Pages:
Author

Topic: Dolar 7,20 TL çıkarak yeni bir rekor daha kırdı - page 8. (Read 1195 times)

jr. member
Activity: 420
Merit: 1
bu rekor güncellemeleri ne yazık kı çok fazla seviyede olmaya devam edecek. aklı olan parasını dolarda veya euroda tutar çünkü türk lirasının freni boşalmış durumda.
member
Activity: 308
Merit: 11
amına kodumun geri zekalıları ülkenin anasını siktiler. Bunlara oy vereninde ben bir tarafını. ulan dile kolay 5.50 lira lan bu.

Daha 1 ağustosta 4.90 tl'ydi bu dolar. 1 haftada %12.5 değer kazandı. çıkın bütün kriptoparalardan bari dolara yüklenin. Bitcoinin yapamadığı pumpı dolar yapıyor.
member
Activity: 392
Yakın zamanda 5.50'yi kendine destek yapar. Bu hızla giderse zaten 5li fiyatları çabuk unutur 6-7'li fiyatları kanıksamaya başlarız.
member
Activity: 322
Doların hızlı yükselişi hepimizi tedirgin ediyor ABD ye giden heyet henüz bir sonuç alamadı ve açıklama gelmedi olumsuz bir haber gelirse dolar 7 tl ye kadar yükselebilir olumlu haber gelirse 5 tl ye geriler .

açıklama gelmemesi daha kötü işte. Orada herhangi bir açıklama yapmadılar. Büyük ihtimalle Türkiye'ye geldiklerinde öyle konuştuk böyle konuştuk her şeyi kabul ettiler mümbiç meselesini de hallettik gibisinden bir sürü yalan söylenecek piyasayı rahatlatmak adına.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Doların hızlı yükselişi hepimizi tedirgin ediyor ABD ye giden heyet henüz bir sonuç alamadı ve açıklama gelmedi olumsuz bir haber gelirse dolar 7 tl ye kadar yükselebilir olumlu haber gelirse 5 tl ye geriler .
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Doların sonu ne olacağı belli değil ,fiyatalar kademeli olarak artıyor.2019 yılına kadar dolar fiyatı 7 liraya kadar çıkması bekleniyor ,ara ara merkez bankasının faiz arttırımına girecek olsada doların artışına engel olamayacağını düşünüyorum.

biz o kurşunların hepsini zamanında hem geç attık hem de işlevsiz attık. Anlık müdahale yapılamadı hiç bir zaman. Artık faizin %30'a kadar yolu var.
jr. member
Activity: 364
Doların sonu ne olacağı belli değil ,fiyatalar kademeli olarak artıyor.2019 yılına kadar dolar fiyatı 7 liraya kadar çıkması bekleniyor ,ara ara merkez bankasının faiz arttırımına girecek olsada doların artışına engel olamayacağını düşünüyorum.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
6'yı görmeden rahat yok, çok kısa süre içinde 6'ya ulaşacaz gibi duruyor. Yatırımları dolara çekip beklemek şu dönem için en karlı seçenek olabilir.
Türk lirası eriyor, altlar eriyor, btc battı batacak. Dolar güvenli liman oldu Smiley

biz biraz rahatlar dedikçe hızını hiç kesmeden yükselmeye devam ediyor. Şu anda ne devletin ne merkez bankasının yapabilecek hiç bir şeyi yok bunu görmüş olduk.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
6'yı görmeden rahat yok, çok kısa süre içinde 6'ya ulaşacaz gibi duruyor. Yatırımları dolara çekip beklemek şu dönem için en karlı seçenek olabilir.
Türk lirası eriyor, altlar eriyor, btc battı batacak. Dolar güvenli liman oldu Smiley
member
Activity: 420
DAO Maker
    7.50 'ler dillerde iken, bu rekor piyasayı kesmez. Ancak yatırım fırsatını kaçırdım mı diyenlere ufak hatırlatma: Yatırımı boş verin. Eğer düzenli bir gelire sahipseniz maaş gibi, hemen dolar almaya başlayın. Yakın bir gelecekte o dolarlar yaşamınızı sürdürebilmek için can simidi görevi göreceklerdir... Böyle devam edersek devletin iflası kaçınılmaz görünüyor.
member
Activity: 560
bugün 5.44'ü gördü. ekonomist yorumlarını da bir taraftan takip ediyorum. merkez bankasının mevcut faiz artışından daha fazlasını yapması gerektiği falan söyleniyor. hani 2001 krizinde falan olan faiz oranları mı artık bilmiyorum. ama 6 lira ve üzerine ulaşmasını hiç bir gücün engel olamayacağı ortak kanı bu.
member
Activity: 588
Merit: 22
Valla hiç şaşırmıyorum.7 türk lirasına kadar yolu var bence.Bu kadar kötü ekonomiye,dolar ucuz kalıyo hatta..Kriz kar topu gibi katlanıyo,farkeden yok.Birçok şirket batacak kur farkından dolayı.Üzülmemek elde değil
jr. member
Activity: 109
görüşmeye gittiler ben doların düşüp rahatlamasını beklerken dolar tekrar ivmelendi. Sanırım görüşme sırasında kavga çıkmış birbirlerine ana bacı girmişler
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Dayanamıyor artık bu şirketler. doların bu yükselişiyle şirketlerin hepsi kredilerini yapılandırmaya çalışacaklar. Yapılandırdıkları krediyi de ödeyebilecek değiller. Bir tanesinin çöküşüyle domino etkisi yaratacak. şimdiden belli bunlar.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
bunlar amerikaya gidip trumpa falanmı sövdüler? Her buluşma toplantı sonrası dolar 10-15kurus yukarı atıyor. Bunlar kimle dans ettiğinin farkında değil. Yok bagımsız turkiye falanmıs gececekler o ayakları adamlar suan rusyayı cini dize getirdi yalvartıyor. papaz için elinde delil yok tutuyorsun. herseyde amerikayla ters gidiyorsun. hala bize iyi davranıyorlar. Rusyayla tersleşince bunlar 5 dakikada rubleyi %40 değersizleştirdiler.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
dolar bugüne yeni ATH ile başladı ki bugün gün içinde yeni ATH'ler görmemiz olasıdır. ülkenin hali hiç iyiye gitmiyor neler olacak kestirmek zor..
newbie
Activity: 57
Merit: 0
5.44 de bir haftaya 6 yı falan görür birazcık düşer 10 kuruş falan sonra biraz duraklama dönemi 1 hafta civarı sonrasında 7 lirayı falan rahat görürüz bu 1 aylık dönemde daha sonrasını da düşünemiyorum.
jr. member
Activity: 182
Merit: 4
Heyetin görüşmesi pek bir işe yaramamış demek ki. dolar yükselişini sürdürüyor. Allah sonumuzu hayretsin valla bu gidişle yaşayamayacağız.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
özelleştirmelerle ekonomi darbe aldı zaten. özelleştirmelerden gelen parayı çarçur etmeleriyle daha büyük hal aldı. üretimin bitirilmesiyle son göründü. Şimdi de o sonu yaşıyoruz.
jr. member
Activity: 182
dolar rallisine burada son vermez. 100 milyar lira ek yük getirmiş bu dolar artışı. dolar 10 lirayı bu ekonomi yönetim zihniyeti devam ettiği sürece görür. yani yapamıyorsan, ekonomik veriler berbat durumda ve daha kötüye gidiyor. bu ısrar niye diye sormak geliyor içimden.
Pages:
Jump to: