Pages:
Author

Topic: Ethereum 800$ ı gördü, ne zamana kadar 2.000$ olur sizce? - page 5. (Read 1055 times)

full member
Activity: 630
Merit: 102
2000 doları görmesi için bence btc nin önce 13-14k bandında sabit kalması gerekir bu durum eth'yi 1100-1300 lere sabitler. Sonrasında btc yeni bir ath yapıp sakin uçuş moduna geçince eth 2k doları görebilir
member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
Büyük bir düşüşten sonra bitcoinde etherum da çok güzel yükselişler yaşıyor hazirandan sonra dahada artacağını dusunuyorum artık büyük düşüşler yaşayacağını düşünmüyorum etherum yıl sonuna kadar 2000 dolari görür diye tahmin ediyorum umudum o yönde insallah
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
2 ay içinde olması muhtemel bence haziranda sonra
jr. member
Activity: 110
2018 içinde kolay kolay olacağını düşünmüyorum ama tahtı sallanmazsa 2020'den önce $2.000 barajı kırılır bence.
newbie
Activity: 57
Merit: 0
daha da yükseleceği kesin 1400 dolar seviyelerine gene geri çıkacaktır 2000 i bilmem.
newbie
Activity: 13
O seviyelere geleceği zaten yüksek bir ihtimal ama ne zaman gelir bilemiyorum spekülasyonlara dayalı bir piyasa bu piyasa bu hafta içinde olmuş bir bakmışız.
jr. member
Activity: 138
Merit: 2
Yakın zamanda olur mu bilmem güya bu yıl ethereumun yılı olacaktı.
newbie
Activity: 85
Ben 2 ay içinde artacağını düşünüyorum sıçrama olacak.
newbie
Activity: 103
2000 doları görür gözüyle bakıyorum sene sonuna kadar
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
Eth götünüde yırtsa 850-900lerden dönüp, tüm beklentilerin aksine 300$ ları görecek. Ara ara 300+ larla. Genel bandı 380-600 bandı olur. Altlar alım bunların üstü satış pozisyonu olur. 2000 hayali kuranlar, btc yi geçecek diyenlerde öyle rüya aleminde takılır kalır.

sen forumda ucuz GPU lara ölücülük yapacan diye, milleti kandırmana gerek yok, eth düşer de çıkar da, ama sen 2-3 tane 800 liraya GPU ölücülüğü yapacan diye,  bu tip mesajlar atmana gerekyok.

biraz omurgalı olur insan omurgalı
member
Activity: 280
Ben bu yükselişin artık alta doğru seyredeceğini düşünmeyenlerdenim. Yorumların hepsini okudum sanki ağız birliği yapılmış gibi bir çok kişi ters yönlü hareket olacağından bahsetmiş. Ancak ben Yükselişin küçük ve kısa vadelerde sürekli tekrar ederek 2k dolar civarına ulaşacağını ön görüyorum. Sadece öngörüdür lütfen yatırım yaparken dikkate almayınız.

evet hocam, ama kolay kolay da bitcoinin dominancesi bitmez diye düşünüyorum, zira burada yapılması gereken şeylerden bir tanesi de uzun süre bitcoin saklamak,  çünkü market cap sürekli artacak
member
Activity: 602
Merit: 32
Eth götünüde yırtsa 850-900lerden dönüp, tüm beklentilerin aksine 300$ ları görecek. Ara ara 300+ larla. Genel bandı 380-600 bandı olur. Altlar alım bunların üstü satış pozisyonu olur. 2000 hayali kuranlar, btc yi geçecek diyenlerde öyle rüya aleminde takılır kalır.
jr. member
Activity: 252
Ethereum'un Sec toplantısında görüşelecek olması yatırımcıları biraz tedirgin etti. Büyük ihtimalle toplantı sonu bir açıklama gelmeyecek ama fiyat hareketinden neler konuşulduğu tahmin edilebilir.

Olumsuz bir görüş çıkarsa büyük bir düşüş olacağını sanmıyorum ama olumlu bir haber çıkarsa yukarı yön devam eder.
newbie
Activity: 25
Bence yıl sonu 2 k yi görür. Tabi BTC ye de bağlı.
jr. member
Activity: 308
Tamamen BTC'ye bağlı bir durum bu, bitcoin ne zaman 20k civarına gelir diye sormak gerek o yüzden. Bana kalırsa yıl sonuna kadar 20k yı rahatça görecektir. ETH 2000 i geçer btc miktarıyla düşünürsek.
member
Activity: 406
Etherium ve BNB benim favorilerim.Biraz iddaalı bir söz olacak ama er ya da geç etherium bitcoine yetişecek.(Nacizane fikrim)

Ben çok ethereum için çok olumsuz bir senaryo olmazsa bu sene içinde marketcap olarak geçebileceğini düşünüyorum. Fiyat olarak henüz erken.
member
Activity: 302
Merit: 12
Etherium ve BNB benim favorilerim.Biraz iddaalı bir söz olacak ama er ya da geç etherium bitcoine yetişecek.(Nacizane fikrim)
full member
Activity: 546
Merit: 100
Tam umutlandık derken 2 günde yaklaşık 100$ değer kaybetti, Arkadaşlarında dediği gibi satoshi cinsinden değerlendirmek daha mantıklı olacak gibi. Yoksa ikiileri bir geri devam ediip gider.
newbie
Activity: 252
ben ethereumun bu fiyatlardan biraz geri gelip ve bence yıl sonuna kadar 2000$ doları bulacgını düşünüyorum ben kendim 2000$ bulmayana kadar satmicam
member
Activity: 378
Merit: 11
Sec bence bizim bir yorumumuz yok diyecek ama olan ethere oldu arada, 100 dolar kaybetti bile. Umarım daha cok kayıp yasanmadan toparlar
Pages:
Jump to: