Pages:
Author

Topic: Elon Musk, “Yalnızca 0.25 Bitcoin’im Var” - page 3. (Read 873 times)

member
Activity: 62
Merit: 10
belki adam doğru söylüyordur yatırım yaptığı alan kripto para alanı değildir.
member
Activity: 126
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Elon Musk'un bitcoin ile ilgilenmemesi oldukça normal bana göre.Adamın zaten bu dünyadan maddi olarak bir beklentisi kalmamış.Elon Musk bu saatten sonra blockchain teknolojisi ile ilgilenir ve onu geliştirmeye kafa yorar.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Bence elonmusk elindeki bitcoinlerin bir kısmını satıp SpaceX firmasını fonluyor, yani oradaki olaylar tezgah olabilir, tamam bilimsel bir şeyler, falan filan tabi vardır da, asıl olay bitcoinin paraya çevirme olabilir

neden olmasın ?
member
Activity: 350
Merit: 11
Elon Musk medyanın ve kapitalist sistemin bekçisi, kapitalist sistemden aldığı gücü kullanan kendini beğenmiş ego tavan bir kamil.Bu fikir yapısı ile kullandığı ve oluşturduğu sandığınız teknolojiyi yapması bulması mümkün değil,tamamen baronların kuklası bu sadece oyuncu,0.25 bitcoini varmış ,saklasın gün gelir lazım olur.
full member
Activity: 854
Merit: 113
elon musk gibi bi adamin bitcoine ihtiyaci mi var ki sorguluyorsunuz? adam zaten dunyanin en zenginleri listesinde. adamin niye bitcoinle isi olsun ki? yanlis adami sorguluyoruz.
member
Activity: 392
Elon Musk satoshi nakamato olduğunu düşünmek bile saçma , bu adamın ekonomi ve finans ile ilgili söylemelerini gayriciddi buluyorum , teknoloji adamı olmasına rağmen süs diye sadece 0.25 bitcoini olması saçmalık.
newbie
Activity: 35
Anlaşılan güven duymamış. Foruma davet edelim. Belki bizlerden ilham alır Smiley
member
Activity: 140
elon un daha çok kripto parası vardır.
newbie
Activity: 280
geçen türkiyeye geldiğinde, çok mutlu olmuştumi ama bu tip şirketler genelde PR çalışması için bu tip şeyleri yapıyorlar
full member
Merit: 101
elon musk ın bu açıklamasını ben spekülatif buluyorum, çünkü bütün dünyanın açıklama için ağzının içine baktığı bir adam
member
Activity: 182
belki de bu piyasanın getirisine ihtiyacı olmadığını söylemeye çalışıyordur yani elon musktan bitcoini kötüler bir açıklama duymak bence zor
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Sanırım Bitcoinle ilgilenmeye, düşüp çıkmasını takip etmeye vakti yoktur adamın. Elon Musk kendi gündemini kendi belirleyen biri ve kendi yaptığı işlerle gündeme gelmek istiyor. Dolayısıyla Bitcoin konusuna dahil olmak istememiş diye düşünüyorum.
Cheesy Cheesy Hocam elon musk forumda hodl falan diye post atacak hali yok zaten büyük balık büyük deniz de yüzer. Marsa giden adamın inip çıkması gibi sorunlarla uğraşabileceğini zannetmiyorum.
member
Activity: 308
Elon musk denen adam vizyoner biri, onun bitcoine çok fazla ihtiyacı yok bence. Piyasaya çıkaracağı araçları bitcoin veya başka kripto parayla satsa istediği kadar kripto para sahibi olur.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Adamın elinde 10.000 tane BTC olunca ne olacak yani daha inandırıcı mı olacak. Ondan sonra bir balina daha çıkacak piyasaya ondan sonra pumlasın babam dumplasın babam piyasayı speküle etsin dursun
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Tesla ve SpaceX’in kurucusu teknoloji milyarderi ve girişimci Elon Musk, 22 Şubat Perşembe günü Twitter’da, sahip olduğu Bitcoin (BTC) miktarının 0,25 BTC olduğunu açıkladı.

Musk, bir arkadaşının kendisine “yıllar önce” hediye verdiği 0.25 BTC haricinde “kelimenin tam anlamıyla sıfır kripto para birimi miktarına sahip olduğunu” belirtti. Elon Musk, Forbes dergisinin hazırladığı dünyanın en zenginler listesinde 13,9 milyar dolarlık servetiyle 80. sırada yer alıyor.

Geçtiğimiz sene eski bir SpaceX stajyerinin blog yazısında Musk’un, Satoshi Nakamoto olma ihtimali olduğunu ifade etmişti. Musk, 2017 yılının Kasım ayında Bitcoin’in gizemli yaratıcısı Satoshi Nakamoto olduğu iddialarını reddetmişti.

Haberin tam metni için kaynak: https://habercoin.net/elon-musk-yalnizca-0-25-bitcoinim-var/
Para olayına karşı adam, Satoshi için herkese denildi Msuk'a da denmesini normal karşılıyorum. Musk icatlık işler yapıyor, kendi yolunu kendisi çizmiş bir karakter. Bitcoini eğer kendisi yaratsaydı, hali hazırda baya kripto parası olurdu, kitlelerin peşinden gitmeyi değil, peşinden sürüklemeyi seçen bir karakter. NASA'nın bütçesinin 10 da biriyle adamların yıllardır çalışıp başaramadığı tekrar kullanımı kısa sürede başardı, çalışkan ve idealist biri benim nazarımda. 
full member
Activity: 294
yaaa bizde inandık zaten kesin 0.25 bitcoinin vardır Cheesy ulan bunlarda bitcoin olmayacakta biz de inanacağız asıl bunun gibi insanlarda bitcoin var gizli milyoner oldular.
full member
Elon Musk kardeş bizle kafa yapma sende daha fazla Kripto para olduğunu düşünüyoruz mu diyelim ne yapalım, Daha fazlası var ya da yok; adam dünyanın seyrini değiştiren ve değiştirip ileriye taşıyacak projelerle uğraşıyor ben kafasını piyasada grafiklere bakıp yoracağına pek ihtimal vermiyorum
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
bu adamın bitcoine yatırım yapmamasını garipseyenler var. ulan ben bu adamın btc ye yatırım yapıp bizimle yatıp kalktığını düşünemiyorum saçmalamayın yav  Cheesy adamın yeterince sağlam yatırımları var zaten, parasal gücü var ve gidip parasal yatırım yapacak değilya. adam teknolojik yatırımlarla uğraşıyo kafayı bozmuş hatta. marsa gitmeler, yer altı ulaşımı, hyperloop v.s. BTC falan gülerler adama ayıp.
full member
SpaceX ileride, gelecekte çok sağlam işler yapacak olan ziyadesiyle büyük bir firmadır, bu firma geleceği şekillendirecek, buna hazır olmak gerekiyor, 0.25 bitcoin meselesine gelince, ben çok saçma buluyorum bu tip dedikoduları
member
Activity: 154
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
elinde bitcoin bulunduran bir adam neden böyle bir açıklama yapar anlamış değilim ama bu açıklamasının gerçek olduğuna da pek ihtimal vermiyorum
Pages:
Jump to: