Pages:
Author

Topic: Elon Musk, “Yalnızca 0.25 Bitcoin’im Var” - page 2. (Read 873 times)

member
Activity: 560
Merit: 57
Bu adamın doğru söyleyip söylememesi veya başka bir şey olup olmamasından çok bu başlığın sürekli hortlaması ve elon muskın gündem de kalması daha garip olay bence
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Elon Musk paraya ihtiyaç duymuyor filan denmiş ama Tesla'nın batma noktasına geldiği konuşuluyor.Bundan dolayı Elon Musk'un da paraya ihtiyacı var. Grin Ama elinde bitcoin var mıdır yok mudur o konuda emin olamıyorum.
full member
Activity: 434
Merit: 100
bence bir köşede bitcoin yatırımı yapmıştır bu adam. zeki bir adam elon musk eğer bir ışık görmüşse illa ki o da vardır bu işin içinde bu miktarla yetinip kalmaz bence.
member
Activity: 179
Merit: 10
mantıklı gelmedi kesin yüklü bir miktar btc vardır ama söylemiyor keşke söylese btc biraz toparlanır...adamın işi gelecek btc siz olmaz..
full member
Activity: 210
Bu adamın battığı veya yakın zamanda bakacağı yönde haberleri sıkça duyuyorum ama belki de battı zannedildigi de açıklanacaktır gerçek varlığını
member
Activity: 294
Merit: 11
elon musk hakkında son günlerde iyi şeyler duymuyoruz iflasın eşiğinde olduğu söyleniyor doğruysa üzücü bir haber adam iyi şeyler yapmaya çalışıyor gerçekten.
aynen hocam ben de duydum bu haberi ama umarım doğruluk payı yoktur çünkü adam gerçekten teknoloji adına insanlık adına güzel gelişmeler imza atmaya çalışıyor.
full member
Activity: 546
elon musk hakkında son günlerde iyi şeyler duymuyoruz iflasın eşiğinde olduğu söyleniyor doğruysa üzücü bir haber adam iyi şeyler yapmaya çalışıyor gerçekten.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Adam zaten deli gibi para kazaniyor ve saglam bir amaci var. Bitcoinle parasini riske atacak bir adam degil. Bence hrrkes arastirip ogrenmeli bu adami.
jr. member
Activity: 56
Merit: 12
Sir Elon Musk:) oldukça zeki bir adam... birşey yapıyorsa arkasından gitmek lazım ama bitcoin konusunda benim gönlüm inanmak istemiyor nedense:) belki de yatırım yaptığım için olabilir ama muhakkak olası bir artış ihtimalinde bitcoin alma yoluna kesinlikle gidicektir. bu adam teknolojinin gerisinde kalacak bir adam kesinlikle değil. hatta resmen yön veriyor. bitcoinin gelceğinin olduğunu görüyordur umarım:)) görmuyorsada biz de yandık demektir:)) şaka bir yana kendisine fon sağlama peşinde olduğundan bu tarz bir yatırıma yön vermiş olabilir ama bunu kalkıp bitcoin in geleğine Sir Elon Musk:) inanmıyor demek yanlış olur...
full member
Activity: 230
Bence adam doğru söylemiyor.Elon Musk ta btc olmaması imkansız adamın herşeyi bilgisayarlar mutlaka vardır gizlemiştir...Keşke var deseydi  belki btc  biraz yükselirdi. Cheesy Cheesy Cheesy
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
sağlam para bağlamış. Grin
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
çok para bağlamış.0.25 btc nedir?
member
Activity: 392
Bu kadar  büyük bir teknolojik deha belki ilerde kendi kripto parasını üretmeyi  düşünüyordur  😅
full member
Activity: 308
öyle kolay toplayamaz hocam az para değil, yani bütün btc leri alacam dese alamaz, en azından ben satmam saklarım nasıl olsa artacak diye, alamaz yani
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Elon musk un bitcoinemi ihtiyacı var sizce? bence yok. Piyasaya çıkartacağı yeni arabalarını bitcoinle satar piyasadan bitcoin toplar. Bitcoin alıp kafasını onunla yormak istememiş.
full member
Activity: 630
Merit: 101
Paypalı kurmuş bir beyin şuan için bu piyasadan uzaksa bence başka işlere yoğunlaştığındandır. FalconX falan işte.. Dünyayı değiştirmek için birşeyler yapıyor gerçekten ABD deki özellikle güneş enerji projeleri müthiş bir proje.
newbie
Activity: 140
Ya riski sevmiyor ya da bitcoine guvenmiyor. Ilk secenek zor cunku parasinin buyuk bir kismini spacex icin harcamis bir adam riski sevmiyor demek yanlis olur.Bu iş bir veya birkaç kişinin bir araya gelerek yapabileceğinden daha komplike
newbie
Activity: 112
Elon Musk, kuşkusuz dünyanın en büyük akıllarından birisi. Kendisi Zip2, X.com, SpaceX, Tesla, SolarCity, Hyperloop, OpenAi, Neuralink ve The Boring Company şirketlerinin bir parçası.

Şirket projelerinin ışığında, Elon Musk’ın hedefinin, gelecekte dünyanın en büyük problemleri olacak durumlar hakkında insanlığa yardım etmek olduğunu görebiliyoruz. Bir yandan Tesla ile araçlardaki fosil yakıt tüketimini ele alırken, bir yandan da SpaceX ile uzaya yöneliyor.

Elon Musk’ın elinde tutarken fotoğraflandığı, Julian Hosp tarafından yazılan, “Cryptocurrencies Simply Explained” adlı kitap, kripto paralar, blockchain, bitcoin, ve ICO’lar hakkında temel bilgiler içeriyor. Ödeme hizmetlerinde belli bir  geçmişe sahip olan Musk’ın, blockchain teknolojisine katılacağını düşünmek pek de hayal gibi görünmüyor
member
Activity: 490
Elon abiyi severiz sayarız. Eyvallah çekeriz ama adama sormazlar mı reis ihtiyacın mı var sanki diye. Zaten bu adamların bitcoini olsa kendisinde durmaz. Verir yatırım danışmanına kafasına göre at koşturur anasını satıyım
newbie
Activity: 280
elon musk kendisine ait 0.25 btc var diye kast etmiş olabilir, ama adamda çeşit çeşit şirket var bu şirketlerin üzerine bir  sürü btc olabilir, bunu mümkün görüyorum
Pages:
Jump to: