Pages:
Author

Topic: Düşünüyorum'da Allah Kurtarmış Gerçekten... Şükürler Olsun... - page 7. (Read 2785 times)

legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Hodl ile ilgili internette bir sürü görsel mevcut. Hani siz 4-5 aylık bir yol sanarsınız ama o yol aslında 4-5 yıllıktır, yolda aşılması gereken fırtınalar kasırgalar vardır.
Yatırım aracınız güvenilir ise fiyatı pek düşünmemek lazım Smiley
full member
Activity: 350
Merit: 106
kar realizasyonu şart bu piyasada ben onu öğrendim daha doğrusu piyasa kafamıza vura vura öğretti.birçok icodan da tradeden de kar elde ettim stratejim yarısını sat anaparayı al kalanı beklet üzerine kurulu bu yüzden anaparamdan zararım yok ama zamanında keşke yarısını satmak yerine hepsini satsaydım şuanda 4 kat fazla param olacaktı
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
Piyasadan kazandığını piyasaya geri veren yatırımcı var çok sayıda. O yüzden kâr aldıkça kenara atacaksın, paranın hepsini bu piyasada bıraktıkça erime ihtimali artıyor.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Algıda seçicilik...Bu yazdıklarının gerçekten dram ya da felaket olarak kabul edilebilmesi için öncesinde 160.000 liraya nasıl ulaştığını da aktarman gerek. Eğer (mesela) 120.000 koydun ve 160.000 liraya ulaştıktan sonra bu gelişmeler yaşandıysa haklısın, ama (yine mesela)20.000'in o rakama yükseldiyse o kazançları niye yok sayıyorsun, koyduğun para anlamında zararda mısın, onu söyle derim.
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
Bence bu piyasada en mantıklı olan şey hold dur. Tamam şuan kaybedebilirsiniz ama bir sene sonrasını düşünmek lazım yada daha ileriyi. Şimdi soruyorum 2009 yılında BTC 0.03 dolarmis. Bir çok kişi ozmna alıp hemen en kısa yükselişte hemen satmislardir.  Şimdi baktığımızda 6400 dolar demi. Kaç kaç artmış dokuz yılda. kaç bin kat artmış oluyor benim matemetigim yetmedi.yani şimdi beş para etmeyen olur ama ilerde illa birşeyler olacaktır. Önemli olan doğru coini seçmekte.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Gecmis olsun ben de piyasaya yeni girenlerdenim ve hold trade ne yaparsak yaparim zararin onune gecemedik. biraz daha kismetli olmak lazim sanirim
full member
Activity: 630
Merit: 102
Ben kurtulamadım hocam geçmiş olsun   Smiley yapacak bir şey yok kaybetmeyi göze alarak girmiştim zaten. Öğrenci olduğumdam girdiğim meblağ da çok yüksek değildi fakat güzel bir paraydı ama 5te 1 fiyatına düştü hepsi. Hodl beklemekten baska çarem kalmadı
full member
Activity: 364
Merit: 102
bizim local kanlada en çok söylenen coinlerden kaçacaksınız bunu öğrendim ben örnek. mth waves ncash ve dahası
member
Activity: 588
Merit: 22
Bu piyasada tam umutların bittiği zaman,yeni umutlar yeşerebiliyor.Yada umutların başladığı an,bitcoin tüm umutları alıp yakıp yıkıyor.Malesef burası kurtlar sofrası.Yani yüzme bilmeden,kavak ağacına çıkmamak gerek.Dipten alıp,gerektirdiği yerde satıp,usd ile çalışmak en mantıklısı sanırım..
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
Ben de tüm paramı Bitcoin'in dipte olduğunu düşünerek Btc yapmayı düşünüyordum ki arsa almaya karar verdim ve fikrimden dönmemek için arsa aldım. İyi ki arsa almışım çünkü para da erimeye başlayacaktı şuan en azından gerçek bir yatırımım var.

Kripto piyasasını seviyorum ve ilerde bu teknoloji illaki büyük yer edecek ama şuan sadece kumar oynar gibi oynuyor ve kaybediyoruz.
newbie
Activity: 179
Merit: 0
Bu pyasayi bilen var mi ki inanalim ve güvenelim. Kime sorsan zarar ettim diyor. Bu dönemde karda olan varsa şanslı olduğu için kardadır. Herkes kendi kararını kendi vermeli yoksa baskasina güvenip yatirim yapinca ve zarar edince daha da zor oluyor
full member
Activity: 476
Merit: 100
Gelmiş geçmiş olsun hocam, umarım açılan yeni kapıda huzur dolu bir hayata kavuşursunuz ve bir daha dediğiniz gibi yatırım yapmazsınız. Benimde bir miktar ocaktan beri hodl olmak zorunda kaldığım miktar var. Bekledikçe içim darlanıyor ama ihtiyacım olmadığı için o paraya bekliyorum tekrar eski günlerine dönmesini.
member
Activity: 602
Merit: 32
Şuan çoğunu topluyolar. Belki 1-2yıl daha düşüş devam eder ve yine toplarlar. Onlar yeterince toplayıp tamam hadi servetimizi katlıyoruz derse boğa gelir Smiley elindeki parayla yüklü  alımlar yapar, çıkışı gören minik balıklar atlar almaya başlar boğa gelir falan filan Smiley çaktırmayı bırak çoğunu topladıkları artık aşikar. Ne kadar süre daha toplarlar bilemeyiz tabii.
full member
Activity: 770
Merit: 103
hodl en büyük kraldır. koy kenara bekle illaki günü gelecek. ama hodl edecek coin yada tokeni seçmek mühim olan. kıytırıktan bir shitcoin seçipde ben hodl yaparım diyorsan o hodl içinde patlar paşam Smiley
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Geçmiş olsun hocam. Hodl ve trade'in doğru zamanda doğru coin ile yapılanı makbuldür zaten. Körü körüne ikisinden de kazanç gelmez. Her doğru proje de iyi fiyatlanacak diye bir şey yok. Sonuçta şans faktörü de çok önemli bu piyasada. Ben mesela geçen sene bir token'den almıştım bir miktar ve trade yapmıcam diye söz verdim kendime. 1 yıldır da tutuyorum, iradem sağlam. Ama tokende hiç hareket olmadı. Hırs yaptım halen tutuyorum bunu. Başka birkaç coin ile de arada trade yapmaya devam ediyorum:)
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Zaten bu piyasada sabırlı olmak lazım ama en önemlisi nerde tutucagını nerde dolara geçicegini tahmin etmek sadece kriptoda durmak kaybettiriyor güzel imkanlar geçti hep elimize ama kullanamadık anneler gene haklı cıktı biraz dolar altın alsak daha iyidi zamanında Smiley
full member
Activity: 420
Merit: 100
Hodl zaman zaman güzel kâr getiriyor, fakat tuttuğumuz koin-token hakkında ortaya çıkan olumsuz bir gelişmede fiiyat derhal tepeüstü çakıldığından zarardan kaçmanın yolu yok maalesef.
member
member
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
2018 yılı hem btc hem altcoinler için kabus yılı oldu kabul etmek gerekirse.Altcoinlerde olan iki kere zarar etti.Hem btc düşüşünde hemde altcoinlerin btc'ye oranla daha sert düşüşleriyle dibin dibini gördük.Aslında göremedik dibin dibi yokmuş düştükçe düşyor.Sanki uzay boşluğundaymış gibi.2019 iyi geçer umarım.Yoksa birçoklarımız için sıkıntılı olur 2019 yılı.
Pages:
Jump to: