Pages:
Author

Topic: Game of Cryptocurrencies (Umudunu Kaybetme...) - page 2. (Read 2204 times)

jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Bu kadar zor olan ney anlamıyorum artınca satıcaksınız düşünce alcaksınız ya hodl yapıyorsan az miktarla bekle trade yine at ama full parayla hodl trade yaparsanız tabi film gibi olur hayatınız.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Hocam yazıyı baştan sona sizinle aynı duyguları yaşayarak okudum benzer şeyleri hepimiz yaşıyoruz. Battım ben diyip satıp çıkan yada kaldıraç v.b. tarzı yerlerde umut arayan arkadaşlara da sürekli söylüyorum buralar artık satma değil alma bölgeleri diye. Daha da düşemez mi düşebilir ama buranın üstüne bir çoğu eninde sonunda çıkacak.
member
Activity: 229
Merit: 11
Valla takdir ettim başlıkta ilginç rekt hikayeleri türemiş Smiley
Piyasa artık diplerde, buraya kadar satmadıysanız zararınız realize olmamış demektir, sabredin.
full member
Activity: 742
Merit: 112
valla ortada doğru işlem yapıp da ralli başladığında sabırlı olanı zengin edecen bir piyasa var. ikinci durum tam tersi ne alsan elinde kalacak türden. 30 eylül bir geçilsin bakalım karşımızda nasıl bir tablo oluşacak tekrar inceleriz. ben umudumu kaybetmedim açıkçası. özellikle bitcoin cephesinde önümüzdeki senelerde daha sürpriz rakamlar bekliyorum.
member
Activity: 378
Merit: 11
Tom Lee gibi bazı kriptocular olmasa tamamen ölecez adam çıktı 2019 da ethereum 1900 dolar olacak dedi, hadi inşallah diyerek ether alalım koyalımmı kenara yıl sonu btc 25k dıyordu gorecez bakalım ne kadar tutturuyor
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
Bunları okumak bir nevi ilham veriyor. İçimizdeki çoğu kişi sırf umudunu kaybettiği için panik ve hata içinde saçma sapan kararlar veriyor. O yüzden en iyisi tertemiz sakin kafayla daha iyi günlerin geleceğini düşünmek ve umut etmek.

Maalesef bir çok arkadaş benim gibi umudunu kaybedip panik ile hatalı trade yapıyor, bende bu hatalara düştüm ve inanın yaptığınız her hareket ağır sonuçlara yol açıyor mesela hırs yaparak günde 10-20 kez all in coinlere giriyordum ordan oraya ordan oraya zıplıyor ve sürekli zarar ediyordum.
sr. member
Of arkadaş ne hikayeymiş ya soluksuz okudum. Eminim çoğu insanın bu tarz bir hikayesi vardır. Bu hikayelerin bir kötü yanı insanları umuda sürüklemesi ve yeterli sabrı gösteremeyen insanları zarara uğratması. Umarım herkes sabırlı davranır ve kazançlı çıkar.

Teşekkürler, evet eminim bir çok arkadaşın benim gibi hikayeleri vardır ben biraz içimde tutamayan birilerine anlatmam gereken bir tipim sanırım nasıl bir şey olduğumu bende bilmiyorum ama herşeyi en radikal şekilde sizlere umut verebilmek adına anlattığımı düşünüyorum.
sr. member
Umitlerim artık iyiden iyiye kırılmaya başladı. Boğa yılanı o kadar çok bekledik hala görünürde birşey yok. BTC yi geçtim altcoinlere  ciddi pump gelsin artık. Herkes birşey sallıyor ama kesin bilen de yok. Biran once gelse çok iyi olacak

Boğanın ne zaman geleceği belli olmaz beklerseniz gerçekten sıkılır ve içten içe kendinizi yersiniz yapılabilecek mantıklı bir şeyler olması lazım mesela başka şeylerle uğraşıp sabırlı olmak umudunu kaybetmemek çünkü boğanın çok hoşuna gidiyor ve işine geliyor herkesin sabırsız olması Smiley
sr. member
2017 senesi aç gözlülük yapan insanlar 2018 senesinde dibe vurdu diyebilirim. Artık başka bir gemi beklmek zorundasınız ve bu gemiye binecekler kişi sayısı her zaman artıyor.

açgözlülük demeyelim de hani hatırlayın ya çok uzakta değil hepiniz buradaydınız 8 ay önce herşey güllük gülistanlıktı kim size sorsa bu piyasa çok iyi demiyormuydunuz herşey en az x3-5 yapmamışmıydı işte bizde o heyecanla katıldık maalesef ancak şükür ki  biraz da olsa kurtardık paçayı Smiley darısı tüm arkadaşların başına
sr. member
Ben olaya kötü bir yerden arsa aldım gibi bakıyorum. Bakalım tokenlar silinmediği sürece, o kötü yatırımlarımı takip ederek artmasını ümit edicem. Artmazsa da artık, arsaya devlet el koydu diye düşünücez yapacak bir şey yok.

Yani evet böyle bir bakış açısı ile de bakılabilir tabii ki mantıklı olur, ancak elde somut bir şey yok arsanın ne olduğunu herkese anlatabilirsiniz nerede olduğunu falan ama kripto parayı herkes anlayamaz Smiley tercih meselesi diyelim umarım hepimizin gönlünce olur...
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Bunları okumak bir nevi ilham veriyor. İçimizdeki çoğu kişi sırf umudunu kaybettiği için panik ve hata içinde saçma sapan kararlar veriyor. O yüzden en iyisi tertemiz sakin kafayla daha iyi günlerin geleceğini düşünmek ve umut etmek.
sr. member
Activity: 924
Of arkadaş ne hikayeymiş ya soluksuz okudum. Eminim çoğu insanın bu tarz bir hikayesi vardır. Bu hikayelerin bir kötü yanı insanları umuda sürüklemesi ve yeterli sabrı gösteremeyen insanları zarara uğratması. Umarım herkes sabırlı davranır ve kazançlı çıkar.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Umitlerim artık iyiden iyiye kırılmaya başladı. Boğa yılanı o kadar çok bekledik hala görünürde birşey yok. BTC yi geçtim altcoinlere  ciddi pump gelsin artık. Herkes birşey sallıyor ama kesin bilen de yok. Biran once gelse çok iyi olacak
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
2017 senesi aç gözlülük yapan insanlar 2018 senesinde dibe vurdu diyebilirim. Artık başka bir gemi beklmek zorundasınız ve bu gemiye binecekler kişi sayısı her zaman artıyor.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Ben olaya kötü bir yerden arsa aldım gibi bakıyorum. Bakalım tokenlar silinmediği sürece, o kötü yatırımlarımı takip ederek artmasını ümit edicem. Artmazsa da artık, arsaya devlet el koydu diye düşünücez yapacak bir şey yok.

Aynen hocam böyle düşünmek lazım aslında çok güzel bir örnek verdiniz ama maalesef acı bir gerçek var ki arsa almadık kripto para aldık ama güvenimizi boşa çıkardılar Smiley
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Çalışın uğraşın vazgeçmeyin okuyun öğrenin. Bunları yaptığınız zaman kazanmama ihtimaliniz yok. Buradan olmaz başka bir yerden olur ama muhakkak kazanırsınız.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
umut besleyenlerin umudunu bitirecek hamleler gelmediği sürece piyasa sağlam ralliler karşımıza çıkma durumu düşük.  düşürsünler 1 hafta içinde 5000 dolara, ertesi hafta 4000 müthiş panik oluşur. ama bu kadar hızlı yapmaları için çok sayıda kötü haberler lazım.

örneğin binanceye FBI operasyonu  Grin
piyasayı manipüle eden balinalara operasyon

yani bunların izlerini bile göremiyoruz.
member
Activity: 280
Merit: 10
valla umutla inançla olacak işler değil hocam bu işler, bence teknik bilgi ve öngörü isteyen işler
member
Activity: 546
Merit: 10
balinalar toplanmış bir site kurmuş ve orada al-sat sinyali veriyor. sizden aşırı aylık üyelik bedelleri isteniyor. böyle bir dünya o siteye para gömen müthiş kazanır değil mi? hayır! bilgi o kişilerle sınırlı kalmaz. bilgi sızdırılmak için vardır. birileri 100 bitcoin hold yaptıysa balinanın görevi onun sattırılmasını sağlamak ve toplamak.
Pages:
Jump to: