Pages:
Author

Topic: Ethereum 800$ ı gördü, ne zamana kadar 2.000$ olur sizce? - page 3. (Read 1055 times)

full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Bu yaz sonunda bence 1.7 civarlarına gelecektir umarım hızlı bir şekilde gelir bakalım =)
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Ethereum ve bitcoinde kademeli bir yükseliş görüyorum. Ani hareketler eskde kalmış gibi görünüyor. Gönül ister ki yükseliş yakalayalım ve bir süre bu yükseliş kalıcı hale gelsin ama geçen dönemlere benzer tepkiler alabilecek miyiz görecez
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Aslında ne güzel beklentiler var ama insan bir türlü kestiremiyor. Bir de şöyle bir huy oluştu, hiçbir şeyi kaçırmak istemiyoruz ama her treni yakalamak mümkün değil. Yine de eth’ye belli bir güvenim ve beklentim olduğu için bu yıl içinde en azından 1500 $ görmek istiyorum.

Boğa azıcık kapıdan baksa 1500 $ civarlarına gelebilir. Boğa içeriye girerse 2000 $ ath'si gelebilir diye düşünüyorum. Düşününce şuan piyasada alınabilecek en güveli coin.

Hocam bende boğa yada değil 3-4 ay içinde hızlıca 2000 dolar civarını geleceğini düşünüyorum.
Örnek isteyen Bitcoincash hareketine bakabilir.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Aslında ne güzel beklentiler var ama insan bir türlü kestiremiyor. Bir de şöyle bir huy oluştu, hiçbir şeyi kaçırmak istemiyoruz ama her treni yakalamak mümkün değil. Yine de eth’ye belli bir güvenim ve beklentim olduğu için bu yıl içinde en azından 1500 $ görmek istiyorum.

Boğa azıcık kapıdan baksa 1500 $ civarlarına gelebilir. Boğa içeriye girerse 2000 $ ath'si gelebilir diye düşünüyorum. Düşününce şuan piyasada alınabilecek en güveli coin.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
member
Activity: 476
Merit: 75
Ethereum yine btc ye takıldı biraz daha atak yapması lazım yani bunu yapmaması için hiç bir neden yok en çok işlevi olan coin ethereum gözümde bir hamle daha yapabilir yukarı doğru
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Ethereum 2.000 dılar seviyesine gelebilmesi için yıl sonuna doğru hedef koydum daha erken olursa sürpriz olur bana göre, market hacmi yükseldi belki altlardan geçiş olur güzel bir haber gelirse.
full member
Activity: 280
Merit: 102
Bana kalırsa yakın zamanda 2000 doları geçer diye  düşünüyorum, zira  tüm teknik göstergeler bu yönde gözüküyor, bakalım ileride zaman bize neler gösterecek,  2 ay mı olacak bu süreç yoksa 2 hafta mı
newbie
Activity: 140
Signal gruplarında klasik 3 hedefli ethereum grafikleri paylaşılıyor. Bitcoinin fiyat artışı ile beraber ethereum'un 2000 dolar olması çok zor değil.
full member
Activity: 406
Merit: 102
Bana göre anca ağustosta 2000 dolara yaklaşabilir ondan önce 2000 dolara yaklaşması mümkün olmayabilir
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
2000 dolar olması demek tüm zamanların en yüksek seviyesini geçmek demek oluyor. Bu sene içinde böyle bir harekete girişeceğini sanmam. Uzun vadede ise bu telaffuz edilen rakamların çok daha ötesine gideceğine eminim.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Ethereum zaten çoktan 1000 doalrı geçmesi lazım. Hala btc nin tafraları yüzünden bu halde :d Eth, btc yi geçecek geyiği yapmak istemiyorum ancak gerçekten eth sağlam geliyor.
full member
Activity: 756
Merit: 104
bu yıl değil belki ancak gelecek yıl 2k dolar seviyesine gelebilir. Bitcoin 50 k ya falan giderse tabi bunlar çok daha çabuk gerçekleşir ancak eth artık bağımsız fiyatlanabilmeli.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Ethereum 1000 1200 dolarlarda sağlam dirençleri var bence uzun bir süre geçemeyecek gibi duruyor ki BTC daha önce bir patlama yapıp biraz geri geldiğinde veya durulduğunda 1000 leri görür diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Bu yıl sonundaartık 1500 doları beklemeye başladım. 1000 doları yakın zamanda görebiliriz btc yukselirken eth daha fazla atak yapıyor yani diğer altcoinlere oranla, sonuç; eth sağlam geliyor.
newbie
Activity: 140
Haziran aylarında piyasa genelde zirve yapıp geri dönüyor. Haziran ayında görmemiz bile olası bu durumda.

Aynı şekilde düşünüyorum. Haziran ayı ortasında bitcoin ethereum ve diğer altcoinlerde eski zirve rakamları aşılabilir.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
Haziran aylarında piyasa genelde zirve yapıp geri dönüyor. Haziran ayında görmemiz bile olası bu durumda.
full member
Activity: 266
Merit: 100
https://cryptassist.io
Bu yükseliş aksaklıklarla devam eder ve bence kısa sürede 1000 doların üzerine çıkar. 2000 doları ne zaman görür kestirmek zor ama sene sonu Ethereum 2000 doları çoktan görmüş olur.
member
Activity: 406
Merit: 11
Çarşamba günleri hafta sonuna kadar belirleyici olacak mantığıyla gidersek, yarın bir çıkış başlarsa yarım kalan yükseliş devam edebilir.
member
Activity: 70
Merit: 10
market cap total bugüne göre 3 katına çıksın 3k değer eth için sorun olmaz
Pages:
Jump to: