Pages:
Author

Topic: Game of Cryptocurrencies (Umudunu Kaybetme...) - page 8. (Read 2204 times)

member
Activity: 714
Merit: 82
2 hafta önce 25 bin lira eden cüzdanım şuan 8-9 bin ediyor. bu saatten sonra hayatta satmam, ayıya kafa atacağım. ya herro ya merro.

sr. member
Activity: 560
Merit: 251
Konuyu güncellemek de fayda var zor bir gece geçirdik.

Tekrar etmekte fayda var "Umudunu Kaybetme" er yada geç her şey düzelecek.
full member
Activity: 532
Merit: 102
Umudumuzu kaybetmemeliyiz ama piyasanın kendini toparlaması biraz da sürecek gibi görünüyor. Beklemedeyiz.
full member
Activity: 336
Merit: 111
Kesinlikle umut ekmek su bizim icin daha ne olsun üstad cok güzel örneklemissin böylelikle ne diyoruz holdcular ya da pes etmeyenler bi sekilde yolunu bulur kazanmanın.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Güzel aksiyon dolu bir yazı olmuş. Zamanın ne getireceğini kimse bilemez. Eğer hayatlarımızı ikinci kez yaşıyor olsaydık emin olun hiç zevk almazdık. Hayat bazen kazanırken güzel bazen kaybederken. Tercihlerimiz bizim elimizde ve sonuçlarınıda iyi yada kötü kabullenmek zorundayız. En basit tedbir sizi üzecek birşey ne olursa olsun kaybetmeye tahamülünüz yoksa onunla kumar oynamayın sahip çıkın.
newbie
Activity: 10
Merit: 0
Umut kalmıyor ya
sr. member
efsanevi bir yazı olmuş Smiley Gerçekten tebrik ederim.Batıp batıp çıkmak böyle olsa gerek.Umarım sonundaki bu mutluluğu hep sürdürürsün.Artık mantıklı kararlar alıp sağlam şeylerle uğraşmak gerekli.Tekrar o bataklığıa düşmemek için.

Kesinlikle...

teşekkürler.
member
Activity: 448
Merit: 14
efsanevi bir yazı olmuş Smiley Gerçekten tebrik ederim.Batıp batıp çıkmak böyle olsa gerek.Umarım sonundaki bu mutluluğu hep sürdürürsün.Artık mantıklı kararlar alıp sağlam şeylerle uğraşmak gerekli.Tekrar o bataklığıa düşmemek için.
sr. member
aç gözlü olmanın sonucu

aç gözlülükte var tabi ancak benimki baya sürüklenme idi

kaybettikçe maliyet azaltayım diye diye dibe daldım.
full member
Activity: 728
Merit: 151
aç gözlü olmanın sonucu
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
başlıkta dediğin gibi umudunu kaybetme.. keza kafandaki rakama ulaştığında al paranı çık zaten dediğin gibi bounty ve airdroplar eğer düzgün projelerse iyi paralar kazandırıyor en azından stressin az olur şimdiden bol şans.
member
Activity: 448
Merit: 10
Umudum giremedimiğim icolardan gidiyor quark giremedik 15x seele giremedik 6x umut mu kalır hep kaçıyor balıklar tutamıyoruz girdiklerimiz -x loss yazıyor
sr. member
Değerli Yorumlarınız için teşekkürler...

herşeyi sattım dediğiniz yere sonradan tekrar gelmiş. hem de çok kısa sürede. orada tekrar alım yapsaydınız resmen dipten almış olacaktınız. geleceği kimse bilmiyor. çok erken satmışsınız ama halen parada iseniz önünüze daha çok fırsat gelecektir.

Önüme gelen fırsatları tepeceğim Smiley 

tl ye geçtikten sonra bir daha içeriye para sokmayacağıma kendime söz verdim, ki zaten tekrar aynı hatayı yaparsam aptallığımı belgelemek için birşeyler yapıp gidip engelli maaşı çıkaracağım xD
member
Activity: 164
Hocam okurken inan kendi yaşadıklarım gözümün önüne geldi.Zor zamanlar geçirmişsin herkes bir yerde zorlanıyor farklı şekilde.Allah hepimizin yardımcısı olsun bu işte temel kural her zaman sabır etmektır bunu sonuna kadar yasamıssın umarım sonrakı donemlerde üzülmezsin.
member
Activity: 283
Aylardır blockfolioyu açmıyorum bile, bayadır twitter bildirimlerini falan da kapadım görüp görüp üzülmektense bakmamak daha iyi, ara ara burdan kontrol ediyorum hala artışlar başlamamış belli.

eskiden bende saat başı açıp bakardım şimdi yanlışlıkla bile elim dokunsa panik oluyorum. eskiden 3 yükselip 1 düşüyordu. şimdi 1 yükselip 3 düşüyor. bu nedenle yükselişler bile yüz güldürmüyor.
full member
Activity: 742
Merit: 112
herşeyi sattım dediğiniz yere sonradan tekrar gelmiş. hem de çok kısa sürede. orada tekrar alım yapsaydınız resmen dipten almış olacaktınız. geleceği kimse bilmiyor. çok erken satmışsınız ama halen parada iseniz önünüze daha çok fırsat gelecektir.
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
Bu işlere girerken en önemli olan sabirli olmayı öğrenmek ve herşeye rağmen umudumuzu kaybetmemek  sizin yaşadığınızı yaşayan insanlar olmuştur umarım hedefinize ulaşır ve hedeflediginiz sonucu gerceklestirirsiniz paylaşımınız sayesinde umudunu kaybetmiş kişilere umut oldunuz paylaşım için çok tesekkurler
full member
Activity: 322
Merit: 112
Baştan sona okudum kardeşim hikayemiz benzerlik gösteriyor aslında sanırım birçok kişide aynı yollardan geçmiştir aslında en büyük hatayı beklemeyerek yapıyoruz yani elimizdeki coinleri doğru yerden satmamakla değilim.elindeki 7.7 btc yi eğer tepeden satmayı becerebilmiş olsan dediğin gibi 600 bin lira üzerinde para kazanabilirdin.yinede o fırsatlar tekrar elimize geçecek diye düşünüyorum pes etmek yok
full member
Activity: 392
Merit: 100
Aylardır blockfolioyu açmıyorum bile, bayadır twitter bildirimlerini falan da kapadım görüp görüp üzülmektense bakmamak daha iyi, ara ara burdan kontrol ediyorum hala artışlar başlamamış belli.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
umut güzel şey ama burada umuttan ziyade sabır ve zaman gerekiyor bir işi yapıyorsun ve karşılığını alman en az aylarca sürüyor. Sabırsız insana göre değil
Pages:
Jump to: