Pages:
Author

Topic: EOS - Merkezsiz Uygulamalar için En Güçlü Altyapı - page 2. (Read 9896 times)

newbie
Activity: 22
Merit: 0
uzun bir sure 1.80 olan fiyat kademe kademe düşerek 1.30 lara kadar geldi.bunun nedeni ether mi yoksa amerikadan gelen haberlermi bilmiyorum ama 30.000den başlayarak kademeli olarak alış emirleri verdim..
yatırımı olan arkadaşlar düşünceleri paylaşabilirmi acaba?

Fiyat benim de dikkatimi çekti yatırım yapılabilir görünüyor ama açıkçası artık projelerde -cek,-caklardan ziyade şu dönemde coinlerin yaptığı somut işler ve anlaşmalar fiyatları etkiliyor. Bkz. Monetha daha ico'su çıkmadan anlaşmalara başladı.
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
uzun bir sure 1.80 olan fiyat kademe kademe düşerek 1.30 lara kadar geldi.bunun nedeni ether mi yoksa amerikadan gelen haberlermi bilmiyorum ama 30.000den başlayarak kademeli olarak alış emirleri verdim..
yatırımı olan arkadaşlar düşünceleri paylaşabilirmi acaba?
full member
Activity: 210
Merit: 100
bittfinex amerikali alicilar icin alis satisi durduruyor 3 ay icinde. olumsuz bir etkisi olabilir kisa sureligine. suan herhangi bir hareketlilik de yok piyasa iyi giderken. uzun vadeli proje oldugu icin bekleyecegiz. acele edenler zarar etmesi normal. bu proje uzun sureli bir proje. satarsiniz daha sonra tekrar alabilirsiniz beklemek istemezseniz
full member
Activity: 154
günlük icosu yerine exchangelerden almak daha sağlıklı duruyor.hesap kitaba gerek yok.gunluk icoya girdiğinde gunun sonunda ne kadar alacağını tahmin etmekle geçiyor bu süreç anladığım kadarıyla.hoş ben daha adamların tam olarak ne vaad ettiklerini anlamış değilim bitshares ile ilgilenmek varken neden böyle bir projeye başladığını anlamktada zorlanıyorum.

Suan direk coin almak daha mantıklı çok daha ucuza geliyor ama alacağın miktar belli biraz düşürdüğünde alırsan daha ucuza Bile alabilirsiniz icodan
hero member
Activity: 896
Merit: 630
günlük icosu yerine exchangelerden almak daha sağlıklı duruyor.hesap kitaba gerek yok.gunluk icoya girdiğinde gunun sonunda ne kadar alacağını tahmin etmekle geçiyor bu süreç anladığım kadarıyla.hoş ben daha adamların tam olarak ne vaad ettiklerini anlamış değilim bitshares ile ilgilenmek varken neden böyle bir projeye başladığını anlamktada zorlanıyorum.
full member
Hadi TEZOS alırsın veya BOScoin alırsın uzun vadeli tutarsın projeyi geliştirirlerde . EOS da bugün coin i alıyor yarın satıyorsun . Bana balon gibi geliyor.

coins slip satabilmen projenin balón oldugunu gostermez bence oyle bakarsan ico da 1 yil suruyor ama platform projesi ve bazi uygulamalar hazirlanmis bile uzerinde calisacak. kolayca ulasiliyor olabilmesi guzel aslinda cikisa gectiginde herkes aldigi coinler ile projeden para kazanabilir. bazi satislar hemen bitiyor yakalamak zor oluyor. en cok para toplanan projelerden biri eos. cok hafife almamak lazim bence
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Hadi TEZOS alırsın veya BOScoin alırsın uzun vadeli tutarsın projeyi geliştirirlerde . EOS da bugün coin i alıyor yarın satıyorsun . Bana balon gibi geliyor.
full member
Activity: 154
Eos uzun vadeli bir yatırım, geleceği parlak
full member
2$ sinirina dayandi an itibari ile. boyle ufak artislar olacak yil sonuna kadar ufak ali satim yapilarak uzaya cikmasini bekleyecegiz artik Smiley
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Ben bu grubun bir teknoloji grubu değil parlak Londra stretejistleri olduğunu düşünüyorum. Yaptıkları şey bu piyasanın görüp görebileceği en porfesyonel çalışma. 350. güne kadar da bu şekilde devam edeceğine bahse girerim.

Bu öngörüm doğru çıkarsa her iki yönü düşünerek de değerlendirmek gerekir. Beta'yı gördüğümüzde EOS bir gün öncesine göre x10 olur. Beta göremezsek çöp olur.  Her iki durumu da 350 günden önce görebileceğimizi sanmıyorum. Bildiğin uzun vadeli piyango...
member
Activity: 70
Merit: 10
EOS Ico larına bir kaç kez katıldım. son dakikalarda o kadar yüksek adet  ETH ler geliyor ki, o anda borsadan eos alsam daha ucuza, daha çok adet alabilirdim.
pes ettim. Çünkü zarardan dönmek, karlı satabilmek için de bir kaç gün bekletiyor . 3. ICO da pes ettim ben.

Block.one elindeki sermaye ile dağıtımları biraz manipüle ediyor gibi görünüyor ama emin olmak güç.
full member
Activity: 224
Any store can buy, sell, and accept Crypto
EOS Ico larına bir kaç kez katıldım. son dakikalarda o kadar yüksek adet  ETH ler geliyor ki, o anda borsadan eos alsam daha ucuza, daha çok adet alabilirdim.
pes ettim. Çünkü zarardan dönmek, karlı satabilmek için de bir kaç gün bekletiyor . 3. ICO da pes ettim ben.
hero member
Activity: 854
Merit: 500
einc.io

37. turda yatırım yapan arkadaş varsa zengin olmuş demektir. 1 ETH ye  3949 EOS ile rekor kırtı . Yani 1 ETH ile 3,24 BTC kaldırdılar.

Goruntusunu paylastiginiz sayfada 37. Raound henuz tamamlanmis sekilde gorunuyor. Az once inceledim. 1 eth. Basina 162 eos dusmus 37. Roundda yani yaniliyorsunuz oyle birsey yok. Son dakikalarda yine piyasa fiyatina cekmisler ve genelde hep oyle oluyor.

Evet kusura bakmayın ben siyah şeridin olduğu yer sanmıştım. Haklısınız.
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
cok buyuk proje ama 1 yıllık ico donemi gercekten can sıkıyor.gunluk listeye bakarsanızda hemen hemen hep aynı fiyattan  dagıtımı yapılmış.bit yenigi aramıyorum ama  bariz bi şeyler oluyor EOS  un icosunda.
full member
Activity: 392
Merit: 107

37. turda yatırım yapan arkadaş varsa zengin olmuş demektir. 1 ETH ye  3949 EOS ile rekor kırtı . Yani 1 ETH ile 3,24 BTC kaldırdılar.

Goruntusunu paylastiginiz sayfada 37. Raound henuz tamamlanmis sekilde gorunuyor. Az once inceledim. 1 eth. Basina 162 eos dusmus 37. Roundda yani yaniliyorsunuz oyle birsey yok. Son dakikalarda yine piyasa fiyatina cekmisler ve genelde hep oyle oluyor.
newbie
Activity: 6
Merit: 0
Bakalım bu da Dan Larimer'in ilk iki projesi gibi mi olacak... Herkes güçlü bir Ethereum alternatifi bekliyor, eğer dediklerini yapabilirlerse multithreading smart kontratlar için çok ölçeklenebilir bir çözüm sunabilir.
hero member
Activity: 854
Merit: 500
einc.io

member
Activity: 70
Merit: 10
Türkiye'den ilk 5 günkü dağıtımına giren kimse var mı bilmiyorum ama 200.000.000 token sale'ın tamamlanması öncesi Bitmex'de derinlik çok olmadığı için az miktarda future contract almıştım. 3-4 katına çıkabileceğini tahmin etmediğim için %30 karı gördüğüm an bırakmıştım. ICO'lardaki fiyat hareketleri fazlasıyla spekülatif. Cryptocurrency'nin Bitcoin'in risk olduğu yerde bunlar risk oğlu risk.
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
Dolandırıcı Dan Larimerin yaptığı hangi proje başarılı olmuş ki EOS olsun? Grin
Çakma ETH yapmışlar adına EOS demişler. EOS = Ethereum On Steroids yani BALON. Wink
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Bildiğin SCAM coin, bırakın ethereum'a rakip olmayı tırnağı bile olamaz. Yatırım yapanlar bilir son dakikalarda güncel kura göre eşitlenecek şekilde eoslar denk getirilir. ICO'dan kimse yüksek miktarda kar yapamaz, zararda yapmaz çünkü şirket aldığı ethereum'lar ile icoya önce 2k sonra 995 995 995 diye ethereum göndermeye başlar. Bildiğin şişme, çöp bir altcoin her gün kendilerine eşit miktarda yatırım toplayarak marketcap'ı şişirmekteler. Bu işten ilk çıktığında ico'dan alıp borsalarda satanlar kar etti(ben dahil, yanlışlıkla) bunun dışında kimse kar edemez çünkü şirket her defasında anlık kura denk getirir. EOS'un ETH'e rakip olması ile safsatatır, Ethereum'un yeri bellidir. EOS ETH'ye rakip değildir.

Not: insanlar gerçekten saf diyorlarki EOS'un Ethereum'u uzun vadede geçebileceğine inanıyorum. Ya birader EOS amcanın oğlu mu? Ne iyiliğini gördün? Ne işe yaradı? Ethereum alt yapısıyla piyasa çıkmış ve bir yıl sonra kendi tabanına geçeceğini iddia edip ethereum üzerinden reklam yapan bir çöp coin. Çıktığı andan itibaren borsalara para yedirip kendini gösterdi ve birkaç haber ajansıyla anlaştı başka bir halta yaradığı yok.
Pages:
Jump to: