Pages:
Author

Topic: Gezegenin tek para birimi bitcoin olacak ! - page 10. (Read 882 times)

full member
Activity: 980
Merit: 207
Ben bunun böyle olacağını düşünmüyorum bitcoin sha 256 alt yapısına sahip bir koin, bu da beraberinde bir çok şeyi getiriyor, zorluk olsun, fee lerin yüksekliği olsun, bunun gibi bir çok durum
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Bu cümle doğru değil ya herif internetin geçerli tek para birimi bitcoin olacak dedi diye biliyorum.. Yani internet ortamında ödeme sistemi olarak sadece bitcoin kullanılmaya başlanacakmış bence gayet mantıklı zaten swift için deli gibi para ödeniyor.
member
Activity: 182
Merit: 11
zaten ortaya çıkış amacı da tam olarak bu değil mi ama şuan için böyle bir durum söz konusu değil umarım kısa zaman da gerçekleşir
member
Activity: 560
Merit: 57
Ütopyadan başka bir şey değil bu söylem ancak unutmamalıyız ki her ütopya bir gün gerçek olur umuduyla yazılmıştır.
member
Activity: 201
Merit: 10
The Experience Layer of the Decentralized Internet
ben de bu görüşe katılıyorum, ilerde kripto paralar gezegenin hepsine hükmedebilecek şu an da bunun belirtileri var gibi belki biraz beklememiz gerekir ama olacak yani.
sr. member
Activity: 266
Merit: 251
Gezegenin tek para birimi bitcoin olmaz ama gelecekte ülkelerin çıkartmış olduğu ulusal kriptoparalar arasında geçiş yapılabilecek bir döviz para birimi olacağı kesin ayrıca internasyonel ödemeler için internet ortamında bitcoin'in kullanımı daha da yaygınlaşacaktır.
full member
Activity: 210
Merit: 100
kripto paralar olarak düşünüldüğünde kesinlikle çok doğru,daha herkes tarafından kullanılmadan bile yapılabilen alışverişler bunu kanıtlıyor
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
Bitcoin'in değil ama ileride Dünya'da geçerli tek bir para biriminin olma ihtimali var.Bana göre bu para birimide kripto paralar arasından çıkacaktır.Bakalım o zamana kadar dünyada neler değişecek hep beraber göreceğiz. Smiley Bir devrime tanıklık ediyoruz.
member
Activity: 196
Merit: 10
Güzel şeyler söylemiş ancak fazlasıyla iddialı cümleler kurmuş. Yakın zamanlı sayılabilecek tahminlerde bulunmuş ancak bu gelişmelerin o kadar hızlı gerçekleşmesi bence mümkün değil.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Böyle büyük bir laf etmek hele ki kısa bir süre içinde böyle olacağını iddia etmek biraz fazla olmuş. O kadar kısa bir zamanda böyle bir tahminin gerçekleşeceğini düşünmüyorum açıkçası.
full member
Activity: 546
ben de öyle düşünüyorum fakat bu iş biraz zaman olacak gibi görünüyor. zamanı gelince kripto paralar kağıt paraların yerine geçecek zaten. bu olay kaçınılmaz gibi duruyor.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Açıkcası bitcoin hakkında saçma sapan karalama haberlerin yarattığı olumsuz etki kadar bu tarz mübalağa edilmiş haberlerinde bitcoine ve diğer kripto paralara zarar verdiğini düşünüyorum.Umarım bu tarz haberler yakın zamanda son bulur.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
   Bitcoin her geçen gün değer kazanmakta ve gitgide yaygınlaşmakta dünya çapında teknolojinin sürekli gelişimini hesaba katarsak kullanımıda çoğalmakta normal olarak sanal para birimine geçiş olacaktır
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Blockchain teknolojisi geleceğin en güvenilir ve sağlam para birimi olacagîna herkes simdiden hem fikir. Ama bitcoin mu okur baska bir alt coin mi olur orasi muamma. Sonuçta kendini en iyi geliştiren zirveye yerleşir.
full member
Activity: 252
Bitcoin ile ilgili olumlu bir haber yapılmış olması çok güzel elbette ama keşke bu kadar abartmadan yapılsa bu haberler daha gerçekçi olur daha faydalı olur.
U20
full member
Activity: 546
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Bitcoin ve diger kripto para birimleriyle ilgili yapılan olumlu/olumsuz her türlü uç haberleri inandırıcı bulamıyorum, Her nekadar ceo'da söylemiş olsa. Hemde 10 yıl içinde olacak!  Zenginliğine zenginlik katmak istiyor, bu açıklamanın başka ne anlamı olabilirki😊
full member
Activity: 308
10 yıl gibi bir süre fazla az olmuş. Bitcoin'in önünde daha çok yolu var. Evet diğer kripto paralara göre daha çok güveniliyor,tanınıyor ve daha hızlı gelişiyor. Ama henüz o kadar kısa zamanda büyüme ihtimalinin bulunmadığını düşünüyorum. Ama gelecekte Bitcoin'in tek para birimi olabileceğini ben de düşünüyorum.
newbie
Activity: 182
Ama nasil ? Tamam direk olmaz demeyelim. 21 milyon tane olacak piyasa hacmi hadi artti diyelim tamami piyasada dolasmaya basladi paranin ama bu bile yetmeyecektir. Diger paralari yok etmesinin imkani yok.
newbie
Activity: 126
Belki bitcoin olmaz ama ileride kripto paranın para cinsi olma ihtimali yüksek
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Kesinlikle bitcoinden para kazanmak istiyor. Bu aciklamadan anlasilan tek sey bitcoine yuklenin bende parayi kaldirayim.
Pages:
Jump to: