Pages:
Author

Topic: Česky (Czech) - page 65. (Read 1247988 times)

newbie
Activity: 20
Merit: 0
June 04, 2013, 04:22:00 AM
Zdravim vsechny a taktez se poustim do nahaneni postu... jsem ponekud obligatni long-time reader, first time poster Smiley

A chci se zeptat, Kernel32 tu psal o tech bladech od avalonu. Nejak jsem z toho threadu nepochopil, co s tim pak... to se musi jeste nejak zkompetovat, aby to fungovalo, ci? Rad bych rozsiril svoji soucasnou tezici zakladnu, ale USB miner za 2btc mi prijde ponekud draha sranda, Avalon uz dalsi batch delat nebude a BFL bude shippovat buh vi kdy (mam u nich jednu objednavku od listopadu a druhou od unora)... tak hledam nejaky rozumny reseni.
member
Activity: 85
Merit: 10
If you can't do something smart,do something right
June 02, 2013, 05:30:09 AM
Ahoj,

ha, ani jsem netusil ze tu je ceska cast. juhuuu.)

jinak mam doruceno 4x lancelota a dalsi 2x objednano + tezim se dvema 7870.)

co se tyce groupbuys:

zefir - 7. varka - 20 cipu
SebastianJu - 40 cipu

Ahoj Xialla, pamatuju si tě z několika threadů, jsi dost aktivní. Konkrétně u Sebastiana jsme psali hned pod sebe.

Je pěkný vidět, že se češi zajímají o nové technologie a jsou takle "do světa".

ASIC je logický nástupce BTC těžítek a kdo chce pokračovat, musí se přizpůsobit. Jen je o hubu aby se do sítě nenahrnulo tolik výpočetní síly, že by jsi vlastně víc vrážel do HW a elektřiny než dostával. Mě by stačilo bejt na nule. Prostě mě to baví.

Náladu mu kazí jen nátlaky a zavírání směnáren BTC. Nejsem si jist, jestli jsme v takové fázi aby dokázal BTC vzkvétat a nabírat na síle a legitimitě i tak. Spíš ne. Možná to spraví "sociální" směnárny. Kde by směňoval prostě každý. Všechny zavřít nemůžou Smiley . Nadruhou stranu mě těší docela stálé ceny okolo 120 dolarů v poslední době. Stabilita je potřeba asi ještě víc než směnárny.

Těžil jsem na dvou GPU sestavách, ale už jsem většinu karet prodal. FPGA jsem se rozhodl přeskočit a snažím se dostat k ASICům. Mám objednané Jalapeno od BFL už devět měsíců, tak třeba někdy dorazí  Grin . Prodej akcií ASICMinera jsem prokaučoval, stejně jako Avalon první dva batche. Tak jsem si alespoň koupil 200 chipů u Sebastiana a chci jít do Burnina. Rendery jeho boardů vypadají parádně a odpadají náklady s daněma z Německa. Taky sleduju švédy z KnCMineru. Připravují 28nm ASIC, které ma ještě o něco větší potenciál než 110nm Avalony. (Ale BitSyncom řekl, že také chtějí zmenšovat výrobní proces.) Do budoucna to nevidím na soupeření mezi GPU/FPGA/ASIC, ale mezi méně efektivními ASICy a více efektivními.

Mohli bychom do také požádat o vlastní Československé podfórum a vytvořit tam thready nejen pro naháněče  Wink . Co vy na to?
newbie
Activity: 6
May 29, 2013, 01:59:39 PM
...
2. Otázka s 15 lety je zajímavá, co si o ní myslíte Vy? Chceme být samozřejmě zcela legální a legitimní.
...
Každopádně děkuju za postřehy i Váš zájem.

Kdyby satošimu ležela na srdci legalita nebo jiný blaho státu tak se vykašle na bitcoin a de si založit účet u český spořitelny Smiley
jenže naštěstí preferoval individuální svobody...

než sem přešel na mtgox a btce nebo bitstamp tak sem zkusil i todle:
https://www.smenarnabitcoin.cz/smena.html
a jestli z toho dotyčnej neplatí kalouskovi výpalný, budiž mu přáno ještě víc.

Smiley
newbie
Activity: 4
May 24, 2013, 05:33:01 AM
jj tady muzes, nikdo to prekladat stejne nebude.) vitej.

Pridavam sa k nahananie Smiley

Je tu aj niekto zo slovenska?

newbie
Activity: 21
May 22, 2013, 06:24:46 AM
...
2. Otázka s 15 lety je zajímavá, co si o ní myslíte Vy? Chceme být samozřejmě zcela legální a legitimní.
...
Každopádně děkuju za postřehy i Váš zájem.

Kdyby satošimu ležela na srdci legalita nebo jiný blaho státu tak se vykašle na bitcoin a de si založit účet u český spořitelny Smiley
jenže naštěstí preferoval individuální svobody...

než sem přešel na mtgox a btce nebo bitstamp tak sem zkusil i todle:
https://www.smenarnabitcoin.cz/smena.html
a jestli z toho dotyčnej neplatí kalouskovi výpalný, budiž mu přáno ještě víc.
newbie
Activity: 21
May 22, 2013, 06:05:28 AM
taky nahánim posty
takže se zcela nezávazně zeptám:
nerozchodil někdo extendery 1x => 16x na desce MSI 990XA-GD55?
na 970A nebyl ani nepatrnej problém, tak sem docela zaskočenej...
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
/dev/null
May 20, 2013, 10:29:31 AM
jj tady muzes, nikdo to prekladat stejne nebude.) vitej.
full member
Activity: 121
Merit: 100
May 17, 2013, 04:01:18 PM
Hojte pani.

Kto z vas si objednal nove ASIC alebo ine super vykonne masinky?
Ja iba vyzvedam ci to vobec ma zmysel. Od novembra tam svieti dodanie max dva mesiace a stale nikto nic nema. Na youtube videa iba dvo ludi a aj tam stale ukazuje hashrate na 800-1000 MH/s. Tak teraz neviem ci to nebola buda alebo nejako tak.

ahoj, objednal jsem si ten nejlevnější v době, kdy vyšlo to první youtube video toho typka, co mel dlouhy nehty a samozrejme jeste nic nemam
newbie
Activity: 1
May 17, 2013, 12:05:29 PM
Hojte pani.

Kto z vas si objednal nove ASIC alebo ine super vykonne masinky?
Ja iba vyzvedam ci to vobec ma zmysel. Od novembra tam svieti dodanie max dva mesiace a stale nikto nic nema. Na youtube videa iba dvo ludi a aj tam stale ukazuje hashrate na 800-1000 MH/s. Tak teraz neviem ci to nebola buda alebo nejako tak.
newbie
Activity: 59
May 15, 2013, 10:57:40 AM
Škoda že je to v týdnu, být to v pátek tak bych dojel i z Prahy.
full member
May 15, 2013, 04:11:40 AM
Ok, takže jsem to dal na 21.5. v 18:00. Místo bude ještě upřesněno, ale nejspíš Veselá Vačice v centru Brna. Přihlašte se prosím na FB event, pokud máte problém s anonymitou, klidně i pod fake profilem, hlavně se nahlaste, abych věděl, kolik nás bude:

>> www.facebook.com/events/124141654455976/
full member
May 15, 2013, 03:13:17 AM
Super, ještě promýšlím den, co třeba úterý 21.5. to je docela narychlo, že? Jinak by to bylo o kryptoměnách obecně.
full member
Activity: 148
May 13, 2013, 05:50:16 PM
o bitcoinoch alebo o crypto menach? tak ci onak asi by mi to muselo nejak sladko zapasovat do planov, kedze brno nie je az tak blizko Smiley
legendary
/dev/null
May 13, 2013, 03:14:22 PM
Čau lidi,
přemýšlím o uspořádání meetupu o Bitcoinech v Brně. Nejlíp asi na nějakej čtvrtek v restauraci.

Přišel byste někdo?

Kdy byste mohli?

Mějte se
Vašek

Ahoj,

jsem z Brna, staci napsat kam a kdy a budu tam.

D.
full member
May 13, 2013, 02:56:00 PM
Čau lidi,
přemýšlím o uspořádání meetupu o Bitcoinech v Brně. Nejlíp asi na nějakej čtvrtek v restauraci.

Přišel byste někdo?

Kdy byste mohli?

Mějte se
Vašek
legendary
/dev/null
May 09, 2013, 02:43:51 AM
Ahoj,

ha, ani jsem netusil ze tu je ceska cast. juhuuu.)

jinak mam doruceno 4x lancelota a dalsi 2x objednano + tezim se dvema 7870.)

co se tyce groupbuys:

zefir - 7. varka - 20 cipu
SebastianJu - 40 cipu

s tim, ze budu skladat u burnina, radsi si priplatim, nez to posilat nekam z Nemecka do Thajska.)

USB tezitka jsou podle me spis gadget, cena je predrazena a az budou od avalonu cipy, za par dolaru. ale jo, ta "historicka hodnota" dost laka, jestli se jednou BTC chytne, bude to super vec

kazdopadne mame vlastni misto a CESKY - to je super!

D.

member
Activity: 85
Merit: 10
If you can't do something smart,do something right
May 06, 2013, 05:06:05 AM
Zdravím české minery a jiné BT nadšence.

Chci se zeptat zda jste se již zapojili/máte objednáno/vyvíjíte Smiley /chcete se zapojit do těžby se specializovaným HW s ASIC (FPGA) čipy.

Já jsem připojen ke dvou německý iniciativám

- k nákupu čipů od společnosti Avalon zde a následné instalace pravděpodobně v projektu burnin (také německo) nebo jinde.

- a k nákupu USB těžítek od spol ASIC Miner. Za ten peníz (2BTC/300MHs)to není rozumná investice, ale pro historickou hodnotu a pro dobro sítě  Tongue do toho jdu.

Jak to vidíte a v čem jedetey vy?
newbie
Activity: 30
May 06, 2013, 02:41:21 AM
Edit: Nevedel by nekdo kde by se dalo nastavit aby mi bitcoin-0.8.1-win32 nesral synchronizacni datafajly na C:/blbalblba/DataAplikaci a daval je tam kde jsem si instaloval program tedy na D:/Programy... V moznostech nic takovyho jako zmena uloziste neni a po spusteni me to hned sere na C:/.

Nevím, jaký používáte operační systém, umístění datového adresáře se liší. Podle vašeho OS si najděte umístění na wiki https://en.bitcoin.it/wiki/Data_directory
Můj se nacházel v C:\Users\Bitcoinman\Appdata\Roaming\Bitcoin

Stačí windows peněženku spouštět přes dávkový soubor např. _start.bat s obsahem: (datový adresář Bitcoin například na disku D ve složce db)
‎@echo off
start bitcoin-qt.exe -datadir=D:\db\Bitcoin

Doporučuji také peněženku šifrovat, v menu Nastavení - Zašifrovat peněženku. Heslo ale nesmíte zapomenout nebo ztratit, jinak o své Bitcoiny přijdete.

Na ASK.fm mám už 18 zodpovězených otázek - http://ask.fm/bitcoinman
newbie
Activity: 30
May 06, 2013, 02:32:35 AM
proc mi nejde pridat komentar k jinemu vlaknu??

uz pojde.. potrebujes 5 komentarov na to aby si mohol publikovat na zvysku fora

a myslím, že jsou potřeba ještě 4 hodiny strávené na foru
full member
Activity: 148
May 05, 2013, 10:10:27 PM
proc mi nejde pridat komentar k jinemu vlaknu??

uz pojde.. potrebujes 5 komentarov na to aby si mohol publikovat na zvysku fora

Dik

jeste jedna otazka: kde tezite chinacoiny?

na ChinaCoin pooloch Smiley ja osobne som tazil CHN na mojom poole Smiley http://pool.binarycoins.eu/  kedze je v serverovni na slovensku, mal som vzdy dobre vysledky co sa tykalo malo prevhash-stale shares, planujem vsak v buducnosti tento pool zrusit
Pages:
Jump to: