Pages:
Author

Topic: Dolar 7,20 TL çıkarak yeni bir rekor daha kırdı - page 7. (Read 1198 times)

legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
"Onların doları varsa bizim de halkımız var"
%50 bunu ciddi ciddi yiyor. Adamın cebinde simit alacak parası kalmamış, hala diyor ki şöyle güçlüyüz böyle güçlüyüz. Önceden duyarsızdık, nasıl olsa bu halk bu yönetimi hak ediyor diyorduk. Artık öfkeliyiz. Her geçen gün maaşım eriyor, her geçen gün daha da fakirleşiyorum. Bu ülkede para kazanmaya çalışmak aptallık. Yaslanacaksın birinin arkasına, hayat boyu ondan geçineceksin kendini yükseltip bir yerlere geleceksin.
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
6.4 civarına kadar yükseldi müdahale ettiler 5,85 oldu.Geri yükselmeye başladı, adamlar fena şekilde yükleniyorlar..
full member
Activity: 149
Merit: 100
An itibari ile 6 lira seviyelerinde geziyor, çok hızlı bir yükseliş sergiliyor. Bu gidişle yıl sonuna kadar daha da yükselecek gibi görünüyor.
member
Activity: 179
Merit: 11
Bu işin sonu artık pek hayırlı bir yere gitmiyor dünde %5 değer kaybetmişti TL
https://i.hizliresim.com/oVylR7.png
https://i.hizliresim.com/7DQZra.png
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
5.75 oldu bakalım damat konusunca ne kadar etkilenecek o saate kadar biraz aşağı salabilir. sacma sapan konusacaktır ondan sonra 6 lirayı bugun görürüz. ben artık bilerek doları yukselttiklerine inanıyorum. Dün haberleri izledim en ufak bir dolar haberi yok.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Sabah sabah dolar 5.73 günün sonunda ne olacağı ise belirsiz, bugün açıklanacak ekonomi paketi doların gidişat yönüne dur diyebilir mi.
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
Teknoloji marketlerindeki sürekli alış veriş yapan kitle kalmadı artık. Doların çıkışı hemen yansımıyor hayatımıza ama bir kaç ay sonra fazlasıyla hissedeceğiz. Bu çıkışın bir düşüşü olmalı ama nasıl ve ne zaman kimse kestiremiyor.
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
Her zamanki gibi parası olan paraya para demezken, borçluları kara düşünceler sardı, döviz-altın borcu olanlara, ev-araba alacaklara, satacaklara geçmiş olsun.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Dolar için bugünkü seviyeler yıl sonunda er erken beklenmekteyken bugün dolar 5.56 TLye çıkarak yeni bir rekor kırıverdi. Hayırlısı hakkımızda gidişatımız hiç iyi değil.
full member
Activity: 413
Bitcoinin altcoinleri perişan etmesine mi üzülsem, TLnin değer kaybına mı üzülsem şaşırdım kaldım doğru söylemek gerekirse, her ikisininde terse dönmesi için her gün duacıyım.
full member
Activity: 721
Bir miktar usdt tutuyordum btc düşüşüne rağmen sadece usdt de durarak son süreçte az da olsa kar ettim yalnız bu dolar artışının sonu nasıl bir enflasyon yaşatacak düşünmek dahi korkunç
sr. member
Activity: 542
Merit: 250
Bu yıl TL karşısında dolarda rekorlar bitmeyecek gibi, ortalama iki yıl bu ekonomik dar boğazdan çıkabileceğimizi sanmıyorum artık. Dandik ülke paralarına karşı bile TL düşüyor.
jr. member
Activity: 336
Merit: 1
Buna alışsak iyi olacak. Doların sabit kaldığı bu gün görebilecek miyiz acaba. Sorun yok anın da bı 10 milyar daha bozarsin adamların aklı gider dolar dip😀
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
çıkmış onlarnı dolarları varsa bizimde halkımız var diyor. çok çalışıp çok kazanacaz diyor da çalışacak fabrika bırakmış mı  acaba kendisine bir soralım. bu açıklamayla birlikte dolar hafta sonu 5,75 olur.
full member
Activity: 434
Merit: 112
Her gün başka bir rekor kırıyor dolar. bu gidişle haftaya hafta sonunu 6 lirayı görecek gibiyiz. yazık olduk başka bir şey değil.
newbie
Activity: 54
Merit: 0
5.62 yi de görmüş bu seviyelere çıkması bence hiçte şaşırtıcı değil tüketici bir ülkeyiz ve daha da öyle olmaya gidiyoruz açıkta çok daha da yükselecektir.
jr. member
Activity: 378
Merit: 2
Sadece dolar artmıyor ki  Türk lirası değer kaybediyor birkaç gün önce okuduğum bir haberde Türk lirasının Suriye lirasına karşı %10 değer kaybettiğini okudum adamlar yıllardır savaşıyor  Smiley Bir Bulgar levası 3.2530 Türk lirası... Yazıklar olsun diyorum şimdi cidden memleket elden gideyeah ama kimsenin umrunda değil...
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
Dolar akşam saatlerinde 5.62 yi gördü. Tablo hiç iyi değil gerçekten.Tez zamanda düzelir ekonomimiz de dolar da aşağılara iner inşallah.
newbie
Activity: 92
Merit: 0
Dolar 5.56 TL çıktı TL bugün %5 üzerinde değer kaybetti

hah be sonunda dolar yükseldi değilde tl %5 değer kaybetti diye yorum okudum. Evet abi olay bu sadece doların yükseldiği gibi bir şey yok. TL değer kaybediyor bütün para birimlerine karşı.
member
Activity: 179
Merit: 11
Dolar 5.56 TL çıktı TL bugün %5 üzerinde değer kaybetti
Pages:
Jump to: