Pages:
Author

Topic: Futbol Transfer Haberleri ve Söylentileri 2023-2024 (Avrupa&Dünya, Tüm Ligler) - page 25. (Read 5817 times)

sr. member
Activity: 644
Merit: 392
Instant cryptocurrency exchange with own reserves!
Ramos, Chamberlain, Alexis Sanchez, Hazard, De Gea ve Kamada gibi futbolcular hala takım bulamadı. De Gea, Kamada ve Ramos biraz pahalı transferler olur bizim için. Gerçi Dzeko'ya verdiğimiz paralar ile kıyaslarsak pahalı diyemeyiz ama Dzeko'yu bir istisna olarak kabul edersek yeni istisnalara ihtiyacımızın olmadığını söyleyebiliriz.

Hazard son üç senesini tam bir kayıp olarak geçirdi. Fakat Türkiye ligi onun için bir şans olabilir. Ligimize transfer olup tekrar eski günlerine dönen birçok futbolcu var. Hazard da onlardan biri olabilir. Dünyanın en iyi kanat forvetlerinden biri bir anda dünya futbolundan silinemez. Bence riske değer bir transfer olur. Sizce bu transferler riskli transferler mi? Fenerbahçe, Galatasaray veya Beşiktaş'ta bu futbolculardan birini görmek ister miydiniz? Bu arada Alex Oxlade-Chamberlain ile Beşiktaş'ın ilgilendiğine dair haberler var. Liverpool onu Arsenal'den 35 milyon sterline transfer etmişti.
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
Chelsea Lukaku'dan kurtulmak üzere. Juventus ile Lukaku + para şeklinde bir anlaşmaya vararak karşılığında Vlahovic'i kadrosuna katma hedefinde. Juventus'un istediği para miktarı 40 milyon pound iken Chelsea 35 milyonda diretmeye çalışıyor. Herhalde bu kadar küçük bir fark varken anlaşmaya kısa zamanda varılacaktır.

Lukaku Chelsea'de oynadığı hiçbir dönemde etkileyici bir performans gösteremedi. Chelsea sadece ona dünyanın parasını harcadığıyla kaldı. Pochettino'nun ben Lukaku'yu tutma konusunda hevesli olduğunu da sanmıyorum. Vlahovic yetenekli bir genç forvet. Sisteme uyum sağlarsa güzel iş yapar.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Kerem Demirbay'ın bonservisine 3,7 milyon euro ödenmiş. Futbolcuya da yıllık 1 milyon euro ödenecekmiş. Transfer rakamları çok iyi düzeyde. Bayer Leverkusen onun için Hoffenheim'a 32 milyon euro ödemişti ve sözleşmesini kesinlikle uzatmak istiyordu. Erden Timur yine harika bir transfere imza atmış. Kerem sahada sorumluluk alan ve takımı yönlendirebilen kaliteli bir futbolcu. Galarasaray yine çok önemli bir transfer yaptı bence. Orta sahadaki kreatif oyuncu sayısını artırmak bizim için önemliydi bu sezon.

Efsane bir video da hazırlanmış Kerem için. Zaha ile başlayan Ali Cabbar videoları, Icardi'nin transfer haberi ile devam etmişti. Kerem'in transferi için hazırlanan video da aynı kalitede olmuş. Sosyal medya ekibi de iyi işler yapıyor bu aralar.

Salı gecesi İstanbul'a bir adam indi... Elinde bir bavul, içinde parçalı bir forma... 🧳
https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1686992843926306816
sr. member
Activity: 1358
Merit: 374
Galatasarayımız Günay Güvenç ile anlaştı. 3 yıllık sözleşme yapılmış tecrübeli kaleciyle. Okan Kocuk takımdan ayrıldıktan sonra Muslera'ya bi yedek gerekiyordu. Bana kalırsa daha bi gelecek vaat eden genç kaleci transferi daha iyi olurdu. Ama Günay da çok tecrübeli bi kaleci. Muslera'nın arkasında güven verir takıma. Bi diğer gelişme de Alexandru Cicaldau Konyaspor'a kiralanmış. Rumen genç futbolculardan beklentiler büyüktü. Aynı şekil Olimpiu Morutan da Pisa'da kiralık geçirdi geçen sezonu. O da büyük ihtimal başka bi takıma kiralanacak yine. Takım yıldızlar topluluğu olduğu için genç yetenekler fazla bi şans bulamıyo. Bana kalırsa ikisine de zaman zaman şans vermek gerekir Galatsarayımızda. Çünkü önümüzdeki sezon 3 kulvarda birden varız. Şampiyonlar Ligi, Türkiye Süper Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası hepsinde iddialı olmak için geniş rotasyonlu bi kadro lazım bize.

Günay iyi transfer hocam, kimse bir şey diyemez herhalde, yedek olarak harika bir transfer üstelik de yerli bir oyuncu olması Galatasaray’ın daha çok işine gelir, Cicildau Romen gelip başarılı olamayan oyuncular arasına ismini yazdırdı, çok umutluydu Galatasaray ama yok bu da tutmadı, Galatasaray’ın alt takımında Beknaz vardı onu da takıma iyi entegre ederse Okan hoca efsane bir yedeği daha olur,
hero member
Activity: 1092
Merit: 631
Galatasaray'ın hem Dybala hem de Fred'in peşinde olduğu söyleniyor. Fred'i zaten biliyorduk ve gerçekçi bir transfer olur. Tabi eğer başka takımlar da hala peşindeyse biraz uğraştıracak. Dybala'ya gelince ben bunun sadece bir dedikodudan ibaret olduğunu düşünüyorum. Çünkü Chelsea bir ara Dybala'nın peşindeydi ama Dybala Roma'dan şu an ayrılmak istemediğini söyledi.

Galatasaray da o yüzden bence boşuna teklif yapmasın. Zaniolo gibi olmaz bu sefer. Ayrıca zaten bu bölgeye hem Icardi hem Bakambu transfer edildi.

Galatasaray Dybala’yı alamaz hocam. Biraz daha gerçekçi olmak lazım. Alırlarda efsane olur ama Dybala’yı alabilecek onlarca takım varken neden Galatasaray’ı tercih etsin? Roma’da Mourinho ile devam edeceğine inanıyorum ben. Keşke Türkiye’ye gelse de onu izlesek ama o olmaz ya. Şu kadrosu çok iyi oldu zaten Galatasaray’ın.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Galatasaray'ın hem Dybala hem de Fred'in peşinde olduğu söyleniyor. Fred'i zaten biliyorduk ve gerçekçi bir transfer olur. Tabi eğer başka takımlar da hala peşindeyse biraz uğraştıracak. Dybala'ya gelince ben bunun sadece bir dedikodudan ibaret olduğunu düşünüyorum. Çünkü Chelsea bir ara Dybala'nın peşindeydi ama Dybala Roma'dan şu an ayrılmak istemediğini söyledi.

Galatasaray da o yüzden bence boşuna teklif yapmasın. Zaniolo gibi olmaz bu sefer. Ayrıca zaten bu bölgeye hem Icardi hem Bakambu transfer edildi.
hero member
Galatasarayımız Günay Güvenç ile anlaştı. 3 yıllık sözleşme yapılmış tecrübeli kaleciyle. Okan Kocuk takımdan ayrıldıktan sonra Muslera'ya bi yedek gerekiyordu. Bana kalırsa daha bi gelecek vaat eden genç kaleci transferi daha iyi olurdu. Ama Günay da çok tecrübeli bi kaleci. Muslera'nın arkasında güven verir takıma.

Günay Güvenç beğendiğim bir kaleciydi. Muslera'nın yedeği olabilecek özelliklere sahip. Muslera iyi bir profesyonel olduğu için kart cezası sorunları yaşamadı, yaşamaz. Fakat ufak tefek sakatlık problemleri yaşarsa Günay Güvenç bizi rahatlatır. Oynadığında şimdi ne olacak endişesiyle izlemeyiz maçları. Ben onun Beşiktaş'taki performansını da beğeniyordum. Umarım Muslera'nın sezon sonundaki Türkiye'den ayrılığı rafa kalkar ve birkaç sezon daha birlikte oynarlar. Muslera da yaşlı ama 45 yaşında futbolu bırakan Gianluigi Buffon örneği var. Sözleşmesinde fedakarlık yaparsa birkaç sezon daha Galatasaray'da oynar bence. Son dönemde kazandığımız şampiyonluklarda onun çok büyük payı vardı. Yerini doldurabilecek birini transfer etmeden takımdan göndermek büyük sorunlara yol açabilir.

Birçok Galatasaraylı Loric Cana'yı hala hayırla yad eder. Lorik Cana'nın Galatasaray'a tek katkısı Muslera'nın takasında kullanılmış olmasıydı. Keşke yine böyle bir şans transferi yapsak. Cheesy

Muslera ayarında bir kaleci daha zor gelir herhalde. Uzun yıllar boyu Galatasaray’da kaleci sorunu olmadıysa bunu biraz da Lorik Cana’ya borçlusunuz Grin Onunla birlikte takas edilmesi gerçekten Galatasaray için en iyi transferlerden birisi olmasına sebep oldu. Türk futboluna böyle uzun süreli futbolcular lazım. Umarım tekrar böyle bir kaleci ile Galatasaray kalesini güçlendirebilir.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Galatasarayımız Günay Güvenç ile anlaştı. 3 yıllık sözleşme yapılmış tecrübeli kaleciyle. Okan Kocuk takımdan ayrıldıktan sonra Muslera'ya bi yedek gerekiyordu. Bana kalırsa daha bi gelecek vaat eden genç kaleci transferi daha iyi olurdu. Ama Günay da çok tecrübeli bi kaleci. Muslera'nın arkasında güven verir takıma.

Günay Güvenç beğendiğim bir kaleciydi. Muslera'nın yedeği olabilecek özelliklere sahip. Muslera iyi bir profesyonel olduğu için kart cezası sorunları yaşamadı, yaşamaz. Fakat ufak tefek sakatlık problemleri yaşarsa Günay Güvenç bizi rahatlatır. Oynadığında şimdi ne olacak endişesiyle izlemeyiz maçları. Ben onun Beşiktaş'taki performansını da beğeniyordum. Umarım Muslera'nın sezon sonundaki Türkiye'den ayrılığı rafa kalkar ve birkaç sezon daha birlikte oynarlar. Muslera da yaşlı ama 45 yaşında futbolu bırakan Gianluigi Buffon örneği var. Sözleşmesinde fedakarlık yaparsa birkaç sezon daha Galatasaray'da oynar bence. Son dönemde kazandığımız şampiyonluklarda onun çok büyük payı vardı. Yerini doldurabilecek birini transfer etmeden takımdan göndermek büyük sorunlara yol açabilir.

Birçok Galatasaraylı Loric Cana'yı hala hayırla yad eder. Lorik Cana'nın Galatasaray'a tek katkısı Muslera'nın takasında kullanılmış olmasıydı. Keşke yine böyle bir şans transferi yapsak. Cheesy
hero member
Manchester United bir süredir forvet arayışındaydı. Harry Kane için teklif götürmemeyi seçtiler. Aslında götürselerdi Kane'in Bayern Münih yerine belki de onları seçme ihtimali doğardı. Bildiğim kadarıyla bir İngiliz kulübüne transfer olmak önceliğiydi. Manchester United onun yerine bir süredir Atalanta ile Rasmus Hojlund için görüşme halindeydi ve nihayet transferi sonuçlandırdı.

5 yıllık bir anlaşma olacak diye biliyorum ve Atalanta'ya bonuslarla birlikte toplam 72 milyon pound ödenecek. Hojlund sadece 20 yaşında geleceği parlak bir forvet. Şu ana kadar Atalanta'da pek ön plana çıkamamıştı. Manchester United tecrübeli bir forvet yerine geleceğe yatırım yapmayı seçti.

Geleceğe yönelik bir transfer yapmaları çok güzel ancak Hojlund acaba doğru seçim mi? Atalanta ile bile yeterli süreyi alamamış bir futbolcunun kırmızı şeytanlar as kadrosuyla sahada ne kadar iyi olabileceği konusunda şüpheleri giderecek kadar iyi futbol oynaması gerekecek. Hojlund üstünde doğal bir baskı yaratacak bu durum ama 20 yaşındaki gençten ETH çok umutlu olacak ki takıma kazandırdı.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Manchester United bir süredir forvet arayışındaydı. Harry Kane için teklif götürmemeyi seçtiler. Aslında götürselerdi Kane'in Bayern Münih yerine belki de onları seçme ihtimali doğardı. Bildiğim kadarıyla bir İngiliz kulübüne transfer olmak önceliğiydi. Manchester United onun yerine bir süredir Atalanta ile Rasmus Hojlund için görüşme halindeydi ve nihayet transferi sonuçlandırdı.

5 yıllık bir anlaşma olacak diye biliyorum ve Atalanta'ya bonuslarla birlikte toplam 72 milyon pound ödenecek. Hojlund sadece 20 yaşında geleceği parlak bir forvet. Şu ana kadar Atalanta'da pek ön plana çıkamamıştı. Manchester United tecrübeli bir forvet yerine geleceğe yatırım yapmayı seçti.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
Galatasarayımız Günay Güvenç ile anlaştı. 3 yıllık sözleşme yapılmış tecrübeli kaleciyle. Okan Kocuk takımdan ayrıldıktan sonra Muslera'ya bi yedek gerekiyordu. Bana kalırsa daha bi gelecek vaat eden genç kaleci transferi daha iyi olurdu. Ama Günay da çok tecrübeli bi kaleci. Muslera'nın arkasında güven verir takıma. Bi diğer gelişme de Alexandru Cicaldau Konyaspor'a kiralanmış. Rumen genç futbolculardan beklentiler büyüktü. Aynı şekil Olimpiu Morutan da Pisa'da kiralık geçirdi geçen sezonu. O da büyük ihtimal başka bi takıma kiralanacak yine. Takım yıldızlar topluluğu olduğu için genç yetenekler fazla bi şans bulamıyo. Bana kalırsa ikisine de zaman zaman şans vermek gerekir Galatsarayımızda. Çünkü önümüzdeki sezon 3 kulvarda birden varız. Şampiyonlar Ligi, Türkiye Süper Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası hepsinde iddialı olmak için geniş rotasyonlu bi kadro lazım bize.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Fenerbahçe gerçekten uzun zamandır oynamamış bir futbolcu ile anlaşarak bence yine risk aldı. Elimizde koskoca bir Mesut Özil örneği de var. Yanlış hatırlamıyorsam 2 yıl kadar falan aktif olarak profesyonel futbol oynamamıştı ve sonrasında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Ondan sonra ne oldu peki? Koca bir hayal kırıklığı. Mert Müldür'ü Galatasaray da istiyordu ve ben uzun süredir oynamamış olduğunu bilmiyordum da. Acaba Fenerbahçe bu transfer savaşını kazanmış olsa da karda olacak mı bekleyip göreceğiz.
legendary
Merit: 1034
2023-2024 sezonu yapılandırmasını sürdüren Profesyonel Futbol Takımımızda; 2018-2019 sezonundan bu yana formamızı giyen oyuncumuz Miha Zajc ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalamak üzere anlaşmaya varılmıştır.

Kulübümüz ayrıca Milli Futbolcu Mert Müldür’ün kalıcı transferi konusunda İtalya’nın Sassuolo kulübü ve futbolcu ile prensip anlaşmasına varmıştır. İki futbolcu transferlerini tamamlamak üzere İstanbul’a davet edilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.
https://www.fenerbahce.org/haberler/futbol/2023/7/bilgilendirme-4

Mert Müldür transfermarket verilerine göre geçen sezon sakat olduğu için 250 gün futbol oynayamamış. Aynı transfer sezonunda rakibimiz Angelino'yu transfer etti.😅 Sezon sonunda şampiyonluk kutlamalarını izlerken yine bahaneler üretmeyiz umarım. 6 sezondur yaptığımız tek şey bahaneler üretmek. Aynı şeyi yaşamayız umarım diyecem de nasıl yaşamayalım? Galatasaray şampiyon kadrosunu korudu. Üzerine ek olarak yıldız futbolcuları transfer etti. Yedek kulübelerini bile yıldız futbolcularla doldurdular. Biz geçen sezon hiç oynamayan futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Transfer döneminde yaşananlara bakıp Galatasaray'ı ligde geçebileceğimizi düşünen var mı? Ben hiç inanmıyorum. Futbolcular ilk 10 hafta içinde havlu atarsa onlara asla kızmayacağım.

Fenerbahçe’de yıllardır var olan sorunlardan birisi bu transfer politikasının yanlış yürümesi. Geçmişte de Slimani, Benzia vb. saçma sapan oyuncuları takıma getirip şampiyonluk parolası kuran bir takım oldular. Bugün ise bizim 5 yıldızımız var gibi bir polemik yaratarak kazanamadıkları şampiyonlukları geçmişteki şampiyonluklarla toparlamaya çalışıyorlar. Çok kötü bir takım oldu Fenerbahçe. Galatasaray bu sene yapılan transferler şampiyonlar ligine daha şimdiden göz kırptı bile. Harika ve nokta transferler yapıldı. Bu senenin de şampiyonluğu büyük ihtimalle sarı kırmızılılarda olacak.
sr. member
Activity: 644
Merit: 392
Instant cryptocurrency exchange with own reserves!
2023-2024 sezonu yapılandırmasını sürdüren Profesyonel Futbol Takımımızda; 2018-2019 sezonundan bu yana formamızı giyen oyuncumuz Miha Zajc ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalamak üzere anlaşmaya varılmıştır.

Kulübümüz ayrıca Milli Futbolcu Mert Müldür’ün kalıcı transferi konusunda İtalya’nın Sassuolo kulübü ve futbolcu ile prensip anlaşmasına varmıştır. İki futbolcu transferlerini tamamlamak üzere İstanbul’a davet edilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.
https://www.fenerbahce.org/haberler/futbol/2023/7/bilgilendirme-4

Mert Müldür transfermarket verilerine göre geçen sezon sakat olduğu için 250 gün futbol oynayamamış. Aynı transfer sezonunda rakibimiz Angelino'yu transfer etti.😅 Sezon sonunda şampiyonluk kutlamalarını izlerken yine bahaneler üretmeyiz umarım. 6 sezondur yaptığımız tek şey bahaneler üretmek. Aynı şeyi yaşamayız umarım diyecem de nasıl yaşamayalım? Galatasaray şampiyon kadrosunu korudu. Üzerine ek olarak yıldız futbolcuları transfer etti. Yedek kulübelerini bile yıldız futbolcularla doldurdular. Biz geçen sezon hiç oynamayan futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Transfer döneminde yaşananlara bakıp Galatasaray'ı ligde geçebileceğimizi düşünen var mı? Ben hiç inanmıyorum. Futbolcular ilk 10 hafta içinde havlu atarsa onlara asla kızmayacağım.
hero member
Barcelona'da Dembele ile yollar ayrılıyor. Dembele'nin bir serbest kalma maddesi mevcut ve değeri ise 50 milyon euro. Yalnız bundan faydalanmak için diğer takımlar açısından son gün bugündü. Yine de Dembele'nin PSG için yeşil ışık yaktığı ve anlaşmanın hızlı bir şekilde tamamlanacağı söyleniyor. Dembele'nin zaten pazar değeri 60 milyon euro olduğu için PSG açısından harika bir iş olacak. Eğer bugün tamamlayamazlarsa serbest kalma bedeli 100 milyon euroya çıkacaktı. Barcelona bakalım bu transfer sonrası yerine kimi getirecek. Bir ara Bernardo Silva söylentileri vardı.

Dembele Paris ile anlaşmış deniliyor. 60 milyon Euro pazar değeri olan bir oyuncuyu 50 milyon Euro’ya almak iyi olur onlar için. Anlaşma tamamlandı mı bilmiyorum ama herhalde gece 12 den önce transfer tamamlayabilir. Bernardo Silva geldi sanıyordum ama gelmemiş. Bunun üstüne bir dembele iyi olur onlar için.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Barcelona'da Dembele ile yollar ayrılıyor. Dembele'nin bir serbest kalma maddesi mevcut ve değeri ise 50 milyon euro. Yalnız bundan faydalanmak için diğer takımlar açısından son gün bugündü. Yine de Dembele'nin PSG için yeşil ışık yaktığı ve anlaşmanın hızlı bir şekilde tamamlanacağı söyleniyor. Dembele'nin zaten pazar değeri 60 milyon euro olduğu için PSG açısından harika bir iş olacak. Eğer bugün tamamlayamazlarsa serbest kalma bedeli 100 milyon euroya çıkacaktı. Barcelona bakalım bu transfer sonrası yerine kimi getirecek. Bir ara Bernardo Silva söylentileri vardı.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
Galatasaray'ın Icardi için anlaşma detayları şöyleymiş:

- Yıllık 6 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme
- 4 taksit şeklinde 10 milyon euro bonservis

Her ne kadar sağlam para harcayacak olsalar da en azından Icardi gibi birisine harcayacak olmalarına değer bence. Geçen sezonki performansını göz önüne bulundurursak istikrarlı olması halinde Galatasaray için beklentiyi karşılamasını bekliyorum.

4, 5 futbolcuya bu paraları vermek yerine 1 futbolcuya vermek bana da hep bi daha mantıklı geliyor. Tabiki maaş farkları takım içinde sorunlar yaratıyor zamanla. Aynı işi yaptığını düşünen düşük maaşlı futbolcuların performansını etlikiyo. Ama Icardi, Zaha gibi yıldız futbolcular için bu riski almaya değer bana kalırsa. Geçen sezonki şampiyonlukta çok önemli bi paya sahipti Icardi. Bu sezon daha iyi bi kadroyla neler yapacağını düşünmek bile istemiyorum. Beklentimiz büyük ondan.

Galatasarayımız Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Cedric Bakambu, Angelino, Kaan Ayhan ve Halil Dervişoğlu için imza töreni düzenliyor şu an. Taraftarlar o kadar çok heyecanlı ki. Dursun Özbek'i konuşturmuyolar. Cheesy Ben de heyecanlıyım açıkçası. Bu sezona damga vuracak bütün transferler bi seferde imza törenine çıkıyor statta.

Youtube'dan canlı izleyebilirsiniz. https://youtu.be/Pstd0Qb9e_0
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
Galatasaray'ın Icardi için anlaşma detayları şöyleymiş:

- Yıllık 6 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme
- 4 taksit şeklinde 10 milyon euro bonservis

Her ne kadar sağlam para harcayacak olsalar da en azından Icardi gibi birisine harcayacak olmalarına değer bence. Geçen sezonki performansını göz önüne bulundurursak istikrarlı olması halinde Galatasaray için beklentiyi karşılamasını bekliyorum.
sr. member
Activity: 714
Merit: 407
Icardi galatasaray'a resmen transfer oldu.Galatasaray için önemli bir hamle diyebiliriz.Kadrolarını en azından korumaya çalıştıklarını görüyoruz.Mostafa Mohamed'i 5.75 milyon euro'ya nantes'e satmaları onların transfer sezonunda şuana kadar en yüksek satışı oldu ve onun ayrılığı sonrası icardi'yi kesin olarak kadrolarına katması onlar adına önemliydi.Son transferlerden sonra kadro değeri olarak bakıldığında Süper Lig'te en değerli kadroya şuanda Galatasaray sahip ve yaklaşık 216 milyon euro değerinde.
İkinci olarak ise son eklenecek olan transferlerle birlikte belki Fenerbahçe'nin kadrosal değeri Galatasaray'ı geçme imkanına sahip.Fenerbahçe ise şuanda 184 milyon euro'luk kadro değerine sahip olduğunu görüyoruz.

Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı mali olarak geçeceğini düşünmüyorum. Erden Timür inanılmaz paralar harcıyor. Bu sene Galatasaray Avrupa’da başarıyı hedeflemiş gibi görünüyor. Icardi, Zaniolo gibi kaliteli oyuncular kadro kalitesini arttırıyor. Musleranın son senesi olması yüzünden Fenerbahçe’ye bir de Livakovic transfer çalımı yaparlarsa büyük bomba olur Zaha’dan sonra.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
Icardi galatasaray'a resmen transfer oldu.Galatasaray için önemli bir hamle diyebiliriz.Kadrolarını en azından korumaya çalıştıklarını görüyoruz.Mostafa Mohamed'i 5.75 milyon euro'ya nantes'e satmaları onların transfer sezonunda şuana kadar en yüksek satışı oldu ve onun ayrılığı sonrası icardi'yi kesin olarak kadrolarına katması onlar adına önemliydi.Son transferlerden sonra kadro değeri olarak bakıldığında Süper Lig'te en değerli kadroya şuanda Galatasaray sahip ve yaklaşık 216 milyon euro değerinde.
İkinci olarak ise son eklenecek olan transferlerle birlikte belki Fenerbahçe'nin kadrosal değeri Galatasaray'ı geçme imkanına sahip.Fenerbahçe ise şuanda 184 milyon euro'luk kadro değerine sahip olduğunu görüyoruz.
Pages:
Jump to: