Pages:
Author

Topic: Elon Musk, “Yalnızca 0.25 Bitcoin’im Var” - page 6. (Read 873 times)

jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Acaba altcoinci mi diyorum bilemiyorum sonucta kazandiran bir piyasa ve yaptigi yatirimlarda daha cok paraya ihtiyaci olan biri. Spacex riskli bir yatirim ama pes etmedi ve burda daha buyuk isler yapmasi icin hacmini buyutmesi gerekiyor. Ama bi yonden bakinca da adamin para kazanmak gibi bir derdi yok tek amaci dunyayi kurtarmak kesin gelecek olan sonu biraz geciktirmek ya da insan irki icin yeni bir dunya bulmak. Bu yonuyle bakarsak parayla isi olmayan bir adam oldugunu anlayabiliriz bence.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Adamin hali hazirda yatirim yaptigi ve guzel isler basaran sirketleri var parasini daha fazla riske etmek istememis bence.
newbie
Activity: 168
Elon Muskun bitcoin almamasına şaşırdım doğrusu. Geleceği gören ve ona göre yatırım yapan Elon Muskun bitcoine yatırım yapmaması garip geldi bana. Acaba bir bildiğimi var? Bu konuda açıklama yapsın bizi aydınlatsın.
member
Activity: 322
Merit: 16
Elon musk in Teslasi var roketleri var milyonlarca doları var napsin bitcoini. Bir kere adamın zengin olma derdi yok. O yüzden çok fazla bakmamak lazım. Farklı kulvarlardayiz
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
Elon musk'ı ben bir bilim adamı veya dahi olarak görmüyorum. Bu adam ticaretci ve bu trende geride kaldığı için aklınca blockchain'i boklamaya çalışmış bence ama yemezler Cheesy
full member
Activity: 224
Merit: 100
Satoshi nakamoto bu piyasanın efsanelerinden ve kimliği belirli olmaması nedeni ile tüm kullanıcılar bazı öngörüsü yüksek insanları bu kimliğe yerleştırmeye çalışıyorlar.Ben şahsen yaşadığını düşünmüyorum.
newbie
Activity: 140
Elon Muskın bitcoin almaması bitcoinin değerini düşürmeyecektir. Ama satışa çıkaracağı ürünlerini bitcoin ile satarsa bitcoine en büyük desteğini vermiş olur.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Şimdilik kripto paralar Elon Musk’ın ilgi alanına girmiyor olabilir. Çok daha fazla kazanç getiren yatırımları var zaten. Teknolojiyle sorunu olmadığı ortada,uzaya otomobil gönderen birinin blokzincir teknolojisiyle ilgili olmaması imkansız.
full member
Activity: 266
Merit: 108
Elon Musk ayık adam, birim vermemişSmiley 0.25k belkide 0.25m dir o Smiley
full member
Activity: 322
Merit: 102
bence adamın kripto paralarla ilgili bilgi edinecek veya vakit ayıracak zamanı yok. adam marsa yolculuk yapıyor yapma orada yaşama gibi projelerle uğraşıyor. bitcoin ile mi uğraşacak.
sr. member
Activity: 484
Merit: 250
HubrisOne
Bu tür adamları ilahlaştırıp büyütmeye gerek olmadığını düşünüyorum sonuçta zaten parası olan bir adam ve çok farklı alanlarla ilgileniyor, kriptoparalara ilgi duymaması çok doğal belki de bu alanı araştıracak kadar vakte sahip değildir ya da bitcoinden değil blokzincir teknolojisinden faydalanmak istiyordur.
full member
Activity: 518
Napcan onunla sakızmı alcan emınım en az onun 10000 katı vardır sallıyorr zehir gibi adam teknolojıye acık bolca tutuyordur Cheesy
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Bitcoine yatirim yapmamasi desteklemeyecegi ya da piyasayi desteklemedigi anlamina gelmez bence. Belki o da bir spekulasyon cikarma derdinde ama neden iste.
full member
Activity: 476
Bence de Elon Muskun btc ye yatırım yapıp yapmaması çok önemli değil, çünkü ürettiği arabaları btc ile satarsa bitcoine destek vermiş olur. Buda btc ye değer katmaya yeter ve artar bile.
jr. member
Activity: 105
Merit: 3
almayın diyor eğer o açıklamayı yapmıssa eğer birileri soyletmemişse tabiki. buda bize almayın yani biz alacagız fakirler diyor .
hero member
Activity: 896
Merit: 515
Bu adamin bitcoine yatirim yapmamasi garip ve dusundurucu. Ya riski sevmiyor ya da bitcoine guvenmiyor. Ilk secenek zor cunku parasinin buyuk bir kismini spacex icin harcamis bir adam riski sevmiyor demek yanlis olur. O zaman ikinci secenek kaliyor. Bu adam guvemiyorsa biz nasil yatirim yapacagiz?
O kadar paran olsaydı, kamçısı başka kişilerin elinde olan riskli bir yatırıma sende girmezdin. Bitcoin'de ya oyuncu olacaksın ya da şaklaban. Üçüncü seçenekte 2 sinede karışmayıp uzun vadeli yatırımını yapacaksın ya tutarsa diye bekleyeceksin.

Blockchain çok güzel olsada, hırslı insanlar yüzünden kripto paralar dengesiz olmaya devam edecek.
member
Activity: 155
Merit: 10
Bana pek inandırıcı gelmedi çünkü biz bu adamı yenilikleri duyurması ile tanıdık.Belkide peşine düşülmemesi için böyle bir yola başvurmuştur.Paylaşım için teşekkürler
full member
Activity: 742
Merit: 140
Kısaca umrumda değil demiş.

Siz Elon Musk'ı, Mcafee, Wozniak yada Jp Morgan ceosu ile karıştırdınız muhtemelen.

Adam marsta yani başka bir gezegende ölmek istiyor.

Marsa seyahati ülkeler bile planlayamazken adam şirket kurup gitmek için ARGE yapıyor.

Bitcoin bu adamın kafasında ki projelere göre olağan üstü komik kalıyor.

Adamın projeleri dünyayı petrolden kurtarmak, olağanüstü hızlı toplu taşıma ve marsa koloni kurmak.

Derdi spekülasyon ile para kazanmak, yatırım yapıp yada kolay para kazanmak değil.

Bugün Türkiyede araba yapacak babayiğit(!) çıkmadı(Yani o riski göğüsleyecek şirket bulunamadı yapılmışını kar koyup satmak kolay olduğu için).

Adamın şirketi marsa yolculuk denemeleri yapıyor ki harcadığı ARGE ne kadardır kimbilir...
member
Activity: 308
Elon Muskun btc ye yatırım yapmamış olması onu almayacağı veya kullanmayacağı anlamına gelmez. Piyasaya çıkartmış olduğu elektrikli arabaları btc ile satarak piyasadan btc toplamış olur.
member
Activity: 392
Elon Musk show yapmaya devam ediyor.Teknoloji adamı olan Musk ın sadece 0,25 bitcoine sahip olması bizlere hiç inandırıcı gelmiyor.Şahsi olarak bu kadar az kripto paraya sahip olabilir ,fakat yüksek ihtimal ile şirketlerinin hesaplarında ciddi kripto para vardır.
Pages:
Jump to: