Maguire için 87 milyon vermeleri hala aklıma geldikçe gülüyorum. Hayır adam daha önceden dünya starı falan statüstünde falanda değildi. Bak şimdi yakın zamanda Gvardiol 90a gitti ve o mantıklı çünkü adam harbiden star olacağını belli etti, hepimiz buradaydık, yaşımızda öyle gencecik çocuklar değildik, daha şunun şurası bir kaç sene önce aldılar Maguire'ı ve adam o zamanda o kadar etmiyordu hala etmiyor. Bu transfer o kadar kötü değildir, ama bu çocukta şuan için çok fazla "gelecek vaad eden" stilinde, o yüzden bende çok emin değilim bu kadar eder miydi diye. Büyük ihtimalle Atalanta United'ı bulmuşken geçirdi, yoksa bu kadar genç biri bu kadar para etmez, adam gider Chelsea'de falan çok harika işler yapar, iyi bir takımda iyi bir turnuva geçirir falan anlarım. Atalantanın ara ara süre alan forvetine bu kadar değre mi bilemedim. Gerçi gören görüyor benim ne haddime, Ardada fenerde bile kısıtlı süre alırken koskoca Real girdi 30a aldı çocuğu, hemde 17.5 maddesi olmasına rağmen 20+10 şeklinde bastı parayı aldı, gören görüyor demek ki.
Ayrıca Real Madrid teknik direktörü daha 2 gün önce Arda için uzaylı benzetmesi yaptı, gören görüyor hocam bir şekilde, ama bence de Manchester United’ın ödediği para çok fazla, ondan bekleneni vermezse neler yapacaklar çok merak ediyorum, Erik ten hag’ın genellikle transferleri iyi oluyor ama bu konuda yanılmış olabilir izlenimi alıyorum sanki,