Pages:
Author

Topic: Elon Musk, “Yalnızca 0.25 Bitcoin’im Var” - page 4. (Read 873 times)

full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Sanırım Bitcoinle ilgilenmeye, düşüp çıkmasını takip etmeye vakti yoktur adamın. Elon Musk kendi gündemini kendi belirleyen biri ve kendi yaptığı işlerle gündeme gelmek istiyor. Dolayısıyla Bitcoin konusuna dahil olmak istememiş diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 361
Merit: 250
Elon Musk, Satoshi abimiz kadar zeki bir insan değil ki, bana sorarsanız Elon musk işini iyi yapan bir girişimci aynı zamanda iş adamı daha fazlası değil
member
Activity: 308
Merit: 11
Tabiki de adam sehrin altını kazmak için parayı bitcoin ile bulacak. O yüzden tüm parası bitcoine yatirmistir da bize söylemek istemiyordur. Hatta ikinci bir tosun Mehmet vakası olabilir Elon musk ile
member
Activity: 61
Merit: 100
Bu adam dünyanın en büyük, pil fabrikasını yapıyordu en son, bildiğim kadarıyla da neredeyse bitti, bu adam gerçekten geleceği sadece hayal etmeyen aynı zamanda onu hayata geçiren biri
member
Activity: 322
Adam şirketlere yatırım yapmaktan cebinde parası mi kaldı. Buldugu para ile yatırım yapıp insanlık için uğraşıyor. Bizim gibi aç gözlü para peşinde değil adam. Mantığı farklı
member
Activity: 566
Merit: 29
Ciddi ciddi haber mi oldu bu ya ? Adam şu an muskcoin çıkarsa bitcoin'i bine katlar teknoloji sunar ki buna hiç gerek bile duymaz çünkü adamın olayı başka, ünlü biri diye bitcoin bulundurması da gerekmiyo sonuçta
member
Activity: 448
Merit: 10
Elon Musk 0.25 bitcoin açıklaması ile birlikte kripto para piyasası ve kripto para yatırımcıları için kesinlikle örnek teşkil etmiyor. Dünya zenginleri listesinde yer alan ve teknolojik işler yapan bir iş adamının bu açıklamaları inandırıcı değil.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Elon MUSK 0.25 bitcoin var demekle Kripto para piyasasına ya güvenmediğini açıklamak istiyor, yada yalan söylüyor, teknoloji uzmanı ve meraklısı bir kişinin 0.25 bitcoin var demesi hiç  mantıklı değil.
member
Activity: 350
Elon Musk bu açıklmayaı yaptığında piyasa zaten düşüşteydi ,sanırım bu düşüşü biliyor kripto paralarını nakite çevirmiştir.Dipten tekrar alım yapmıştır.Elon musk gibi bir teknoloji ve iş devinin sadece0,25 bitcoini olması kimseyi inandırmaz.
member
Activity: 180
Hiç inandırıcı gelmedi. Sen teknolojiye aç adamsın musk sen meraklı insansın. İnsan merak edip alsa 1 btc alır sanki fakirde 0.25 btc diyor. İnanmazlar hocam bu olaya
member
Activity: 182
Başka alanlar da yeterince kazansa bile yeni bir yatırım aracı olarak bitcoini tercih edeceğini düşünüyorum
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
Bu açıklamayı kim bilir ona kim yaptırdı? Kapitalizmin uşağı olmaktan başka bir iş yapmıyor orası kesin eğer kapitalizm karşıtı biri olsaydı zaten bugün onca servete sahip olamazdı.
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Ben inanmıyorum ya bu adamda 0.25 değil 250 tane filan vardır en az bence bu adam parayı koklayan insan nasıl olurda bitcoine para yatırmaz çok saçma gleiyor.
jr. member
Activity: 37
Merit: 1
Adam 0.25 bitcoinim var demiş ama ethereum'a yatırım yapmadım dememişki,bence adam ethereumun gelecekte daha iyi bir konumda olacağını düşündüğü için ona basmıştır parayı  Grin
newbie
Activity: 280
Merit: 0
SpaceX ve Tesla gerçekten çok başarılı bulduğum 2 şirket, bu adamın yaptığı işler gerçekten kayda değer işler, bence elon musk desteklenmeli,
full member
Activity: 294
Merit: 100
Bence de açıklamadı tam olarak gerçekleri anlatmıyor onlar bitcoin iyice düşsün daha fazla alayım derdine düşmüş kar adamların tek amacı kimseyi düşünmeden açıklama yaparlar. Elon Musk bitcoin yatırımının alasını yapmıştır.
full member
Activity: 280
Merit: 102
Bence elon muskta bundan çok daha fazla btc vardır. yani 0.25 tane var vs gibi açıklamalar beni tatmin etmedi, isterse söylemez tamam ama yani bu şekilde yapması da doğru değil,
member
Activity: 126
Elon Musk'ın Bitcoin yaratıcısı değil bitcoin yatırımı yaptığını sanmam. block chain yazılımı bir kaç kişi bir araya gelerek yapıldı. Zengin olan bir adam başka yatırımları var, ticareti iyi biliyor.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Yaw elon muskın bitcoine mi ihtiyacı var ki bitcoin alıp saklasın. adam hayatının projesine dalmış gidiyor. Düzeninde kurmuş bütün dünya onu izliyor. Ne işi var bitcoin ile.

Ben de aynı görüşteyim hocam.Adam zaten kazanacağı kadar para kazanmış ve kendini yeni teknolojilik ürünler geliştirmeye odaklamış.Bu saatten sonra bitcoin ile para kazanması Elon Musk için çok önemli bir gelişme olmaz.
member
Activity: 266
Yaw elon muskın bitcoine mi ihtiyacı var ki bitcoin alıp saklasın. adam hayatının projesine dalmış gidiyor. Düzeninde kurmuş bütün dünya onu izliyor. Ne işi var bitcoin ile.
Pages:
Jump to: