Pages:
Author

Topic: Game of Cryptocurrencies (Umudunu Kaybetme...) - page 6. (Read 2204 times)

hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
umut fakirin ekmeği kardeşim kaşıkla verip kepçeyle almak sözünü dibine kadar yaşıyoruz resmen son günlerde.haftalarca artmasını beklediğimiz coin 1 günde tüm haftaların kazancını götürüyor.daha önce ocaktaki fiyatlardan satsak iyiydi derken şimdi 1 ay öncesini bile özler hale geldik hiçbirşey yapamadan izliyoruz sadece

Senin durum ne halde abi Sad inan daha çok senin gibi arkadaşlara üzülüyorum umarım bi kısmını çekmişsindir paranın, ben %30 unu çekmiştim %70 ile al sat yapıyordum hedef rakama gelince çıkmak için ancak %70 in %10-15 i gitti neyse ki arada bir dolara geçiyordum yoksa daha fazla canım yanabilirdi yada ben öyle sanıyorum Sad sepeti hiç saymıyorum zaten yukardaki mesajda görüyorsun %50 erimiş ama unutmalık zaten unuttum gitti.

tekrar ilk postu attığım zamana hatta daha kötüsüne döndüm.kenardaki nakiti arttırdım biraz bi süre idare eder bekliyoruz bakalım
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
umut fakirin ekmeği kardeşim kaşıkla verip kepçeyle almak sözünü dibine kadar yaşıyoruz resmen son günlerde.haftalarca artmasını beklediğimiz coin 1 günde tüm haftaların kazancını götürüyor.daha önce ocaktaki fiyatlardan satsak iyiydi derken şimdi 1 ay öncesini bile özler hale geldik hiçbirşey yapamadan izliyoruz sadece

Senin durum ne halde abi Sad inan daha çok senin gibi arkadaşlara üzülüyorum umarım bi kısmını çekmişsindir paranın, ben %30 unu çekmiştim %70 ile al sat yapıyordum hedef rakama gelince çıkmak için ancak %70 in %10-15 i gitti neyse ki arada bir dolara geçiyordum yoksa daha fazla canım yanabilirdi yada ben öyle sanıyorum Sad sepeti hiç saymıyorum zaten yukardaki mesajda görüyorsun %50 erimiş ama unutmalık zaten unuttum gitti.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
sr. member
Evet beyler buraya kadar dı Sad umudunuzu kaybedebilirsiniz artık çünkü ben önemli ölçüde kaybettim, ama şuna inanıyorum ki umudunu yitirmemek için direnen kazanacaktır.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.38500675 - bu sepeti tam 1 ay önce yaptım ve %50 den fazla zararım var Sad aralıkta giren arkadaşlara allah sabır versin.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Feci düştü yine mayısta feci perişan oldum diyordum çok para kaybettim diyordum, şimdi keşke o günlere dönebilsek diyorum. Çok büyük dump yapıyorlar ama artık umut falan kalmadı bende
newbie
Activity: 30
Merit: 0
umut mu kaldı ya Cheesy
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Başından geçenleri bizlerle paylaşman iyi oldu çünkü cidden benzer durumda birçok insan var. Umudu kaybetmeden iradeyle hedeflerine ulaşmana sevindim, benzer durumda olan diğerleri de feraha erer umarım. Bunun haricinde piyasada tutunabilmek, iradeyi yitirmemek ciddi bir psikolojik savaş gerektiriyor.
member
Activity: 680
Merit: 10
umudumuzu kaybetmedik ama son zamanlarda da Bitcoin sabrımızı zorluyor. 6 bin doların altına inmek de ne oluyor ve bu işle uğraşanların çoğu düşüşün süreceğinden bahsediyor. Sabır taşı çatlamak üzere yükselişe geçecekse bir an önce geçsin
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Hiç bir şey bitmiş değil aslında herşey yeni başlıyor, btc elbet 20k üzerine de atacaktır zamanla, kriptoparalar çok daha fazla konuşulacak, ama önemli olan soru şu; teknik altyapısı ve teknolojisi o kadar güçlü altcoinler çıkmaya başladı ki btc sürekli ayakta kalabilecek mi?, yani bir 10 yıl sonrada biz halen btc yi konuşuyor mu olacağız yada piyasaya hakim olmuş olan x altcoini mi
jr. member
Activity: 630
Merit: 1
Umut en onemli seydir. Sadece kripto dunyasi icin degil her anlamda soyluyorum. Ama bende eski heyecanimi kaybettim. Daha nekadar surer bu durgunluk bilmiyorum.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
En kotu sey umudunu kaybetmektir hic bir zaman takibi ogrenmeyi kisaca piyasayi izlemeyi birakmamaliyiz tek bir hareket bizi kurtarabilecegi gibi batirabilirde.
member
Activity: 462
Merit: 42
bu hikayeyi okuyup şuan bu duruma düşen bir çok kişi vardır. belkide ilerde bu dipleri düşüneceğiz konuşacağız oralarda satmadık bekledik diyeceğiz bakalım gelecek mi
full member
Activity: 490
Merit: 105
piyasa için şu an büyük bir umutsuzluk havası sahip ama elbette bir gün Güzel Günler Göreceğiz O yüzden çok da umutsuzluk Yaşamak iui  Değil
full member
Activity: 138
Merit: 102
kesinlikle bu aylarda para kaybettik ama bitcoin'e ve kripto para piyasası ile blockchain teknolojisine güvenim sarsılmadı. umudumu sürdürüyorum. güzel günler yakında. sabır en büyük erdem, beklemeye devam.
sr. member
Hala piyasadan çıkamayıp dün 1500 dolar zarar ettim Sad

Ama umudumu kaybetmedim Smiley para kaybetmiş olabilirsiniz ama umudunuzu asla  Grin Benim umudum satılık değil eeeey PY  Roll Eyes
member
Activity: 294
Merit: 10
Borderless for People, Frictionless for Banks
Ocak ayindan beri  umudumuzu kaybetmeyelim HODL a devam diyoruz fakir gittikce kotuye gidiyor sanki. Gercekten merak ediyorum ne zaman bitecek bu dusus?
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
Piyasaya değil teknolojiye getirilen ve getirilmesi planlanan yeniliklere güvenen insanların umudunu kaybedeceğini sanmıyorum. umudunu kaybeden arkadaşlar kolay para peşinde olanlar. 1 koyup 5 almak isteyenler. Alacaklar da ama teknolojiye inananlar 1 koyup 20 alacak.
newbie
Activity: 77
Merit: 0
Kısacası işin özü HOLD arkadaşlar bekleyin dump olduysanız nakite ihtiyaçınız yoksa holdlayın yada daha güvenilir bir coine kaydırın ama iyi araştırın iyi hesaplayın . Bu işleri bilen insanlardan yardım alın bilmeyenlere anlatmayın bile sizi kötü yönde etkiliyecektir.
full member
Activity: 322
Merit: 102
umudumuzu kaybetmememiz lazım. bunun yanında sabırlı olmakta çok önemli. biraz da risk faktörü var tabi.
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
2 ay önce umutsuz ortam vardı pazar yarım trilyon dolara yükseldi, şimdi çeyrek trilyon dolar, 2 ay sonra iki katına çıkar yine farklı plan yaparak para kazanmaya çalışırız. umudumu kaybetmem, başka yapacak ne iş var ki?
Pages:
Jump to: