Pages:
Author

Topic: Game of Cryptocurrencies (Umudunu Kaybetme...) - page 12. (Read 2204 times)

full member
Activity: 1050
Merit: 152
Herkesin beklentileri tabi ki farklidir.  Benim hedefim farklidir sizinkisi farklidir.  Ama yurudugumuz yol asagi yukari aynidir.  Benim hedefim 1m dolar. 2018 yili kripto dunyasi icin donum noktasidir.  Herseye gebe olan bu seneyi atlatmak icin cok sabir gereklidir.  Tarihi gunler yasiyoruz,  9 yildir yasanmayan seyler bu sene yasandi ve yasanacakta.  Sunu kesin olarak bilmek lazim sabir denilen sey 3-5 ayda olabilir 3-5 senede.  Bunu bilerek kendimizi alistirarak hayatimiza devam etmeliyiz.
sr. member
Activity: 832
Merit: 250
Ne demiş atalarımız " No pain No gain "  .
newbie
Activity: 196
Merit: 0
yazdıklarını okurken ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum umudunu kaybetmemene sevindim paranı kaybetmemene daha çok sevindim keşke hep sabrın sonu selamet olsa böyle Cheesy Amiiin
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
Dostum umudunu yitirmemen güzel olmuş sen de biz de yaşadıklarımızdan bir ders çıkarıp aynı hatalara tekrar geri dönmeyiz umarım. Sabretmeyi ve takibi unutma Smiley

Aynen dostum umarım.

Teşekkürler.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Dostum umudunu yitirmemen güzel olmuş sen de biz de yaşadıklarımızdan bir ders çıkarıp aynı hatalara tekrar geri dönmeyiz umarım. Sabretmeyi ve takibi unutma Smiley
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
Pages:
Jump to: