Pages:
Author

Topic: Elon Musk, “Yalnızca 0.25 Bitcoin’im Var” - page 8. (Read 873 times)

full member
Activity: 721
Merit: 100
Bitcoini olmaması şaşırtmasın. Adam zaten dünya kadar parasını bir uzay macerasına yatırdı. Gerçekten ilk yatırım yaptığı 2003 ler falan tam bir macereya çıkmış. O sebeple her macerayıda bu adamdan beklememk lazım. BTC işi bizde :d
newbie
Activity: 210
Merit: 0
bence focus ile ilgili bir durum.adamın kendi hedefleri var ve bu hedefleri doğrultusunda gayet başarılı olarak ilerliyor.her işe bulaşmaması daha güzel.herkes mutlu olduğu yerde para kazansın..
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Elon Musk dünyada büyük ses getirmiş birisi ve çok kısa sürede popülerliği çok yüksek seviyelere de ulaşmış durumda.Böyle birinin Bitcoin'e henüz yatırım yapmaması düşündürücü açıkçası.
full member
Activity: 252
Şu anda 0.25 mi varmış daha önce çok daha fazla mı varmış. Hiç mi yatırım yapmamış, çok ilgilenmiyor muymuş yoksa güvenmiyor muymuş falan kafamda deli sorular. Bu adamın bitcoini olmaması ben de dahil herkesi şaşırttı heralde.
newbie
Activity: 210
adam benim takılıyor.benim de 0.25 bitcoinim var ama başka coinlerim de var.elon musk'a kaç bitcoinin var demişlerse bunu söylemiştir.diğer coinlerini söylemek zorunda değil Cheesy
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
yalnızca 0.25 de az değil, yani 0.25 btc az para değil, yanına yalnızca getirmek sıkıntı olmuş Cheesy
member
Activity: 462
Merit: 10
1500 farklı coin olduğu düşünüldüğünde illa Bitcoin'e sahip olacak diye bir dünya zaten yok. Ethereum'u, Dash'ı, NEO'su vs.si vardır  Cheesy
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
En politik cevabı vermiş. Arkadaşımın hediye ettiği 0,25 Bitcoinim var demiş. Ben Elon Musk olsam ben de bu konuda konuşma gereği duymazdım. Adam kendi kripto para çıkarsa yeryüzünde satın almayacak yatırımcı yoktur herhalde. Neden başka kripto paralardan bahsetsin ki?
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Elon Musk'ın 1000 Bitcoini olmuş olsaydı 1000 bitcoinim var der miydi ? Bence bunu söylemezdi bu adamın mahremiyeti bu adama bu soruyu sormuş olmaları bile saçma , ben Elan Musk gibi teknolojiyle uğraşan bir kişinin kripto dünyasından uzak kalabileceğini düşünemiyorum.
member
Activity: 126
Bitcoine güvenmediğinden değil de vizyonunu farklı yönde tuttuğundan dolayı btc ile uğraşmamıştır diye düşünüyorum.
full member
Activity: 350
EndChain - Complete Logistical Solution
Bu tahminlerin alayı hikaye bence elen musk abimiz deseydi xxx.xxx miktar bitcoinim var ne olacaktı ozaman işler karma karışık bir şekilde artma ihtimali vardı adam çok sağlam cevap vermiş.
newbie
Activity: 37
Elon Musk şaka yaptı sanırım.Ticaretin ve teknolojinin içinde olan bu adamın kripto para olarak elinde sadece 0.25 btc olması kimseye inandırıcı gelmemiştir.Ya satmıştır elinde olanları ,yada başka hesaplardan kripto para işlemlerini yapıyor.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz  Wink
member
Activity: 378
Merit: 11
Çevrelerden tepki çekmemek için böyle bir rakam uydurdu bence. Onca sermaye arasından daha yüksek bir miktarı illaki kripto paralara yatırmıştır  Cheesy
member
Activity: 406
Merit: 12
Kripto paralarda yatırımı olmadığına kesinlikle inanmıyorum.
En azından Data centerların bir köşesinde ethereum kazıyordur.  Cheesy
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Binlerce kişininin bitcoini  varken hatta çoğu ünsüz iken elan musk amcamızın 0.25 rakımı bana pek inandırmadı veya reklam yapmak istemediği içinde gerçek rakamını söylememek istememiş olabilir.
full member
Activity: 288
Bence bu adamın daha fazla bitcoini vardır. Sonuçta dünya parası var ve adam girişimci. Böylesine çok getirisi olan bir piyasadan uzak kaldığını düşünmüyorum. Bu sadece bitcoin için demiyorum bi sürü kripto para birimi var  herhangi birinde yatırımı vardır. Ya da doğruyu söylüyodur ve belkide yeni bir kripto para birimi çıkarabilir. Kendi para birimini üretebilir mi bilmiyorum ama neden yapmasın. Adam hayalini gerçekleştirmeyi amaç edinen biri. Bu konuda hayal kurması yeterli. Ama Bence daha fazla bitcoini vardır.
member
Activity: 196
Adamın yaptığı yatırımlar, projeleri planlaması belli bunların içinde Bitcoinin yer almaması ya da kriptoparalara yatırım yapmaması abes bir durum değil. Sonuçta hayalini açıklayıp yaptığı yatırımları kuruduğu şirketleri bu doğrultuda yapan birisinden bahsediyoruz. Hemen bitcoin kötü de mi yatırım yapmadı dememek lazım. Sonuçta kişisel bir durum. İleride yapabilir bununla alakalı kötü bir yorumu olmamış. Belki de ilerde kendisi bir  dijital para birimi piyasaya sürer. Marsın ilk kripto parasını basabilir.Bu adamın hayalleri bizim gerçeklerimizden daha gerçek.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Elon Musk’ın bizim hayal bile edemeyeceğimiz yatırımları var, uzaya kendi parasıyla araba gönderecek kadar büyük hayaller ve planlardan söz ediyoruz. Kimbilir sırada gerçekleştirmek istediği daha neler var. Bitcoini olsa bile insanlarla bunun polemiğine girecek türden biri olduğunu sanmam, hem neden bunun sorumluluğunu alsın ki. Bitcoine yatırım yaptım dese bu konuşulurdu, Musk şu an Tesla ile ve diğer projeleriyle bilinmek istiyor olabilir.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
musk’un, Satoshi Nakamoto olma ihtimali ne zaten bir tarafımla bile gülmemiştim.
böyle piyasa adamalarının zaten kripto para piyasasına açıkça destek vermesini pek beklemiyordum. şaşırdım diyemem.
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
bu durumda ben musk'a göre bitcoin zenginiyim Cheesy
Pages:
Jump to: