kripto paralarla uğraşıyoruz adamlar dolardan eurodan malı vurdular bile Cheesy Şaka bir yana hiçbirşey alamaz olacağız böyle gider ( teknolojik ürün anlamında )

Şu anda tekrar yükselişe başladı an itibarı ile dolar 6.23 TL çıktı Türk lirasında kayıplar %12,3 çıktı
https://www.tradingview.com/x/suCqmkQg/
member
2017 yılından itibaren 2018 yılı doların dünya genelinde gelişmekte olan ülkelerde patlama yapacağını biliniyordu ,fakat ülkemizde  bugün doların bir anda 5.40 seviyesinden 6.25 e çıkması şok etkisi yarattı ,ay sonuna kadar beklenti 6 lira  sene sonuna kadarda 7 lira civarındaydı zaten dolar ,Allah yardımcımız olsun.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
full member
Activity: 700
Merit: 134
Halk evine ekmek götüremeyecek duruma gelince görecek ne bok yediğini ama o zamana kadar her şey için çok geç olacak. Sonra da taş mı yeriz birbirimizi mi yeri görecez. Halkın huzurlu olması için temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi lazım ama ülkede ne sağlık hizmetleri düzgün ne eğitim ne de ekonomi. Bunlar daha iyi günlerimiz gibi görünüyor...
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Halk daha bir şey görmedi o yüzden rahat. O yüzden erdoğanı alkışlıyorlar hala. bu yükselişlerle zamlar gelmeye başlasın işte ozaman ben görürüm arkasında durdukları adamlar halkı nasıl s.kiyor.
Rdu
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Doların yükselmesi demek ekonomik krizin habercisi inşallah böyle belli belirsiz artmaya devam etmez. ABD ile ilişkilerimizi düzeltmemiz lazım ve doların yükselişine sebep olan her ne varsa bir an evvel tedbir almamız lazım bu kadar yükselmesi iyi değil ve sadece dolar da değil bununla birlikte euro ve altın da yükseliyor
member
Activity: 588
Merit: 22
6.45 i gördü bugün.Büyük bir operasyon yapılıyor sanki.Bugün %16 yı gördüm dolarda.Bu şirketler nasıl ayakta durur hiç bilmiyorum.Ekmeğe,doğalgaza,elektriğe,suya yani A'dan Z'ye herşeye zam demek bu.Sonumuz kötü.Allah Türk devletini ve milletini korusun.
member
Activity: 194
Eskiden adına develüasyon denirdi şimdi onların doları varsa bizim Allah imiz var diye tepki veriyoruz. Böyle gelişmelerin olması çok üzücü
member
Acı ama gerçek hızla yoksullaşıyoruz.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim.

Bu arada bugün Berat Albayrak açıklaması ile 6,5-7 TL kesin gibi gözüküyor. Resmen ülke batıyor, hayır o kadar oynak piyasa mı olur? Bitcoin bile daha stabil... Neyse o dolar, fiyatlara yansımaya başlasın, görücem ben o durmak yok, yola devamcıları.

Ayrıca son zamanlarda herkesin düştüğü bir yanılgı var. TL dolara karşı değer kaybetmiyor, Venezuela Bolivarına karşı bile değer kaybediyor. Burada herkes dolar dolar diye bağırıyor ama biz tüm dovizler karşısında değer kaybediyoruz. Kısaca paramız pula dönüşüyor.

6 yıllık yazılımcıyım, Avrupa'da aynı seviyelerde en düşük maaş alan kişi benim 3-4 katım maaş alıyor. İlk defa yurtdışına gidip gitmemeyi bu kadar ciddi düşünüyorum.
member
Bazı bankalarda döviz alış satış arasındaki makas farkı uçmuş
member
Activity: 546
şunu anlamıyorum. dolar 6 lira olmuş. "Onların doları varsa bizim Allah'ımız, imanımız" var açıklaması geliyor. böyle ekonomi yönetilmez. şu sözleri amerika söylese dolar çakılır. aynı hatalara devam. 6 lira oldu merkez bankası hala müdahale etmiyor.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
amerika yekten tehdit etmiş ya hemen papazı verin yada sonuclarına katlanın diye videosu var. adam trump adına konusuyorum hemen istiyoruz demişler. Eger bunlarda gram vatan sevgisi varsa öglene kadar su papazı salarlar.
Pages:
Jump to: