Pages:
Author

Topic: Game of Cryptocurrencies (Umudunu Kaybetme...) - page 3. (Read 2204 times)

sr. member
Activity: 560
Merit: 251
Vallahı cok guzel sabır etmıssınız ve sonunda ıstedıgınızı alabılmıssınız.Bu pıyasada sabır etmeyı ogrenen herkes kazanacaktır bır yerde suphesız. Suru psıkolojısınden uzak durmanızı tavsıye edıyorum.

Teşekkürler hocam kesinlikle çok doğru bir yere vurgu yapmışsınız özellikle bizim localde çok görüyoruz işte pundix alın waves alın mth alın onu alın bunu alın diyenleri kimse kimseyi dinlememeli herkes kendisi araştırıp karar vermeli coinler bir yere kaçmıyor en fazla %10 yükselir belkide düşer Smiley ama araştırdığınız için karda olursunuz çünkü araştırıp projeyi beğenirseniz yatırım yapılacak bir şey ise zaten fiyata bakmazsınız.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Vallahı cok guzel sabır etmıssınız ve sonunda ıstedıgınızı alabılmıssınız.Bu pıyasada sabır etmeyı ogrenen herkes kazanacaktır bır yerde suphesız.Suru psıkolojısınden uzak durmanızı tavsıye edıyorum.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
senin en azından paran var da bir şeyler kaçırmışsın. bizim toplasan 1000 dolarımız yok. o rallide ben olsaydım. zirvede bile satsam yine etim ne budum ne. yani ne geçecek ki elimize. verilmiş sadakan varmış belki de ya tepelerden alsaydın. birde böyle düşün.  Grin
full member
Activity: 297
Merit: 101
Boğa gelmesinin uzaması ile birlikte umudunu kaybederek marketten tamamen çıkacak insan sayısı beni endişelendiriyor. yatırımcıların sayısındaki azalma pazarın yükselmesine en büyük engel olarak karşımıza çıkar.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
ortada başlamış ve güçlü ralli çıkacak olsa herkesin umudu yerli yerine gelir. ama piyasada sarsıcı gelişmeler, yükselişin çok önüne geçiyor. ben bu gidişatın 6000 dolar altında artık nerede son bulacaksa oraya gelmesi ile geçecek en az 1 sene sonra başlayacağından yanayım.

Bu piyasa bu halde 1 sene beklerse, millet isyan eder. Özellikle altların da düşmeye devam edeceğini hayal bile etmek istemiyorum. Umarım biz haklı çıkarız da, artık 3 ay sonra mı 6 ay sonra mı boğa gelir de, moralimiz düzelir.
jr. member
Activity: 252
ortada başlamış ve güçlü ralli çıkacak olsa herkesin umudu yerli yerine gelir. ama piyasada sarsıcı gelişmeler, yükselişin çok önüne geçiyor. ben bu gidişatın 6000 dolar altında artık nerede son bulacaksa oraya gelmesi ile geçecek en az 1 sene sonra başlayacağından yanayım.
jr. member
Activity: 532
Bu işin başı sabır. Zaten hep söylüyorum bunu. Ek bir gelirin olsa asla bu koinleri satmayacaksın, ne kadar düşerse düşsün.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Valla kardeş hani biraz bekleseydin çok güzel kar yaparmışsın. Ama nereden bilecektin ki. Böyle agresif yükseliş olacağını bilsen zaten satmazdım. Bence yapılması gereken bitcoinin bu hareketlerini güzelce analiz edip, sabırlı olmak.
sr. member
Konuya Game of Thrones yazıyor ama yüzeysel bir şeydir herhalde diye girdim ama cidden dizi senaryosu gibi yazı olmuş. Dikkatli okuyunca geleceğe ışık tutacak çok önemli detaylar bulunuyor. Bu kadar uzun bir yazıyı sıkılmadan okutmak da ayrı yetenek resmen. Elinize sağlık.

Çok teşekkürler Smiley Sıkılmadan okutturabildiysem ne mutlu bana umarım içinden ders çıkaranlar olur ve benim düştüğüm hatalara düşmez, şuan benim yaşadıklarımı çoğu arkadaşımız tıpa tıp yaşıyor tek tavsiyem
Umudunuzu Kaybetmeyin.
sr. member
gerçekten üzücü bir olay. Neredeyse 8-10 kat fazlasını alabilirdin. Ama iyi tarafını da görmeye çalış. Ya piyasa ile tanışma tarihin 15-20 bin dolar arasında olaydı. Oradan satın alsaydın eğer 30-40 bine çıkar umudu ile hodl yapsaydın. Yani beterin beteri var.

Zaten bende öyle düşündüm hocam Smiley konudada yazmışım zaten.
Kendime bir hedef koydum ve o hedefe ulaşınca piyasadan ayrıldım eğer ayrılmasaydım evet 6-7 kat yapardım hedef parayı ama sonuç olarak ben hedefime ulaştığım için pişman olmadım aksine başkalarıda kazanıyor diye sevindim Smiley
30 Bin TL ye düştüğüm zaman 85-90 ları görmüştüm ya bi daha 90 ı görürsem çıkacağım diyordum ve göreceğimide biliyordum inanılmaz bi inanç vardı içimde ve 99 Bin TL ile çıkıp bi daha girmeyip yükselişi izledim  ama pişman değilim sonuçta ben kendime bi hedef koydum ve o hedefe gelince çıktım bu yüzden kimseyi suçlayamam.
Smiley
sr. member
hocam yaşadıklarınız yaşadıklarımız kolay değil, hayaller paris hayatlar adana o yüzden ne desek nasıl tavsiyede bulunsak yalan olur. iradenin sağlam olması gerek en başta ve çok hırslı olmamak lazım bence biraz kaderci olmak lazım. yani kar edip sattıktan sonra artsa bile ah vah etmemek, aldığımız yerden aşağı düşmeye başlamışsa da bir yerde dur dememiz lazım stop loss yani ama tabi böyle söylemeyle oluyor mu olmuyor o ayrı tabi.

Stop loss diyip duruyor herkes ama gerçekten sanıldığı gibi kolay değil o iş Smiley herkes kazanmak için giriyor kimse zarar etmek için girmediği için stop loss sadece kullanılması gereken bir şey olarak kalıyor Smiley kullananları kutluyorum şahsen.
sr. member
daha geçen gün neredeyse en dipten cardano aldım. ama öyle bir sistem kurmuşlar ki. yükseltip, o maliyete yakın yere kadar sert satışla getirttiler. satmadım, bekledim. biraz yükseldi sonra geri geldi. bende düşecek diye sattım. sabah baktım. cardano benim aldığım yerden %10 yükselmiş. ben %3-4 gibi kar yapıp satmıştım. %10 prim yapana kadar satış baskısı 4 defa yapmışlar. yani psikolojiyi iyi biliyor bu balinalar.

Aynen öyle hocam psikoloji ile kazanıyorlar zaten Smiley yatırımcı psikolojisini iyi yönetiyorlar biliyorlar, geçen gün bir yerde okudum gerçekten yaptıkları tek şey psikoloji yönetimi ile para kazanmak Smiley

Adam birazcık yükseltiyor hemen millet satıyor sonra biraz daha yükseltiyor neden sattım diye geri alıyorlar sonra bi dump yapıyor yine neden aldım diye geri satıyorlar yani balina adama pahalıdan aldırıp ucuzdan sattırıyor ve çok sabırlı bir şekilde yapıyor bunu Smiley tam bakıyor herkes pahalıdan aldı ucuzdan sattı hemen hooop %30 yapıyor ve yeni yatırımcılar çağırıp tekrar ediyor bu döngüyü Smiley
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
eskiler bilir film bir atını miken kovboy kısmını şuan yaşıyoruz tabii ki hepimizin gözü kulağı ikinci filmde yani atın intikamı. burada at yerine biz boğadan bekliyoruz atağı tüm barajları vurup geçer inşallah
member
Activity: 406
Merit: 12
Konuya Game of Thrones yazıyor ama yüzeysel bir şeydir herhalde diye girdim ama cidden dizi senaryosu gibi yazı olmuş. Dikkatli okuyunca geleceğe ışık tutacak çok önemli detaylar bulunuyor. Bu kadar uzun bir yazıyı sıkılmadan okutmak da ayrı yetenek resmen. Elinize sağlık.
member
Activity: 280
Merit: 10
benzer hikayeleri olan kişiler çok var piyasada burda herkes içini dökse ortaya neler çıkar merak ediyorum doğrusu.benzer şeyler yaşadım bende sermayem çıktıktan sonra bir dahada asla piyasaya para yatırmadım bounty ler ve trade ile kazandıklarımla bişeyler yapmaya çalışıyorum.umudumu hiç kaybetmedim çünkü umut olmazsa kazançta olmaz

hocam bounty den ne kadar kazandınız sorması ayıp yazar mısınız pm ile
full member
Activity: 490
Merit: 193
benzer hikayeleri olan kişiler çok var piyasada burda herkes içini dökse ortaya neler çıkar merak ediyorum doğrusu.benzer şeyler yaşadım bende sermayem çıktıktan sonra bir dahada asla piyasaya para yatırmadım bounty ler ve trade ile kazandıklarımla bişeyler yapmaya çalışıyorum.umudumu hiç kaybetmedim çünkü umut olmazsa kazançta olmaz
jr. member
Activity: 182
gerçekten üzücü bir olay. Neredeyse 8-10 kat fazlasını alabilirdin. Ama iyi tarafını da görmeye çalış. Ya piyasa ile tanışma tarihin 15-20 bin dolar arasında olaydı. Oradan satın alsaydın eğer 30-40 bine çıkar umudu ile hodl yapsaydın. Yani beterin beteri var.
member
Activity: 522
Merit: 13
hocam yaşadıklarınız yaşadıklarımız kolay değil, hayaller paris hayatlar adana o yüzden ne desek nasıl tavsiyede bulunsak yalan olur. iradenin sağlam olması gerek en başta ve çok hırslı olmamak lazım bence biraz kaderci olmak lazım. yani kar edip sattıktan sonra artsa bile ah vah etmemek, aldığımız yerden aşağı düşmeye başlamışsa da bir yerde dur dememiz lazım stop loss yani ama tabi böyle söylemeyle oluyor mu olmuyor o ayrı tabi.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
daha geçen gün neredeyse en dipten cardano aldım. ama öyle bir sistem kurmuşlar ki. yükseltip, o maliyete yakın yere kadar sert satışla getirttiler. satmadım, bekledim. biraz yükseldi sonra geri geldi. bende düşecek diye sattım. sabah baktım. cardano benim aldığım yerden %10 yükselmiş. ben %3-4 gibi kar yapıp satmıştım. %10 prim yapana kadar satış baskısı 4 defa yapmışlar. yani psikolojiyi iyi biliyor bu balinalar.
sr. member
balina bunlar, paraya doymuş ve hiç acele tarafları yok. işleri güçleri tuzak kurmak. çok ağırdan almak. gün içi yaptığı işlemlerle kaç milyon kişiyi kandırıyor ve piyasayı manipüle ediyorlar. eğer yatırım konusunda umudunu kaybettin ise. o zaman bountylere katılım sağla. en azından kaybetme riskin yok. en fazla emeğinden olursun.

Aynen öyle, şuan dediğin gibi yapmaya çalışıyorum sendy'e katıldık bakalım arada bounty airdrop falan varsa katılırız 3-5 ne gelirse artık şükrederiz Smiley çekilecek dert değil gerçekten Allah balinalarla yüzmeye çalışan kardeşlerime sabır ve şans versin.
Pages:
Jump to: