Pages:
Author

Topic: Game of Cryptocurrencies (Umudunu Kaybetme...) - page 9. (Read 2204 times)

member
Activity: 378
Merit: 11
BTC çok sıkışmış durumda bütün usta grafikciler btc için 5700 diyor göreceğiz bakalım belkide fud yaratıp yukarı yönlendirecekler ama öncesinde düşükten toplayacaklar.
newbie
Activity: 153
Merit: 0
20.000 tl ile başlayıp 120.000 ile çıkıp (hedefim 0 araç almaktı) bitirdiğim BTC hodl günlerim aklıma geldi.
Hala köşede bir yerlerde duruyor çok çok cuzi BTC 0.02  Tongue
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Btc 7400 ve üzerinde kalmazsa aşağı doğru büyük bir satış yiyebilir şu an çok daralmış durumda ve grafik yukarı veya aşağı diyor bakalım umarım yukarı olur
newbie
Activity: 167
kıpırdanma var sanki
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
2018 yılını neredeyse yarıladık gecen sene bu zamanlar ralli yapıyorduk , ancak bazı şeylerin yerine oturması için zaman gerekebiliyor. Galiba 2018 bu monotonluk ile gidecek yani 2 ileri bir geri ve güzel haberler gelirse belki 2019 kim bilebilir ki ?
member
Activity: 336
Merit: 10
Malesef piyasa iyi durumda değil belli başlı coinleri almışız beklemekteyiz bakalım uzun süre bekleyeceğim belli bir yükseliş illa olacaktır umudumu kaybetmedim ama umudum azaldı diyebilirim bende malesef
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Stresli bir süreç yaşamışsın, bu piyasada hatrı sayılır bir süre bulunan bir çok kişinin yaşadığı evreleri yaşamışsın. Hedefine ulaşınca bu piyasadan tamamen çıkacağını yazmışsın fakat şöyle bir durum var ki; terste kalınca hepimiz zararımızı kapatınca piyasadan çıkma kararı alıyoruz fakat piyasa düzeldiğinde o güzel havanın rüzgarına kapılıp çıkış kararımızı biraz daha erteliyoruz. Umarım hedefine ulsşır ve hedeflediğin sonucu gerçekleştirirsin.
newbie
Activity: 189
Şuan için zaten en çok güvendiğimiz şey umut oldu. Umutlu bir şekilde hala beklemekteyiz. Yalandan yükseliş yapıyor gibi ertesi gün yaptığı yükselişin 2 katı eriyor. Bakalım beklemeye devamm.
member
Activity: 392
Merit: 11
Benim bu hikaye ve dinlediğim diğer hikayelerden anladıklarım ilk fırsatta anaparayı çekmek çok önemli. Hedef miktar belirleyip orada mutlaka çıkmalıyız. Kar ettiysek eğer bir coinden yatırım miktarından bağımsız olarak tamamen çıkmamalıyız. %5 civarı bırakmalıyız hesabımızda koleksiyoner gibi.
full member
Activity: 280
Merit: 102
kripto paralara,  bu şekilde duygusal yaklaşmak yerine, mantıkla yaklaşmak daha doğrudur, duygularınızla karar verirseniz mantıklı karar almış olmazsınız,   en önemlisi mantık çerçevesinde sistemli karar almak
member
Activity: 252
gerçekten ibret alınacak bir hikaye piyasa umudunu kaybettiğinde yeniden canlanıyor aşırı hırs yapıyorsun bi anda tepe taklak olabilir alınacak en iyi sonuç satadığın sürece ne kar da ne de zarardasın
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
sabretmenin gerçekten işe yaradığını gösteren faydalı bir yazı olmuş benzer olayları yaşayan birçok kişi olduğuna adım gibi eminim.benzer şeyleri bende yaşadım özellikle ocaktan sonra herkes gibi dipleri gördük ve çıktık.şimdiki durum fena sayılmaz ama halen elimdeki coinler eski seviyelerine ulaşmış değil.arada al-sat yapark miktar arttırıp öyle bekliyorum bi dahaki yükselişte voleyi vurmak için bekliyorum
member
Activity: 210
Bu piyasada asla umudun bitmediğinin hikayesi. O kadar umutsuzlaştık ki bu yazı çok iyi olmuş. Sabrın meyvelerini umarım yakın zamanda yeriz
full member
Activity: 504
Merit: 103
o btclerden erken çıkman kötü olmuş ama buralara çıkacağını bilemezdin cidden buda bir ders aslında umudumuzu kaybetmemek lazım.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Teşekkür ederim anlattığın güzel deneyimlerin için. Ben de kar ettiğim zamanlarda çıkmayarak büyük bir hata yaptım. Ama umarım bunları kısa zaman dilimi içerisinde unuturuz.
newbie
Activity: 196
çok güzel bir yazı olmuş ellerinize sağlık zaten umudumu kaybetmemiştim ama bundan sonra daha da tutunma imkanı verdin hocam teşekkürler emeğine sağlık
member
Activity: 266
Moral olarak düşmemek mümkün değil gerçekten ta ki sabrın karşılığını alana kadar. Güzel bir hikaye olmuş elinize sağlık. Şu günlerde umut etmekten başka bir şeyimiz yok zaten
member
Activity: 370
Tebrikler güzel yazi olmus.Insan hep kacan firsatlar icin üzülüyor ancak elindekinin kiymetini bilmiyor.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
Umudu kaybetmemek lazım ancak gece gündüz trade yapınca ve kaybedince insan gerçekten çok kötü psikolojiye giriyor. O sebeple kar gelince biraz reelize etmek lazım.
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
ah ulan muhammed Smiley

Smiley bu çocuk neler gördü be abi ama yeter buraya kadar inşaallah.

merit için de teşekkürler abi  Kiss
Pages:
Jump to: