Pages:
Author

Topic: Düşünüyorum'da Allah Kurtarmış Gerçekten... Şükürler Olsun... - page 4. (Read 2785 times)

sr. member
Activity: 798
Merit: 277
bende bu piyasaya girerken 4 5 tane koinden toplamda 1000 tl lik pparayla girip 2 3 sene hodl edeceğim diye girdim ama ister istemez piyasa içine çekiyor  seni.

Öyle giren çok. 2013lerde çeşitlilik de bu kadar fazla değildi. Doğal olarak kafa daha rahattı belki bir nebze.
Şimdi hergün 10larca İCO vs çıkıyor piyasaya. Doğrusunu, kazandıracak olanı bulmak resmen şans işi artık.
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
zamanında çıkıp parasına sahip çıkanı Allah kurtardı gerçekten ama dünyevi işler ile ruhani alanı birbirine karıştırmış oluruz. mantık çerçevesinde işlemler yapmalıyız. düşerken satın alıp çıkarken satmalıyız.

İnanın her gün şükrediyorum umuyorum ki herkes zamanında çıksın zarar etmesin bu piyasa kurtlar sofrası her yerde avcılar var kendinize çok dikkat etmeniz lazım, mesela daha 3-4 ay önce yaptığım sepetten %80 zararım var şuanda
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
zamanında çıkıp parasına sahip çıkanı Allah kurtardı gerçekten ama dünyevi işler ile ruhani alanı birbirine karıştırmış oluruz. mantık çerçevesinde işlemler yapmalıyız. düşerken satın alıp çıkarken satmalıyız.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
bende bu piyasaya girerken 4 5 tane koinden toplamda 1000 tl lik pparayla girip 2 3 sene hodl edeceğim diye girdim ama ister istemez piyasa içine çekiyor  seni.
full member
Activity: 742
Merit: 112
ne hikayeler vardır. şurada başına gelen en tuhaf olayı anlat desen çoğu kötümserdir kanaatimce. sizinki en azından para kaybı onlar gibi değil. Bu senenin ilk çeyreğinde gelenler ile küçük bir sistem kurdum. yani bekletmiş olsaydım eğer onu bile yapamayacaktım. zaten ikinci, üçüncü çeyrek olayına hiç girmeyelim.  Wink
newbie
Activity: 63
trade yaparken henüz kendini kanıtlamamış ama güvendiğiniz coinlere yatırım yapabilirsiniz. ama hodl için daha sağlam coinler tercih edilmeli bence.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Bu yıl gerçekten altcoinlerin kabus yılı oldu. Umarım yil sonuna doğru ciddi yerlere gelir altcoinler. Belki acı ama tecrübe olmuş. Her gün üstüne katarak yeni strateji geliştirmek lazım. Bende de asla boşta BTC olmaz illaki altcoin olacak. Dgb takıntılı var şuan elimde dgb yok kendimi donsuz gibi hissediyorum.
newbie
Activity: 6
Merit: 1
Bu piyasada her an her şey olabiliyor. Çok fazla beklenti içine girmemek lazım belkide. Hiç kimsenin tavsiyesiyle de token almamak yada ico'ya katılmamak gerekiyor. Ben de bu senenin başlarında sağlam proje diye tanıtılan scam bir projeye para kaptırdım.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Bu piyasanın çok tehlikeli olduğunu bilmek için bu kadar acı tecrübe yaşamaya gerek yok ama siz bizzat kaybederek o hissi daha derinden yaşamışsınız. Hodl veya trade, tadında bırakmadıkça çok tehlikeli olabiliyor malesef.

acı tecrübe olmadan asla ama asla anlaşılmıyor hocam.
Hatta ufak zarar falan kesmiyor.Ciddi ciddi iyi bir kayıp yaşayınca arkanı sağlama almaya çalışıyorsun.
Mesela eldeki miktarı bölüp şu kadarını usdt şu kadarını tl de şu kadarını şurda şu kadar zaman hodl eder.
Şu kalanlarlada TA öğrenip boğada trade ederim kafasına geliyorsunuz.
Yani acı olmadan beyin tam basmıyor.
sr. member
Activity: 434
Bu piyasanın çok tehlikeli olduğunu bilmek için bu kadar acı tecrübe yaşamaya gerek yok ama siz bizzat kaybederek o hissi daha derinden yaşamışsınız. Hodl veya trade, tadında bırakmadıkça çok tehlikeli olabiliyor malesef.
newbie
paranın değerini korumak için bazen hiç coin, altcoin almamak en iyisi olabilir. 17,000'lerden bitcoin almış biri olarak küçük kar ile sattım çıktım. haber sitelerini bolca gezdim. o arada fazla kaybım olmadı. ama alıp da bekleyenin hali pek içi açıcı değil.
newbie
Cüzdanda yüklü para ve önünde fırsat durduğu halde yine yanlış kararlar, erken işlemden çıkışlar, düşüşteyken alınması ve türlü hatalar o fırsatın kaçmasına neden olur. Geçen seneki bitcoin pumpunda kaç defa aldım kazandım ama hep daha yüksekten yenisini alarak yaptığım için doğru düzgün kar bırakmadı. işte nasip.
member
Activity: 294
Merit: 11
Ncash fud yüzünden düşmedi scam olduğu için düştü. Yalan söyleyen bir takıma sahipler hala fud diyorlar üstüne. Oğlum size anlaşmalar yalan diyoruz fud diyorsunuz açın iki kelime öğrenin kaç yaşına gelmiş adamlarsınız daha ilkokul çocuklarının araştırma düzeyine sahip değilsiniz.
jr. member
Activity: 203
Merit: 1
Ne zamandır diyoruz milletin sözüyle iş yapılmaz buralarda ama siz hala yapmaya çalışıyorsunuz ben onu anlamıyorum işte amaç ne tam olarak onu anlamış değilim çok geçmişler olsun ne diyelim allah kolaylıklar sabır versin aaz para değil kaybettiğni
full member
Activity: 406
Merit: 189
geçen yıl aralıktan sonra piyasaya girenlerin hepsi zararda sadece zararn miktarı değişiyor. herkes bir kar realizasyou düzeltne bekliyordu ama bu kadar düm düz olacağı kimsenin aklına gelmiyordu.
hodl da trade yerine göre kazandırır. önemli olan sinirlerine hakim olup. piyasasyı doğru okumalısın
birde yumurtalarını asla tek sepete koyma dağıtmak her zmn faydalıdır. az olsun sağlam olsun
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
bountyden gelecek 100-200 doların hesabını yaparken onun da 10-20 dolar olabileceğini gördüm. benim kaybım parasal olmayacak ama varını, yoğunu piyasaya aktarıp da onları kaybedenler var. üzücü hadiseler. o nedenle atıl bir vaziyette paran olacak. her ay düzenli bir maaşın. o atıl paranın da bir kısmını kılı kırk yararak en beğendiğin altlara veya bitcoine aktarılması.
newbie
Activity: 69
ölümüne hol dyapmaya gerek yok sonuçta para kazanmak için yatırım yapıyoruz. Realize edilmemiş kar kar değildir aralarda çıkış yapmak gerekiyor yoksa 1000 kat kazansan ne olur sadece ekrandaki bir takım sayılar.
member
Activity: 280
Merit: 10
Hocam 160 k büyük para gerçekten portföyünün 10 k civarına inmesi çok kötü olmuş çok geçmiş olsun. Trade yaparken boktan altcoinlere dikkat etmek lazım senin gibi zarar eden birçok trader var. Bende Ncashin 300 satoshi üstü olduğu zamanlarda al sat yaparak kar etmişliğim var. Hodl olayı tamemen aldığım koine bağlı. Fiyati Tepelerde iken alıp dibi boyladıysa aylarca beklemek gerekebiliyor.
sr. member
Activity: 462
CAT.EX Exchange
Söylenmesi gereken çok önemli şey iki fotoğrafa iyi bakmak gerekir bizim için en zor olan şey iki arada kalmak arayışlar neticesinde açıkçası vazgeçseniz bir türlü vazgeçmeseniz bir türlü teknik detaylara bakalım.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Bence çoğu insan hedefsizlikten sorun yaşıyor. Zararda da karda da hedef koyup çıkacaksın. Bunu yaptığın zaman bu piyasada mümkün değil zarar etmezsin. Sonuna kadar hold da sadece trade de aşırı mantıksız. Hedef belirleyip orada çıkacaksın. Bazen hold hedefe ulaştırır bazen trade. Amaç neydi? Hedefe ulaşmak. Ulaşılsın da nasıl olursa olsun.
Pages:
Jump to: