Pages:
Author

Topic: Düşünüyorum'da Allah Kurtarmış Gerçekten... Şükürler Olsun... - page 3. (Read 2785 times)

sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Bütün parayı kullanma ve devamlı trade alışkanlığı, devamlı kripto borsasını izleme alışkanlığı hayatımızı yıkıcı bir hal alabiliyor cidden. Piyasanın iniş çıkışları arasında kaçanı yakalayayım derken kaybolan mantığımız bize en büyük zararı veriyor. 
sr. member
Activity: 560
1 2 ayda 20 bin tl den yine xxx rakamlara çıktıysan sene ne mutlu şu zamanda 5x ve üzeri kar gayet güzel.başarılar dostum.

Çok teşekkürler ancak yanlış anlaşılan bir şey var ben zararı kabullenmedim o yüzden 5x yaptığımı söyleyemem Smiley sadece elimden alınan parayı geri aldım çünkü zararı kabullenmek pes etmektir ve umudunu yitirmektir bana zararı kabullen başka bir yolunu bul diyenler oldu ancak ben bu sadece bir rüya dedim ve bir mucize ile kabustan uyanmış gibi oldum, hani bir rüya görürsün tam bir yerden düşecekken uyanırsın ya Smiley Allah herkese zararsız çıkmayı nasip etsin. Çıktıktan sonra tövbe edin ve bir daha asla yatırım yapmayın arkadaşlar... piyasadan uzak kalmamak için sepet yaptım yoksa onuda yapmayacaktım.
sr. member
Güzel hikaye ibretlik, adam gelmiş buraya 50 bin dolar yatırıyo ismini internetten duyduğu bi tokena. Adam o tokeni üretmek için 10 dk harcamış 50 dolara websitesi yaptırmış, gidiyo hiç düşünmeden araştırmadan amaçsızca havadan para vurmak için para döküyo. Çok normal geliyo artık bana bunlar, yeni nesil dolandırcılık hikayeleri aslında.

İşte aynen öyle adam 100 dolara tokeni çıkarıyor siteyi yapıyor telegram twitter falan çocuk oyuncağı zaten sonra airdrop bounty derken borsaya çıkıyor sonra ardı arkası kesilmeyen vaatler seneye bitcoini tahtından edecez 2 gün sonra binance giriyoruz falan  Grin lütfen arkadaşlar yemeyin bu numaraları artık
sr. member
Allah hepimiz kurtarmış valla. Şimdi bende hold luyorm zararın neresinden dönersen kardır ayağına elimden başka bir çözüm gelmiyor diğer türlü coin arası geçişlerde hep zarar yazıyor en iyisi hold sabit kal abi başka yolu yok

Piyasa bu halde iken çok iyi derecede grafik okuyabilen yada geleceği tahmin edebilen birisi değilseniz sadece hold yapmak en mantıklısı diye düşünüyorum çünkü gerçekten zararda iken psikoloji falan kalmıyor insanda o daldan o dala atlayınca da eldekileri düşürüp gidiyorsunuz birde bakmışsınız elinizde bir kaç adet muz bile kalmamış  Smiley Güzel örneklendirdim sanki
sr. member
İyi de sadece batış hikayeni anlatmışsın ve çıkarken neler yaptığını anlatmamışsın. 160.000 den 20.000'e düşüp xxx bine çıktım demişsin ama ne malum oralara kripto ile çıktığın. Dolar ya da altın yatırımı ile de zararını çıkarmış olabilirsin. O yüzden bana göre pek bişey ifade etmedi. Ama zararını çıkarmana sevindim nihayetinde zararın neresinden dönersen kardır. Tebrik ederim..
Yorum için teşekkürler size bunu nasıl kanıtlayacağımı bilemiyorum ki takdir edersiniz ki gerekte yok Smiley kripto ile çıktım bir arkadaşım sayesinde diyebilirim aslında çorbaya tuz koyunca daha güzel olur dedi sadece Smiley merak etmeyin hediyesini'de verdim arkadaşın.
sr. member
Aralık ayında 500k param vardı. Şu an 100k bile değil. Hold bitirdi bizi

Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm hocam miktar çok fazla olduğu için üzüldüm yoksa zaten herkes %80 e yakın yada daha fazla zarar etmiş durumda mesela 4-5 ay önce yaptığım sepet %80 zararda şuanda.

Umarım sizde biraz toparlayıp yada hepsini kurtarıp çıkarsınız...  Embarrassed
member
Activity: 490
Merit: 16
Hocam gerçekten allah kurtarmış sizi yeni okudum epey sürükleyici olmuş sizi okurken kendimden kesitler de buldum umarım günden güne artar sektörün olumlu yanları da biraz da başarı hikayeleri dinleriz
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
1 2 ayda 20 bin tl den yine xxx rakamlara çıktıysan sene ne mutlu şu zamanda 5x ve üzeri kar gayet güzel.başarılar dostum.
member
Activity: 504
Merit: 12
bu tür olaylardan kaçmak mümkün değil zaten herkesin başına gelebiiyor bize düşen bunlardan iyi dersler çıkartmak.
jr. member
Activity: 308
Merit: 1
Güzel hikaye ibretlik, adam gelmiş buraya 50 bin dolar yatırıyo ismini internetten duyduğu bi tokena. Adam o tokeni üretmek için 10 dk harcamış 50 dolara websitesi yaptırmış, gidiyo hiç düşünmeden araştırmadan amaçsızca havadan para vurmak için para döküyo. Çok normal geliyo artık bana bunlar, yeni nesil dolandırcılık hikayeleri aslında.
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Herkesin başından bu tarz şeyler geçiyor. Tabi büyük paralar kaybetmekle küçük paralar kaybetmenin acısı, ızdırabı aynı olmaz. Her neyse buranın kurtlar sofrası olduğu doğru. O yüzden çok sağlam hareket etmek lazım. Kazanma da kaybetmek de yarı yarıya ihtimal.
member
Activity: 756
Merit: 16
piyasada hiçbir coine güven kalmadı diyorsun bu bayağı iyi proje iş görür sonra bir bakıyorsun ya ekip kaçıyor ya borsaya girdikten sonra bidaha uğraşmyorlar. bu yüzden dikkat etmek gerekiyor.
member
Activity: 612
Merit: 10
Bu piyasada tutunmak ve para kaybetmemek icin gercekten cok saglam sinirlere sahip olmak gerekiyor. Yatirdiginiz para gunden gune erirken elinizden bir sey gelmeyecegini bilerek hodl hold ekrana bakmak gercekten zor. Al-sat yapanlarin coguda caresizlikten yapiyor biliyorum. Bir nevi sigara gibi her sigaradan sonra duyulan pismanlik gibi her al-sattan sonra pismanlik duyuluyor ama yapacak bir sey yok.
full member
Activity: 392
Merit: 103

sizin adınıza üzüldüm hocam 500 bin lira az para değil gerçekten inşallah sizde bu arkadaş gibi en kısa zamanda toparlarsınız bunun psikolojisi de ayrı bir dert olsa gerek bende şuan hold yapmaktayım ve 5-6 aydır bu durumdayım sizin gibi %80 zararım var ama miktar o kadar fazla değil
jr. member
Activity: 203
Merit: 1
Allah hepimiz kurtarmış valla. Şimdi bende hold luyorm zararın neresinden dönersen kardır ayağına elimden başka bir çözüm gelmiyor diğer türlü coin arası geçişlerde hep zarar yazıyor en iyisi hold sabit kal abi başka yolu yok
full member
Activity: 448
Merit: 124
hod a mecbur kalmadıktan sonra giriş yeri gerçekten iyi değilse iyi bakamıyorum. Yani uzun süreli yatırım için giriş yerinin akümülasyon bölgesi olması vede dibin dibi olması gerektiği aksi takdir de yeterince kazanç sağlanınca çıkılması taraftarıyım. Benzeri bir tecrübeyi bazı koinlerle okadar büyük zarar olmasada yaşadım ve yaşamaktayım bu piyasa gerçkten de dikkatli olunması gereken bir piyasa ve paylaştığın tecrüben için sağol.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
İyi de sadece batış hikayeni anlatmışsın ve çıkarken neler yaptığını anlatmamışsın. 160.000 den 20.000'e düşüp xxx bine çıktım demişsin ama ne malum oralara kripto ile çıktığın. Dolar ya da altın yatırımı ile de zararını çıkarmış olabilirsin. O yüzden bana göre pek bişey ifade etmedi. Ama zararını çıkarmana sevindim nihayetinde zararın neresinden dönersen kardır. Tebrik ederim..
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
Alınacak ders çok piyasadan aslında, fakat yükselse kâra geçsek gene satmayız daha fazla kâr için gene bekleriz. Hodl konusu büyük sıkıntı ayarımız yok.
member
Activity: 81
Merit: 10
member
Activity: 268
Merit: 12
Bence çoğu insan hedefsizlikten sorun yaşıyor. Zararda da karda da hedef koyup çıkacaksın. Bunu yaptığın zaman bu piyasada mümkün değil zarar etmezsin. Sonuna kadar hold da sadece trade de aşırı mantıksız. Hedef belirleyip orada çıkacaksın. Bazen hold hedefe ulaştırır bazen trade. Amaç neydi? Hedefe ulaşmak. Ulaşılsın da nasıl olursa olsun.
aynen katılıyorum dostum. bazen de bu hedeflediğin miktara ulaştığında hırs yapıyorsun ve bu sefer de bu seni zarara sürüklüyor. hırs yapmadan hedeflediğin miktarı belirleyip  çıkmak en doğrusu.
Pages:
Jump to: