Pages:
Author

Topic: FERRUM NETWORK Hakkında Gelişmeler... [STAKING BASLIYOR!] - page 32. (Read 6630 times)

full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
İmza kampanyasına kaç token ayrıldı? Ve dağıtımı ne zaman yapılacak acaba? İco da token başı fiyat ne kadar? Toplam arz, ilk dolaşacak arz kaçtır? Ne kadar süreyle tokenlerın kilitleri açılacak ve bunla alakalı bir grafik var mı açık net şekilde? Tokenların pre-sell de satılanı, ekipte olanı ve benzeri olanlar kilit süreleri ne kadar? Bu sorular açık NET olarak ifade edebilir misiniz?
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
İmza kampanyasına kaç token ayrıldı? Ve dağıtımı ne zaman yapılacak acaba? İco da token başı fiyat ne kadar? Toplam arz, ilk dolaşacak arz kaçtır? Ne kadar süreyle tokenlerın kilitleri açılacak ve bunla alakalı bir grafik var mı açık net şekilde? Tokenların pre-sell de satılanı, ekipte olanı ve benzeri olanlar kilit süreleri ne kadar? Bu sorular açık NET olarak ifade edebilir misiniz?

(Bitcointalk) İmza Kampanyası – 15%
Bounty kampanyası için 3 125 000 FRM token ayrılmıştır.

bounty konusu: https://bitcointalksearch.org/topic/bountyico-ferrum-network-finished-you-can-remove-signature-5135250
türkçe bounty: https://bitcointalksearch.org/topic/bountyicoferrum-networkfinansal-uygulamalar-cin-a-5142046

imza kampanyasına bildiğim kadarıyla altcoinstalks da dahil. diğer bilgiler için de  aşağıya görsel bırakıyorum. ben artık bu piyasada yazılan hiçbir şeye güvenmiyorum. paranoyak etti it herifler:)

legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
İyi bir proje olduğunu düşünüyorum ancak bu işler belli olmuyor; yeteri kadar finansman toplanması durumunda, ekibin fırsatları değerlendireceğini düşünüyorum.
Yeteri kadar finansman kısmını iyi analiz etmek lazım, bu konu ile ilgili bence 2 olumlu kabul edilebilecek durum var: Birincisi, adamlar daha en baştan makul bir bütçe belirlemişler ("uyanık davranmışlar, piyasa zaten kötü, daha fazla toplayamayacakları için böyle yaptılar" denilebilir ama sonrası bunu çürütüyor) ve belirlenen rakamın büyük bir bölümünü zaten özel satışla topladılar, bildiğimiz ico için az pay kaldı.
İkincisi de (aynı zamanda yukarıda parantez içinde yazdığım olası tereddütü çürüten durum), talep olmasına ve rakam değiştirseler muhtemelen en az özel satış kadar parayı icodan da toplarlar gibi görünmelerine rağmen fon miktarını yükseltmediler ve "bize gereken bu" diyerek açgözlülükten kaçındılar.
Elbette hiçbirisi babamızın oğlu değil, kimse için kolayından "bunlar sağlam" demek mümkün olmuyor ama dediğim gibi terazinin kefelerine koyduğumuz verilerle karar veriyoruz ve şimdilik iyiler kısmı bariz daha ağır çekiyor, umarım böyle gider.
member
Activity: 392
Merit: 10
İyi bir proje olduğunu düşünüyorum ancak bu işler belli olmuyor; yeteri kadar finansman toplanması durumunda, ekibin fırsatları değerlendireceğini düşünüyorum.
member
Activity: 532
Merit: 22
Umarım bu da swipe gibi jinbitoken gibi olmaz. Çok konuşulan ne kadar proje varsa sonu hep hüsran. Umarım bu bounty iyi kazandırır.
İlk @bobita hocamda görmüştüm imzasini o zaman bakmıştim ama epey bir süre verdiler bounty için 3 aydan fazla galiba.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Piyasa yine düşüşe geçti. İçin yine yanlış zamanı seçmiş olacaklar. Kimse ne olacağı belli olmayan bir proje için elindeki coinleri yollamak istemez.
hero member
Activity: 894
Merit: 501
Hayırlı olsun ama ANTE’nin tekrar WINk olarak ieo yaptığı bir ortamda Ferrum da ieo yapabilirdi diye düşünüyorum. İeo tanitim anlaminda her zaman icodan çok daha başarılı oluyor, şeffaflik konuşuna gelirsek icoda kimin satin aldiği bile belli değilken borsalar üzerinden yapilan ieoda kişi başı çok düşük capler belirleniyor. Yine de yapilan işler fena değil, hayirli olsun.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
İco yapmalarına sevindim bountysine katılmamıştım ve cidden üzülüyordum iyi kötü yatırım yapabilirim en azından. Başarılı olacak gibi görünen çalışkan bir ekibe sahip bir proje.

Bakalım. Bekleyip göreceğiz...

Bu arada ICO'ya katılmayı düşünen varsa, KYC için son gün yarın! Ne getirir, para edermi bilmiyorum ama sanırım satış çabuk bitecek.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
İco yapmalarına sevindim bountysine katılmamıştım ve cidden üzülüyordum iyi kötü yatırım yapabilirim en azından. Başarılı olacak gibi görünen çalışkan bir ekibe sahip bir proje.
hero member
Tebrik ederim, çok güzel ve ayrıntılı bir başlık olmuş, ukalalık olmasın, Ferrumu bizim lokalde ilk tanıtan benim (imza olarak tabii, seninki ciddi bir çalışma) ve nedense girdiğim imzalar içinde bu iş yapar veya güzel diyebileceğim nadir projelerden birisiydi. Genel olarak projeyi takip ediyor ve etik çalışıyorlar düşüncesindeydim, bu başlığınla bilgim de, fikrim de pekişti, eline sağlık.
Not: Merit olsa dükkan senin...

Aynen dolaylı olarak bende ilk sende görmüştüm ama o zamanlar proje hakkında hiç bir bilgim yoktu. İmzayı ben gospodin'de gördüm o da senden gördüğünü yazmıştı bir post'ta.

Etik çalışma konusunda kesinlikle çok ısrarcılar. Sürekli Binance hakkında sorular soruluyor alışıldığı gibi, adamların tek cevabı şu: Söz veriyoruz, başvuracağız ve elimizden geleni yapacağız ancak son karar hep onların...
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Tebrik ederim, çok güzel ve ayrıntılı bir başlık olmuş, ukalalık olmasın, Ferrumu bizim lokalde ilk tanıtan benim (imza olarak tabii, seninki ciddi bir çalışma) ve nedense girdiğim imzalar içinde bu iş yapar veya güzel diyebileceğim nadir projelerden birisiydi. Genel olarak projeyi takip ediyor ve etik çalışıyorlar düşüncesindeydim, bu başlığınla bilgim de, fikrim de pekişti, eline sağlık.
Not: Merit olsa dükkan senin...
hero member
Ferrum Network ile bir süre önce tanışma fırsatım oldu. Kendilerinden gelen talep üzerine Türkiye Telegram kanallarının yöneticiliğini aldım.
Sonra haliyle projeyi araştırmaya ve okumaya başladım. Öğrendim ve sonrasında Telegram üzerinden arkadaşlarla proje hakkında konuşmaya başladık.
Katılmak isteyenler için Türkçe Ferrum kanal linkimiz : https://t.me/Ferrumnetworktu (Katılımlarınızı bekliyoruz. COO ile yaptığımız tüm konuşmalarda Türkiye için yakında özel pazarlama faaliyetleri olacağını iletiyor. Bu nedenle katılırsanız ve sayımız artarsa çok daha kişi faydalanır. Kendiniz gelin arkadaşlarınızıda getirin Smiley )

Ferrum Türkiye kanalı açılmadan önce duyurusu (Ferrum Network ANN) ve Ferrum Network Bounty'si yayınlanmıştı. Ayrıca proje özel satış aşamasını kapatmıştı. İlk kuruluş aşaması ve özel satış turlarında 820.000$ değerinde yatırım topladılar. Ki bu yatırım miktarı 1.12 milyonluk hard-cap için büyük oradan yatırımın tamamlanması anlamına geliyordu.

Ancak Türkçe kanalımızı açtıktan kısa bir süre sonra, ardı ardına Ferrum kaynaklı haberler gelmeye başladı. Öncelikle IEO yada ICO seçeneğini tartışan topluluk, en son olarak ICO'ya karar verdi.
Ferrum takımı ICO kararını bu makale ile açıkladı: Public Sale Info: IEO or ICO…
Makalenin Türkçesi: Ferrum Network ICO Duyurusu

ICO kararının ardından topluluk neden IEO değil diye bastırdı aslında ama takımın argümanı güçlüydü. Toplam hedefin zaten %70'inden fazlası tamamlanmıştı. Ayrıca aşağıda bahsettikleri gibi, şeffaflık, proje esnekliği, dürüstlük ve topluluk odaklılığa zarar verdiği için ICO'ya yöneldiklerini açıkladılar.

Forumdaşlar,

Az önce ekipten gelen bilgiye göre bounty hakkında bir güncelleme var.

Ferrum Network bounty'e katılanların, Social Mining'e katılmasını da teşvik amacıyla, ödüllerini almak isteyen herkesin 31 Ağustos tarihine kadar Ferrum Network Social Mining platformuna kaydolması gerekiyor. Aksi takdirde ödüllerini alamayacaklar.

Social Mining platformuna kaydolanlar, profil kısmındaki Ethereum adresini, bounty için verdikleri aynı adresi eklediklerinden emin olması gerekiyor. Ödül dağıtımının ilk kısmı, daha önce söylenildiği gibi 1 Eylül 2019 günü yapılacak.
Pages:
Jump to: