Pages:
Author

Topic: Düşünüyorum'da Allah Kurtarmış Gerçekten... Şükürler Olsun... - page 6. (Read 2785 times)

jr. member
Activity: 462
Merit: 4
Trade çok zor iş bir kere girdim 1bin tl gitti çok küçük para olabilir kripto için ama denedim ve yapamayacağımı anladım elimi ayağımı çektim trade işinden sizde çok bilmiyorsanız girmemenizi tavsiye ederim arkadaşlar.
member
Activity: 462
Merit: 10
ucuz kurtulmuşsun bunun gibi bir çok örnekler var beni de nano yaktı %92 gördü bi ara zararım 2 gündür biraz toparladı fakat önü karanlık ölümüne hodl oldu artık.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Bu piyasada böyle bir olgunluğa erişmiş biri kar etmeye hazır demektir.Başımıza ne geldiyse körü körüne yapılan hodllar yüzünden geldi canımız yandı valla Cheesy sen devam et kardeşim.Boğadan önce paranın birazıyla gene gir.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
zarardan dönme kararı verebilmek erdem sayılacağına göre ilerde iyi bir yatırımcı olabilirsin büyük para ile oynamanın stresini yaşayan ve kaldıramayan için ticaret tehlikeli alan sakin kalın az para ile ticaret yapın.
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Hocam psikolojiyi resmen alt üst edecek durumlar yaşamışsınız gerçekten ancak doğru kararı vermeniz sizi rahatlatmış. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu piyasada ne olacağını bilemiyoruz maalesef. Birde dediğiniz gibi kimsenin lafıyla piyasada hareket edilmemeli ne olacağını bilemiyor insan.
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
Gelmiş geçmiş olsun hocam, umarım açılan yeni kapıda huzur dolu bir hayata kavuşursunuz ve bir daha dediğiniz gibi yatırım yapmazsınız. Benimde bir miktar ocaktan beri hodl olmak zorunda kaldığım miktar var. Bekledikçe içim darlanıyor ama ihtiyacım olmadığı için o paraya bekliyorum tekrar eski günlerine dönmesini.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hocam, evet maalesef çoğu arkadaş kar'ı kovalamıyor zararını çıkarmaya bakıyor umarım sizlerinde gönlünüzce olur.
sr. member
Algıda seçicilik...Bu yazdıklarının gerçekten dram ya da felaket olarak kabul edilebilmesi için öncesinde 160.000 liraya nasıl ulaştığını da aktarman gerek. Eğer (mesela) 120.000 koydun ve 160.000 liraya ulaştıktan sonra bu gelişmeler yaşandıysa haklısın, ama (yine mesela)20.000'in o rakama yükseldiyse o kazançları niye yok sayıyorsun, koyduğun para anlamında zararda mısın, onu söyle derim.

Evet hocam çok doğru bir noktaya değindin ancak sanırım diğer konuma bakmadınız ordada yazdım ben bu piyasaya 45 bin ile girdiğimi belirttim ama ne ayılarla savaştım ne boğalarla boğuştuğumu ben bilirim. Grin Umarım herkes gönlünce 10-20x ler yapar.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Anladım.

Zor ama cesur bir karar vermişsin. Tebrik ederim. İnsanı sürekli kaşıyor bu piyasa ama çalışıp kazanmak en güzeli.
sr. member
Geçmiş olsun @Wada.

Ama ben anlamadım, zarar etmişsin sanırım. Şükrettiğin şey nedir tam olarak? Yani yazının sonunda bir şey yapıp zararı kapattım diyecen sandım. Atladım mı orayı?
Tamamen çıktın mı piyasadan? 160 binden 20 bin ile mi çıktın dostum?

Selam ile...

Hayır hocam biraz yanlış anlattım sanırım Smiley

Bu konuyuda 1-2 ay önce açmıştım zaten 160 bin TL'nın 20 bine düşüp xxx bine çıkış serüvenini anlatmaya çalıştım Smiley Allah Hepinize Nasip etsin bu duyguyu
ama bugün şöyle bi binance.com yazıp NCASH fiyatına bakıp 283500 NCASH'in ne kadar ettiğini hesapladıktan sonra bir konu açmamın elzem olduğunu düşündüm.

Paramı kurtarmış olduğumu belirttim hocam Smiley 200 bine kadar gördüm ama yine elime ortalama 150-160 bin yani param geçti Smiley neredeyse 2 ay oldu ve param hızla eriyor Smiley ancak yinede kendimi kurtarmış en azından bu macerayı yaşayıp bi sepet yapıp ve en önemliside yaşadıklarımı ve tecrübe ettiklerimi yeni başlayan arkadaşlara anlatmaya çalıştığım için mutluyum. Smiley

Bu konuyu açma sebebimde aylar önce tüm paramı ncash'a yatırma kararımın ne kadar yanlış olduğunu göstermek idi Smiley zira şuan sadece 10 bin tl ediyordu.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Geçmiş olsun @Wada.

Ama ben anlamadım, zarar etmişsin sanırım. Şükrettiğin şey nedir tam olarak? Yani yazının sonunda bir şey yapıp zararı kapattım diyecen sandım. Atladım mı orayı?
Tamamen çıktın mı piyasadan? 160 binden 20 bin ile mi çıktın dostum?

Selam ile...
sr. member
Wada hocam tebrik ediyorum bu piyasadan çıkmak her yiğidin harcı değil ama hakettiniz gerçekten ne zorluklar çektiğinizi biliyorum whatsapp grubunda takipçinizdim hep zarar ediyordunuz umarım bizlerde zararsız çıkarız artık kâr etmeyi bırak zararsız çıkmak için debeleniyoruz resmen ayrıca diğer konunuzu da büyük bir zevkle okudum  Grin

Teşekkür ediyorum Ferhat hocam çok sağolun Smiley walla bende zararsız çıkmak için debelendim umarım yakında sizlerinde gönlünüzce olur Smiley
sr. member
Geçmiş olsun hocam. Hodl ve trade'in doğru zamanda doğru coin ile yapılanı makbuldür zaten. Körü körüne ikisinden de kazanç gelmez. Her doğru proje de iyi fiyatlanacak diye bir şey yok. Sonuçta şans faktörü de çok önemli bu piyasada. Ben mesela geçen sene bir token'den almıştım bir miktar ve trade yapmıcam diye söz verdim kendime. 1 yıldır da tutuyorum, iradem sağlam. Ama tokende hiç hareket olmadı. Hırs yaptım halen tutuyorum bunu. Başka birkaç coin ile de arada trade yapmaya devam ediyorum:)

Walla helal olsun hocam bi coini hiç ellemeden 1 yıl tutmak kolay bir şey değil Smiley Umarım gönlünüzce olur tutmaya devam etmenizi öneririm, ayrıca trade yapabiliyorsanız ne mutlu size Smiley
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Wada hocam tebrik ediyorum bu piyasadan çıkmak her yiğidin harcı değil ama hakettiniz gerçekten ne zorluklar çektiğinizi biliyorum whatsapp grubunda takipçinizdim hep zarar ediyordunuz umarım bizlerde zararsız çıkarız artık kâr etmeyi bırak zararsız çıkmak için debeleniyoruz resmen ayrıca diğer konunuzu da büyük bir zevkle okudum  Grin
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Uzun vadelı bekleyıs en temızı şahsen bende oyle yapıyorum zaten gunluk al sat olayına baştan beri ısınamadım en iyisi böyle çaresizce bazı şeylerin düzelecegi umuduyla beklemek. Smiley
sr. member
Zaten bu piyasada sabırlı olmak lazım ama en önemlisi nerde tutucagını nerde dolara geçicegini tahmin etmek sadece kriptoda durmak kaybettiriyor güzel imkanlar geçti hep elimize ama kullanamadık anneler gene haklı cıktı biraz dolar altın alsak daha iyidi zamanında Smiley

Tüm annelerin ellerinden öpüyorum, gerçekten anne sözü dinleyen insan hayatının hiç bir döneminde zarar etmez sadece dinleyin amaaan yaşlı falan diyip kestirip atmayın umarım herşey gönlünüzce olur Smiley
sr. member
sr. member
 WaDa; eğer bir daha milletin lafını dinleyip zararına gün aşırı alış satışlar yaparsan seni o tavsiye verip ekmek yemeni sağlayanları bırak, merkez bankası başkanı bile kurtaramaz.  Cheesy Aman kaybetmeyi göze alamayacağın paralarla bu işi bir daha yapma, piyasalar zaten çok oynak.

Yok abi ben dersimi aldım bir daha asla bu piyasa 1 TL dahi yatırım yapmayacağım, sepetide o yüzden yaptım zaten piyasadan tamamen kopmadım yani sepetim var değerlenirse değerlenir olmasa da nasip kısmet Smiley
sr. member
valla  biz battık reis gene Cheesy yani geçen hafta 6,7 bin dolar vardı 1400 dolar şuan.valla ağlasakta zırlasakta yapıyoruz. zarar 30-35 bin tl  oldu.düşünün yani rezilliği gerçekten piyasanın içine ettiler.yazık günah o kadar proje çöp oldu.

Çok geçmiş olsun hocam %80 den fazla zararınız var gerçekten çok zor bir durum ama umudunuzu kaybetmeyin ve sakın trade yapıp zararı kapatayım demeyin çok pis terste bırakırlar Sad Umarım gönlünüzce olur.
member
Activity: 336
Merit: 11
bizim local kanlada en çok söylenen coinlerden kaçacaksınız bunu öğrendim ben örnek. mth waves ncash ve dahası

valla öyle hocam biz hangi coini çok konuşuyorsak o coinden uzak duracaksın veya hodl yapmayacaksın. karını aldıktan sonra doğrudan kaçacaksın.
member
Activity: 504
Merit: 12
bu tür şanslı zamanlarda mantıklı hareket etmek en faydalısı olur sizde bunları yerine getirerek zarara uğramaktan kurtulmuşssunuz.
Pages:
Jump to: