Pages:
Author

Topic: Elon Musk, “Yalnızca 0.25 Bitcoin’im Var” - page 10. (Read 873 times)

full member
Activity: 182
Merit: 100
“Decentralized Transportation Economy”
Elon Muskın bitcoini olmayabilir ama bu hiçbir zaman olmadığı anlamına gelmez. Bence böyle bir adam hayatının belli bir döneminde baya bir bitcoin sahibi olmuştur. Sonradan satmış olabilir.
member
Activity: 392
Merit: 10
Ne yapalım yani Elon MUSKa acıyıp bitcoin bağışımı yapalım , adam resmen bizle dalga geçiyor.Dünyada en zenginler listesinde yer alacaksın teknolojinin imparatoru olacaksın kripto paralar ile ilgili olacaksın ,sonra bende sadece 0.25 bitcoin var diye açıklama yapacaksın ,adam kafa buluyor.
member
Activity: 350
Merit: 11
Elon Musk şaka yaptı sanırım.Ticaretin ve teknolojinin içinde olan bu adamın kripto para olarak elinde sadece 0.25 btc olması kimseye inandırıcı gelmemiştir.Ya satmıştır elinde olanları ,yada başka hesaplardan kripto para işlemlerini yapıyor.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Duyda inanma , Elon Musk kripo paraya yatırım yapmayacak ama herkesten fazla bu kripto piyasasının içinde yer alacak. Bence şahsi hesabında 0.25 bitcoini diğer şirket vs hesaplarında ciddi kripto parası vardır.
newbie
Activity: 196
adamın 13 milyar dolar parası var, bitcoini ne yapsın?bitcoinden daha değerli yatırımları var.bitcoin fakir işi, bize göre Cheesy
member
Activity: 173
Merit: 50
0.25 btc'si olduğuna inanmak istiyorum ama sonra bir gülme geliyor Smiley Bence Elon Musk elinde binlerce btc tutuyordur.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
bazen elon musk'ın büyük salladığını düşünüyorum yani az buz değil, yok 0.25 btc varmış, adam aya roket yolluyor alo? roket roket.
newbie
Activity: 126
Ben bu haberi pek doğru bulmuyorum böyle ileri görüşlü bir adamın bitcoini olmaması pek de mantıklı birşey değil aslında
full member
Activity: 308
Merit: 100
--
Elon Muskın bitcoini olmaması şaşırttı gerçekten. İnsan onun gibi yenilikçi ve teknolojiye güvenen birinin bitcoini olmasını bekliyor. Bir yandan da onun vizyonu farklı bitcoinle uğraşmak istememiş de olabilir diyorum.
member
Activity: 560
Merit: 11
inanmamak için sebebimiz yok. bu arkadaş zamanında doğru ata bindi ve şu an halen o şekilde. mars projesinde nasadan bile önde ve devlet bürokrasisi nasanın burada geride kalmasına neden oldu. fakat yine de nasa ile işbirliği içerisinde olsa da başarı elon muskın.
newbie
Activity: 182
Eger gercekse bitcoinden korkmaya basladim acikcasi. Umarim daha once varmisdirda bozdurmustur tekrar alacaktir.
full member
Activity: 742
Merit: 112
Elon Musk'ın Bitcoin kurucusu olduğuna dair ihtimalim son derece azdı. Bu iş bir veya birkaç kişinin bir araya gelerek yapabileceğinden daha komplike. %99 Amerika'da üretimi yapıldığına inanıyorum. Hatta bunu organize eden kurum bitcoinlerin bir bölümünü ilerde hangi planı varsa orada kullanmak için saklamıştır.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Bu adamin bitcoine yatirim yapmamasi garip ve dusundurucu. Ya riski sevmiyor ya da bitcoine guvenmiyor. Ilk secenek zor cunku parasinin buyuk bir kismini spacex icin harcamis bir adam riski sevmiyor demek yanlis olur. O zaman ikinci secenek kaliyor. Bu adam guvemiyorsa biz nasil yatirim yapacagiz?
newbie
Activity: 224
dünya'da güzel yenilik ne varsa bu adamdan bilmeye başladık Smiley yalnız Elon Musk'ın bitcoin'e yatırım yapmaması ilginç ve düşündürücü..
jr. member
Activity: 39
Merit: 3
Tesla ve SpaceX’in kurucusu teknoloji milyarderi ve girişimci Elon Musk, 22 Şubat Perşembe günü Twitter’da, sahip olduğu Bitcoin (BTC) miktarının 0,25 BTC olduğunu açıkladı.

Musk, bir arkadaşının kendisine “yıllar önce” hediye verdiği 0.25 BTC haricinde “kelimenin tam anlamıyla sıfır kripto para birimi miktarına sahip olduğunu” belirtti. Elon Musk, Forbes dergisinin hazırladığı dünyanın en zenginler listesinde 13,9 milyar dolarlık servetiyle 80. sırada yer alıyor.

Geçtiğimiz sene eski bir SpaceX stajyerinin blog yazısında Musk’un, Satoshi Nakamoto olma ihtimali olduğunu ifade etmişti. Musk, 2017 yılının Kasım ayında Bitcoin’in gizemli yaratıcısı Satoshi Nakamoto olduğu iddialarını reddetmişti.

Haberin tam metni için kaynak: https://habercoin.net/elon-musk-yalnizca-0-25-bitcoinim-var/
Pages:
Jump to: