Pages:
Author

Topic: Game of Cryptocurrencies (Umudunu Kaybetme...) - page 4. (Read 2204 times)

member
Activity: 560
Merit: 11
balina bunlar, paraya doymuş ve hiç acele tarafları yok. işleri güçleri tuzak kurmak. çok ağırdan almak. gün içi yaptığı işlemlerle kaç milyon kişiyi kandırıyor ve piyasayı manipüle ediyorlar. eğer yatırım konusunda umudunu kaybettin ise. o zaman bountylere katılım sağla. en azından kaybetme riskin yok. en fazla emeğinden olursun.
sr. member
Merit: 251
Senin gibi olan çok kişi var biride benim 150k dolarları aşan bir cuzdan su an 8k falan, yani o büyük dump dalgasında satmayarak büyük hata yaptık. 1 dolar olan token su an 3 cent, neyine satmadıysam artık kendime her gün kızıyorum

Allah'tan sabır diliyorum hocam seninki benden kara derler ya işte tamda bu 150k dolar 8k dolar olmuş offf, Allah sabır versin sadece biraz sabredin ve mucizelere inanın hocam.  Embarrassed

Bu piyasaya yeni giren arkadaşlar için söylüyorum burda risk büyük balıklama dalmayın yem olur gidersiniz.
sr. member
Artık Game of Cryptocurrencies 2. sezonunu bekliyoruz . 2. sezonda boğarın imtikamı daha ağır olmasını bekiyoruz .

Walla benim hikayemi diyorsan 2. sezonu çekmeyi düşünmüyorum tövbeliyim bi daha geleceğe gidip gelsem bile 1 tl bile yatırmayacağım borsaya ama bi sepet yaptım 6500 dolarlık şuan %70 zararda o sepet onunla devam edicem unuttum zaten Smiley
sr. member
Aman aman bunlar ne böyle  Grin gerçekten sabrına ve azmine hayran kaldım hocam. Öncelikle tebrik ediyorum. Ben olsam sanırım saçı başı dağıtmış bir şekilde bırakırdım piyasayı

Ya işte saçı başı dağıttım zaten bembeyaz oldu ak saçlı diyorlar artık Smiley ulan 24 yaşındayım dışardan baksan rahat 30 dersin.

Walla şuan benim durumumda olan baya arkadaş var sabretmelerini ve mucizelere inanmalarını öneriyorum.

bi mucize oldu ve bu mucizeye aracılık yapan arkadaşıma 1 eth verdim Smiley

Allah sizlerede nasip etsin.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Aman aman bunlar ne böyle  Grin gerçekten sabrına ve azmine hayran kaldım hocam. Öncelikle tebrik ediyorum. Ben olsam sanırım saçı başı dağıtmış bir şekilde bırakırdım piyasayı
sr. member
Activity: 827
Merit: 250
Artık Game of Cryptocurrencies 2. sezonunu bekliyoruz . 2. sezonda boğarın imtikamı daha ağır olmasını bekiyoruz .
member
Activity: 378
Merit: 11
Senin gibi olan çok kişi var biride benim 150k dolarları aşan bir cuzdan su an 8k falan, yani o büyük dump dalgasında satmayarak büyük hata yaptık. 1 dolar olan token su an 3 cent, neyine satmadıysam artık kendime her gün kızıyorum
full member
Activity: 392
Merit: 103
Şuan ihtiyacım olan konu bu işte müthiş bir hikaye umarım herkesin sonu böyle mutlu olur vala ne dicemi bilmiyorum helal olsun Smiley sonuna kadar heyecanla okudum filmini yapsa izlerim  Grin
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Umut fakirin ekmeği, bu yazdan çok umudum yok. Ancak yıl sonuna doğru eğer geçmişteki gibi bir hareket yaparsa, belki çıkar diyorum. Çıkmazsa holda devam artık seneye ya da öbür sene illa çıkacaktır.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
balınalarda doalr ve btc bıtmıyor ama sende bende bıtıyor sorun ve işin hilesi bu, sen dayanamıyorsun düşüşe ancak onlar dayanabılıyor, sen alttan alamıyorsun al al al nereye kadar dustukce al daha da dusuyor bır yerden sonra ya sıkılıp cıkıyorsun yada hodl a dusuyorsun,
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Film gibi değil mi Smiley Aksiyon dizisi diyebiliriz daha çok. Bazen çekirdeği alırım elime karşımda kripto grafikleri izlerim. Derinlik tablosu ve fiyat endeksinde herkesin hareketleri görünüyor nede olsa Cheesy
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Umudu kaybetmemek çok önemli fakat yaşananlardan ders çıkarmak gerekli.Ben askıda kalmasaydım Trx,Icx ve Ven i ilk alanlardan olacaktım fakat hiç param olmadığı için alamadım bunun sonucunda çok büyük dersler çıkarıp hep tetikte hareket ettim.
full member
Activity: 392
Merit: 100
Valla ben 1 sene 2 aydır bu piyasadayım ikişer defa zirveyi ve dibi gördüm dibi görme sebebim hep aç gözlülük. Ama her tecrube insana büyük bir ders oluyor şu an Ekim ayında evlenicem mesela kılı kırk yarıyorum nasıl karşılıcam masrafları diye. Ama bu piyasada fırsatlar bitmez önemli olan yaptığımız hatalardan ders çıkarmaktır. Ben çok büyük bir ders aldım 1 haftadır evde mal gibi dolaşıyorum ailem üzülüyor halime ama biliyorum ki piyasa yeniden düzelecek benim tek kızgınlığım kendime maaşlı bir işte çalışsak yıllar içerisinde kazanacağımız paraları burada gözümüzü kırpana kadar kaybedebiliyoruz sırf aç gözlülüğümüzden dolayı. Piyasaya erken girdiğimden dolayı sermayemi çoktan çıkardım fakat önemli olan bu işi iyice öğrenip güzel bir birikim elde etmek öğrenmeye her zaman devam...
full member
Activity: 518
simply getting the job done
valla en büyük çaylaklığım şu kripto kedi işini hiç ciddiye almayıp, bir kere bile okumamak oldu ki bu ahmaklığımı bu yazıyı okuyunca bir kere daha görerek sinir oldum. Paylaşım için çok teşekkürler.
full member
Valla kendimi senin yerine koydum hele 160'dan 20'ye düşsem herhalde o moral bozukluğuyla aylarca kendime gelemez ve dışarda bir iş arardım kendime. Şu an da ben senin gibiyim aslında. Öğrenciyim ve 1700 lira gibi bir yatırımla başlamıştım şuan 500 lira civarlarına düştü ki hedeflerim bu zamana kadar +7500 lira yapmaktı. Hala hodl'da bekliyorum.
DIW bounty'ne katılmıştım 3 ay o da fıs çıktı hedef fiyatımın 10'da birine bile saıtlmıyor şuan. Zorunlu olarak o da hodl
member
Activity: 448
Merit: 33
Hikayenizi bir çırpıda okudum. Geçmiş olsun mu diyeyim, Allah bereketinimi artırsın diyeyim, her ikisinide aynı andamı diyeyim bilemedim.
Yaşadıklarınızın bir kısmını altına yatırım yaptığım dönemlerde yaşamıştım. Çok zor gerçekten. Lakin yatırıma az miktarlarda olsada devam etmenizi öneririm. Çünkü bu piyasa böyle kalmayıp en geç iki yıl içinde yeniden yeşillenecek. Tabi son karar yine sizin
newbie
Activity: 98
Merit: 0
bu tarz daha onlarca hikaye olacak pes eden bu piyasada da hayatta da kaybetmeye mahkum. azminiz ve çabanız için kutlarım
sr. member
Merit: 252
Umut diye bisey bırakmadılar ınsanlarda, yapılcak en guzel sey takıbı bırakmak acıkcası ben oyle yapıyorum ne telegram ne twıtter hepsınden uzagım buaralar, artıslar gelmeden sadece moral bozar umudu ıyıce kaybettırır bu ortamlar.
hero member
Activity: 894
Merit: 501
Umut mu kaldı? Sadece Bitcoin tutanlar neyse de altcoinlerde duranların parası 20'de 1'ine kadar düştü.. Valla altcoin satın alanlara üzülüyorum paraları üç kuruş uğruna hiç oluyor.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Umudunu, moralini kaybeden her şeyini kaybeder, sağlıklı düşünemez olur, böyle piyasalarda işlem yapanların kafa sağlığını korumak için bazı teknikler uygulaması gerekiyor sakin bir kafayla neler yapabileceğine odaklanması gerekiyor, hayat devam etmeli.
Pages:
Jump to: