Pages:
Author

Topic: Ethereum 800$ ı gördü, ne zamana kadar 2.000$ olur sizce? - page 6. (Read 1055 times)

full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Ethereum'un Sec toplantısında görüşelecek olması yatırımcıları biraz tedirgin etti. Büyük ihtimalle toplantı sonu bir açıklama gelmeyecek ama fiyat hareketinden neler konuşulduğu tahmin edilebilir.
sr. member
Activity: 401
Merit: 250
Presale is live!
Çok değil 1 seneye kadar rahatlıkla 2000 doları görür. 1000 doları görmesi bence iyi bir ortamda an meselesi olur ether gibi iyi bir coinin zaten ucuz kalması şaşılacak şeydi sonunda layığını buluyor.
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
şuan 15 ethereum var xD satsam bi dert satmasam bir dert.

ancak şu bir gerçek ki ileride çooooook pişman olacağım ya sattığım için yada satmadığım için.
member
Activity: 224
Merit: 12
2000 dolardan ziyade ben satoshi cinsinden değerini daha çok dikkate alıyorum bundan 3 ay önce 1 eth= 0.12 btc ile tavan düzeye gelmişti ve o anki dolar değerinden fiyatı 1400 dolardı.yani btc 20.000 dolar olur ve ethereum 0.1 btc olursa buda tahminim 2018 aralıkı bulur etherum 2000 dolar olur
full member
Activity: 742
Merit: 112
ether geçen günden itibaren biraz geriledi. 700-630 destekleri var. panik yapacak durum yok henüz. 600'ün altına bile gelse halen pozitif yönünü bozmuş olmayacak. gerileme boyutunun ne kadar olacağını veya kısa sürede toparlanıp yeniden mi yukarı yöne hareket edecek bilmediğimiz için her zaman dikkatli olun.
member
Activity: 336
Merit: 10
benc ne zaman 2000 dolar olacağı olmasını istedikleri zaman ancak olur çünkü balinalar ve yüklü yatırım yapanların elinde bundan dolayı da ne zaman isterlerse yartış ve azalışına yön verebiliyorlar diye düşünüyorum.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Olumlu düşünceleri okudukça içime bir ferahlama geliyor ister istemez. 2k doları görelim çok isterim, hele bir süre önce bir miktar daha ethere geçmiştim sağdan soldan. Ancak nedense zor görünüyor, ancak piyasada gerçekten topyekun pozitif ivme yakalanırsa mümkün olabilir.

müsterih olun hocam, eğer uzun vade tutuyorsanız, içiniz ferah olsun, çünkü 2000 doları bu sene içinde göreceğiz gibi, eth güçleniyor sürekli, ara ara düşmeler yıldırmıyor
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Olumlu düşünceleri okudukça içime bir ferahlama geliyor ister istemez. 2k doları görelim çok isterim, hele bir süre önce bir miktar daha ethere geçmiştim sağdan soldan. Ancak nedense zor görünüyor, ancak piyasada gerçekten topyekun pozitif ivme yakalanırsa mümkün olabilir.
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
Her gün veya 2 güne bir USD kapısı olan bir coin harekete geçiyor. Ether 2 günlük yükselişini bitirdiğini düşünüyorum. Bundan sonra BTC ye bağlı olarak 600 - 900 $ da yatay seyreder. Belki yıl sonu 2000$ ve üzerini görebilir. 07-05-2018 itibarı ile bu günün USD kapısı olup hareket eden coin i ETC. Yarın da devam eder sonra o da salar kendini. 1 Yıldır sürekli birileri bu şekilde fiyatları yükseltiyor. Şahsi düşüncemdir. Tecrübemdir. Herhangi bir teknik analize dayanmaz. YTD.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
yaz ortası ya da en geç sonuna kadar yeni bir ath bekliyorum marketcap'ta! dünya'da sular iyice ısınıyor, trump başkanlıktan el çektirilebilir, suriye kaynamaya devam ediyor, kuzey kore, iran - ambargo felan derken birileri para stoklamak isteyecektir "geleceğini garanti altına alma" adına...isviçre bankası yok, para taşıma derdi yok, iki tane parolayı ezberle, gez dolaş dünyayı...Dünya kupası bitimine taşlar yerinden oynamaya başlar...
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
Ben şahsen bu sene sonunda bu değere ulaşabileceğini dusunuyorum. Zaten bu yıl 1500 seviyelerini gormustum yanlış hatırlamıyorsam. Tabi piyasanin hareketlenmesi  ve btc nin 10-11 bin seviyelerini aşması lazım. Yani bu ilk olarak olacak iş. Yoksa eth tek başına btc artmadan zor yükselir gibi. Tabi bu benim gorusum
full member
Activity: 532
Merit: 151
Bitcoin kendini 10k dolar seviyesinin üstüne atıp biraz yatırımcının güvenini kazanırsa ethereum arkasından hızlıca onu takip edecektir kasım 2018 gibi 2k seviyelerini test eder
full member
Activity: 378
Merit: 103
uygun şartlar oluşursa yani btc bi ibnelik etmezse bu sene sonu ben 2000 doları bekliyorum eth'de birkaç güzel yenilikte eklenince özellikle icolar konsuunda çok rahat görücek
newbie
Activity: 112
Merit: 0
Ana yukseisini tahminim yilsonuna dogru gerceklestirecektir, yabanci forumlarda okudugum beklentilerde o yonde ilerlemis
full member
Activity: 588
Merit: 125
Ethereumun artık yavaştan posa geçmesi lazım gibi geliyor limitlemede gelecektir ileride artık o zaman göreceksiniz piyasa nasıl şenleniyor şimdilik böyle seyir eder.
full member
Activity: 252
Merit: 100
Bu sene ethereumun ath seviyesinin 3000$-4000$ seviyeleri olacağını düşünüyorum. Biraz abartı gibi gelebilir ama ethereumun bunu başaramaması için hiçbir sebep yok.
hero member
Activity: 784
Merit: 502
Tüm sepeti bozup ethereum almadigima cok pismanim. Nakitim vardi ethereum 400 dolar zamaninda almadim nasil pismanim anlatamam. Tekrar 400 civarina duserse kesin tüm nakdimi gömerim ethere. Cok yakinda 1.5 olur
member
Activity: 210
Çok yakın bir zaman da bunu başarabileceğine kendi adıma çok inanmıyorum doğrusunu söylemek gerekirse 2018 de bunu başaramaz gibi geliyor bana
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Net bir tarih vermek oldukça zor. Fakat şöyle bir şey var: Ethereum, tarihi zirvesini 1400 USD ile Ocak ayının ortasında gördü. Yani boğa piyasasının bitip de ayı piyasasına girmemizden hemen önce. Yeni bir boğa hareketinde artık minimum 1400 USD beklenmesi ve gerçekleşmesi çok normal karşılanacaktır. Dolayısıyla da bir sonraki rekor mutlaka 2000 USD olacaktır. Bence bu seneki boğa sezonunda görülebilir. Ne zaman gireriz bu sezona, işte kritik nokta da orası:)
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
bu dönemde 350 lere kadar düşen eth bu tür güzel bir toparlanma yaşaması bir kez daha kanıtladı sağlam bir coin olduğunu.
Pages:
Jump to: