Pages:
Author

Topic: Ethereum 800$ ı gördü, ne zamana kadar 2.000$ olur sizce? - page 10. (Read 1055 times)

newbie
Activity: 39
Merit: 0
Hiç belli olmaz. Bitcoin 17 18000 civarlarını tekrar görürse olması çok zor bir durum değil. Medyanın pohpohlamasına bakar.
full member
Activity: 672
Merit: 110
2000 dolarları gormesı ıcın bence bıtcoının en az 20 000 dolarları gecmesı lazım kı ethereum da bu fıyatları gorebılsın genıs bır boğa pıyasası lazım bu fıyatlar ıcın kısmetse 2 sene sonra olur gene de bence
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Bence eth pıyasadan gayet bagımsız sekılde 2k doları gorebılır hocam, ornegı son 2 gun ıste 800 dolar ustune attı btc cıkmıs dusmus umursamadan. Ayrıca bu baslık globalde vardı eth 2k dollar dıye, aynı baslıkları alıp buraya mı koyuyorsunuz nedır:)
full member
Activity: 1358
Merit: 193
Ethereum 2000 doları görürmü görürse ne zaman görür bilemem. fakat tek bildiğim bu kadar yüksek market hacmiyle piyasadan ayırışıp 2000 dolarları göremeyeceği. piyasanın tamamında olumlu bir gidişat olursa tüm piyasayla birlikte oluşacak hava ile görebilir ancak.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
2000$ zor arkadaşım.1000-1200$ görür en fazla.Sonra piyasanın durumuna göre ya inişe geçer yada btc ile birlikte ufak ufak artmaya devam eder.ETH güvenli liman olarka görülüyor.Kazancı az ama kayıp da buna oranla az olan bir coin.Altcoinler gibi bir anda x2 beklemek biraz hayalcilik olur.Hareketleri btc ile paralellik arz ediyor.

Aynen çok da fazla uçmaya gerek yok. Bende potansiyeline teknolojisine güveniyorum ama x2 yaptıracak büyük bir güncelleme ya da ortaklık gibi piyasayı sallayacak bir gelişme olmadıktan sonra bu kadar yükselmesi zor gibi duruyor.
full member
Merit: 157
Ben bu yükselişin artık alta doğru seyredeceğini düşünmeyenlerdenim. Yorumların hepsini okudum sanki ağız birliği yapılmış gibi bir çok kişi ters yönlü hareket olacağından bahsetmiş. Ancak ben Yükselişin küçük ve kısa vadelerde sürekli tekrar ederek 2k dolar civarına ulaşacağını ön görüyorum. Sadece öngörüdür lütfen yatırım yaparken dikkate almayınız.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Grafikte benim gördüğüm 2400 ler fakat zaman vermek yanlış olur. Bitcoin  o zamanlarda kaç dolar olacağınıda bu görüşe katmak lazım.
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
Ben Ethereum'un kısa vadede 1400 dolar seviyelerine gelebileceğini düşünüyorum. 2000 dolar belki Ekim aylarında görebileceğimiz bir tablo olabilir. Bekleyip görmek lazım Undecided
member
Activity: 210
Merit: 16
benim düşüncem yine 1.400 seviyelerini deneyecek ve 900-1000 seviyeleri arasına gerileyecek. Daha sonra nasıl olur oda piyasadaki hacime ve spekülasyonlara bağlı. Ama sağlam yatırımcısını üzmez. 380 - 390lardan alaydık iyiydi
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Yılbaşındaki yorumlarımda geçen seneki çıkış hareketini gösteremeyeceğini söylüyordum. Bu hala geçerli.
Ama bu seneninde en çok kazandıran coinlerinden biri olacak.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
2000$ zor arkadaşım.1000-1200$ görür en fazla.Sonra piyasanın durumuna göre ya inişe geçer yada btc ile birlikte ufak ufak artmaya devam eder.ETH güvenli liman olarka görülüyor.Kazancı az ama kayıp da buna oranla az olan bir coin.Altcoinler gibi bir anda x2 beklemek biraz hayalcilik olur.Hareketleri btc ile paralellik arz ediyor.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
şu 350'ye kadar gelinceye kadar satanlar şimdi pişman olmalı. bugün 800'lerdeyiz. 2000 dolar çok küçük rakam ether için. kriptolarda zirvenin 2-3 katına genelde hareket olur. 5000 dolar hedefi koyabilirim. Olaganüstü aksilik yine çıkartmazlar ise seneye bu vakitler inş.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
İnanılmaz oynak bir piyasadayız 1 ay önce 300 dolarlar şimdi 2000 dolarlar konuşuluyor.
full member
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Aynen sarsıcı haberler, spekülasyonlar, balina hareketleri vs. olmadıkça aşırı bir düşüş yaşanmayacağı kanısındayım. Şayet bir aksilik olmadan bu havayla devam ederse 6 ay için de 2k seviyelerini görmemiz neden mümkün olmasın?
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
piyasa düzelmeye başladı yavaştan 1500$ seviyelerini görür diye düşünüyorum ilerleyen günlerde bir güven sarsıcı haber çıkmadığı sürece.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Marketin 1/2t$ cıkması lazım suan mümkün değil.
full member
Activity: 770
Merit: 103
bende bir süre yükseldikten sonra salacağını düşünüyorum lakin bu kar realize etmek isteyenlerden sebep olabilir. Ama yıl sonuna ikibinlere gelmesi muhtemel benim fikrime göre
member
Activity: 364
Merit: 10
Ben bu sene yeni rekorlar görebileceğimize inanıyorum açıkcası. Bunun kısa bir süre içerisinde gerçekleşmesi çok muhtemel gözükmüyor fakat yıl sonuna kadar 2.000 doları dahi aşması mümkün.
full member
Activity: 392
Merit: 101
$2.000 seviyesi biraz ulaşılmaz gibi görünmez olsa da market hacminin 2 katına çıkması Ethreum un  bu seviyelere zıplamasına yol açabilir. Tabi bunun için spekülasyonların, olumsuz haberlerin vs. etksinin çok sınırlı olması gerekiyor.
full member
Activity: 700
Merit: 134
900 doları göremeden salar, 600 dolara kadar geriler. Ağustosta 1000 doları geçer, Ekimde 1500 dolarda kalır. Teknik analize dayalı değil, genel durumu okuma ile ilgili tahmindir, yatırım tavsiyesi değildir (: 2000 dolar için henüz çok zamanımız var bence
Pages:
Jump to: