Pages:
Author

Topic: Ethereum 800$ ı gördü, ne zamana kadar 2.000$ olur sizce? - page 9. (Read 1055 times)

full member
Activity: 1050
Merit: 152
Ne söylemiştik 1 ay önce ether düşerken. Arkadaşlar sakin olun ether bu piyasanın yapı taşlarından birisidir demiştik. Bakınız hiçbir şey ortadan puff diye veya hokus pokus diye kaybolmaz. Hiçbir seyle 1 gecede sıfırlanmaz. Ether yükselişine devam edecektir. Yıl sonu tahminim 1900 usd.
newbie
Activity: 224
Merit: 0
2019'dan önce olmaz. sene sonuna kadar 1000 dolar olsa iyidir.piyasa bu kadar kötüyken %20 kar bence süper olur.biraz kar ederim..
newbie
Activity: 98
Sene sonuna göreceğini düşünüyorum. Ethereum cüzdan güvenliğini de sağlarsa sene sonuna doğru bir patlama bekliyorum.
full member
Activity: 672
Merit: 110
neyin incelemesi bu ilk defa duyuyorum ne ıcın yapacaklar ? olumsuz haberde dusecektır dedıgınız gıb de ya olumlu sonuc cıkarsa etkısı olur mu ? bı de olumsuz haber olasılıgı var mıdır
member
Activity: 378
Merit: 11
pazartesi incelemesi yokmu bu ethereumun, millet uçmuş yine 2k dıye ama sec olumsuz birşey derse 300 e geri gelir anında

Aynen hocam pazartesi sec ethereum security incelemesi yapacaktı. Haber olumsuz gelirse sıkıntı var, haziranda da zaten bir sec toplantısı daha olacak bence Ethereum en az 3 ay 2k seviyesini bırak 1k seviyesi için bile riskli bir süreçte
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Boğa sezonuna girdiğimiz aşikar. Geçen boğamızda da ethereum coşmuştu bence 2000 dolar çok kısa zamanda gelecektir. Benim için güzel birşey bu her zaman ethereumu güvenilir liman bildim
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
pazartesi incelemesi yokmu bu ethereumun, millet uçmuş yine 2k dıye ama sec olumsuz birşey derse 300 e geri gelir anında
sr. member
Activity: 453
Merit: 251
Presale Starting May 1st
En geç Q2 2019 yani 2019'un 2. çeyreğinde (nisan mayıs haziran) ethereum un 2000 doları vuracağına eminim. En hızlı düzelen coin oldu piyasada inanılmaz başarı bence. Ethereum en iyi altcoinmiş net..
member
Activity: 336
Merit: 17
Marketcap artarsa bu dediğiniz 2000 dolar seviyesine çıkar. Tabi btc nin de bu oranda artış göstermesi gerekiyor. Dusunsun 2-3 hafta önce yada 1 ay önceydi sanırım bu degerin yarisindaydi. Şuan x2 yapmış durumda. Şuan bir çok koin o değerlerin çok çok ustunde. Ama Etherium için hala alım fırsatı.
member
Activity: 308
Merit: 10
Piyasaya para girişi olmadığı sürece zor gözüküyor. Bitcoin ve Ethereum gibi coinler haberlerle yükselecek yada düşecek seviyeyi çoktan aştılar.
newbie
Activity: 6
Merit: 1
Ethereum çok hızlı toparlandı. Ben 2000 dolar seviyelerini Temmuz Ağustos gibi göreceğini, yıl sonu itibariyle de 2500 civarı olabileceğini tahmin ediyorum.
newbie
Activity: 196
ETH çok fazla yatırımcısı olan güven duyulan bir coin. Birkaç güzel haberle bile 2bin dolar seviyesine ulaşabilir. Umarım ulaşır ben de bir ETH yatırımcısıyım
newbie
Activity: 133
reklam bütçeleri gayet basarılıydı iyi sıçramış.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Toplam market hacmi 1 trilyon dolar civarında olduğunda ethereum da 2bin dolar olmuş olur bence, önceki market hacmi rekoru 800 milyar civarıydı sanırım, bunun biraz daha üstüne çıktığında 2k dolar gelebilir.
full member
Activity: 462
Merit: 100
Ethereum yavaş ve emin adımlarla yükseliyor. Keskin bir yükselme beklemiyorum. Yıl sonu yine eski seviyeleri olan 1200-1300 dolar seviylerini göreceğine inanıyorum. 370 dolardan alanlar için şimdiden güzel bir kar bıraktı bile!
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Sene sonuna belki ama şuan için piyasalar hareketlenmeden zor gibi 2000dolar olması. Gerçi belli de olmaz herşey ufak bir kıvılcıma bakar.
member
Activity: 364
Merit: 10
Ethereum'dan çok umutluyum bu sene 2 k yı göreceğini düşünüyorum ancak arkadaşlarında dediği gibi sene sonuna kadar kademeli artıcaktır
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
Ethereum 800 doları geçti diye bayram havasına girmeye gerek yok, 2000 dolar kısa vadede görebileceğimiz bir hedef değil. Düşük fiyattan alanlar kademeli satışlara başlayabilir, sonra pişman olacağınız işlere girmeyin Smiley Aceleye gerek yok, yıl sonuna 2000 doları görürüz.
member
Activity: 406
Merit: 11
Net tarih ve saat veriyorum 15 Haziran Cuma forum saati ile 03.00

Şaka bir yana tabi ki bunu tahmin etmek çok zor. Yükseliş trendi devam ederse kısa vadede görülebilir. 

full member
Activity: 910
Merit: 105
Bu ufak yükselişler çok iyi oldu aniden sıçramaya oranla inanın daha kalıcı olacak. Bitcoin günlerdir naz yapıyor 10k üzerine atamadı kendini nasıl bir direnç varsa artık. Bugün yarın btc'nin 10k'yı geçmesi ile piyasaya olumlu hava yayılacak. Ethereum bence Bitcoin'den daha fazla nasiplenecek bu işten. Ben yaz aylarında 2k'yı geçeceğini düşünüyorum. Yıl sonu için 3-4k sürpriz değil.
Pages:
Jump to: