Pages:
Author

Topic: Ethereum 800$ ı gördü, ne zamana kadar 2.000$ olur sizce? - page 4. (Read 1055 times)

member
Activity: 406
Merit: 12
İngilizce forumlara da not düştüm şahsi kanaatim 3000 e kadar çıkabileceği yönünde olup yüksek market cap inden ötürü git gide yavaşlayacağıdır. 3 seneyi bulabilir. Ama kesinlikle olacak şüpheniz olmasın..

+1
Artış hızı yavaşlayarak devam edecektir. Ben yinede o kadar uzun süreceğini sanmıyorum. En iyi ihtimal Haziran 15 en kötü ihtimal ocak 15 gibi 2000-3000 testlerini yapacaktır.
jr. member
Activity: 59
Merit: 10
eth için 2000 usd fiyat seviyesine epey uzun zaman var
full member
Activity: 266
Merit: 100
Blockchain with solar energy
İngilizce forumlara da not düştüm şahsi kanaatim 3000 e kadar çıkabileceği yönünde olup yüksek market cap inden ötürü git gide yavaşlayacağıdır. 3 seneyi bulabilir. Ama kesinlikle olacak şüpheniz olmasın..
member
Activity: 172
Merit: 15
800den 2000e çıkması bence de biraz zor. bu konu hakkındaki vergi yükümlülükleri netleştiği zaman (ki muhtemelen mininge vergi geldiği zaman) yüksek rakamları görebilir. ama paranın bir kısmı vergiye gideceğinden bence kazancımız çok değişmez
newbie
Activity: 252
Merit: 0
sevgili canım kardişim ethereun yolu daha çok yolu var belgi biiraz geri gelir  ama bence yıl sonu 2000$ doları bulacagını düşünüyorum o yüzden bence bekleyin çok güzel fiyatlara gelecegini düşünüyorum
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Ethereum 2000$ kadar bu sene içinde yükselmez bence zaten yılın yarısındayız daha ivmeler yaşanacak yükselişler düşüşler derken belki 1000$ olabilir o da belki, şimdi önümüzdeki iki yıla bakacak olursak o fiyata erişmesi olağan duruyor.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Mayıs 15 den sonra yeni bir yükseliş trendine gireceğiz bence 14 mayıs sonrasında Ethereum 1k doları geçebilir diye düşünüyorum. YTD
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
inşallah kısa sürede neo da artar waves de artar ethereum da artar bunların tokenları da artar btc de artar hepsi artar, piyasa goccaman bir piyasa olur da hepimiz kurtuluruz. ethereum artarsa tokenları da sebeplenir bundan umarım, ters yöne gitmezler herhalde
jr. member
Activity: 240
Merit: 7
Ağustosta 1000 doları geçer diye düşünüyorum. Tabi bunun için spekülasyonların, olumsuz haberlerin vb.  olmaması gerekiyor.
full member
Activity: 658
Merit: 153
Olur mu olur kardeşim ethereum bu altyapısı olsun kendisi olsun başındaki adam olsun devamlı çalışıyor sharding gelir 10binleri konuşmaya başlarıs pos gelir 20binler döner bu böyledir
member
Activity: 252
yıl sonunu bulabilir bulmayabilirde nerden bilelim  ;)bitcoin 30.000 dolar olursa eth da 2000 dolar olur hayeller hayatlar Smiley
full member
Activity: 336
2000 doları görmesi bence işten bile değil, yani oldukça iyi yerlere gelecek diye düşünüyorum ethereum'u ve bunun yanında ethereumda önümzdeki yılda gerçekten önemli güncellemeler gelecek bu güncellemeler karşısında fiyatta neler olacak merak ediyorum açıkçası
member
Activity: 182
Merit: 22
bence 2-3 ay içinde tüm coinler 3x a kadar yine fırlayacaktır. gidişat onu gösteriyor.tabiki analizlere bakarak yazdım.ama herzmn analizler çıkacak diye birşey yok
full member
Activity: 406
Merit: 104
kusura bakmayın ama 2k hiçte kolay değil. eger btc 10k yı aşsaydı bu hafta belki etherler elele verip çıkarlardı marsa aya falan ama bu şartlar altında zor. gördüğünüz gibi  balinalar sürekli kar satışı yapıyor. milletin kanını emmeden o seviyeleri gördürtmezler kimselere

bakarız hocam, kusura bakarız, ethereum' a sallamak adet ama hiç de öyle değil, bitcoin oldukça iyi seviyelere geldi, aynı şekilde ethereum da gelecektir, ethereum çok defa ezber bozdu. ezber bozan bir koin söz konusu burada
full member
Activity: 336
Merit: 111
Btc hareketine bagli olarak 20k / 2k olabilir btc/eth oranı. Kendi basinada atak yapabilir ve bitcoini fiyat olarak gecemesede market hacmi olarak gecebilir sasirmam yani. Bu sene 2k gorecektir boga erken bitmezse
full member
Activity: 364
kusura bakmayın ama 2k hiçte kolay değil. eger btc 10k yı aşsaydı bu hafta belki etherler elele verip çıkarlardı marsa aya falan ama bu şartlar altında zor. gördüğünüz gibi  balinalar sürekli kar satışı yapıyor. milletin kanını emmeden o seviyeleri gördürtmezler kimselere
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Ethereum haftasonu 800USD’den gerileyerek biraz düzeltme yaptı. Bu gün tekrardan yükselişine devam ediyor. 1000USD’yi görüp bu fiyatın üzerinde tutumursa 2000USD’ye doğru hızlı bir yükseliş görebiliriz.
newbie
Activity: 14
Merit: 0
yakın zamanda yani 1-2 hafta içerisinde 1000 dolar olur kanaatindeyim, zira yüksek bir alım desteği var bu tip koinlerde, çünkü köklü koinler
member
Activity: 392
Milleti SEC var diye fudladılar sonra yalan çıktı ondan düştü düşmeseydi çok rahat görebilirdi şuan düşüş oldu ama hala görebilir inanıyorum ben
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Eth nin 2000 dolarları 6-8 aydan önce görmesini mümkün görmüyorum ancak btc çok hızlı bir  yükseliş gösterirse olabilir. Bu piyasa da ne olacağını kestirmek kolay olmuyor. Hatta 2000 görmesi bir yana 3500 leri görebileceğine dair umutlarım var.
Pages:
Jump to: