Pages:
Author

Topic: Gezegenin tek para birimi bitcoin olacak ! - page 5. (Read 882 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Ülkelerin kendi kripto paraları olmadığı sürece bu yazıya katılabilirim ama daha şimdiden ülkeler milli kripto dünyasına adım atmaya başladılar. Yarın 5-10 üllke toplanır yasa çıkartır ot yapar vs bitcoin biter bu kadar basit.
member
Activity: 86
Merit: 10
gezegenin tek para birimi diye abartmayalım fakat gezegenin en değerli para birimi olacak diyebiliriz kiii sanırım o yoldada ilerliyor btc . şuan bir btc ye sahip olmak kolay fakat ilerde bu hiç kolay olmayacak çok değerlenecek
member
Activity: 680
Gercekten düsüncesi bile heyecan verici☺️ Ama biraz inandirici gelmedi dünyada tek bir para biriminin kullanilmasi super bir fikir ama btcnin henuz o para biriminin olduguna inanmiyorum hic belli olmaz tabi ki 10 yil uzun bir surec beklemek ve gormek lazim...
member
Activity: 196
Merit: 12
otisbey
Biraz abartılı olmuş kredi kartına iyi gözle bakmayan bir topluluk insanlara sahibiz hal böyle olunca cepte sıcaklığı hissedilmeyen bir dijital değerin tek para birimi olacağı iddiası sadece iddia olarak kalır eğri oturalım düzgün konuşalım
full member
Activity: 420
Merit: 100
Bitcoinin 8.000lerde fazla dolaşmadan 9.000e ordan da 10.000 dolara atlaması lazım, buralarda fazla dolaşan bir bitcoinin  biraz geri dönmesi bekleniyor amma uzun vadede Bitcoin için 50.000-100.000 dolar fiyatlar hayal değil.
member
Activity: 201
The Experience Layer of the Decentralized Internet
daha çok uzun bir yol var bunun için önümüzde. hemen gerçekleşecek bir olay değil bu çok ekmek yenmesi lazım. kolay kolay olmaz yani o kadar basit bir iş değil bu.
full member
Activity: 546
Merit: 100
böyle giderse bitcoinden soğuyacak millet ve tek para birimi olma potansiyelini büyük ölçüde kaybedecek. şu an bile bitcoine sıcak bakmayan kişi sayısı oldukça fazla.
jr. member
Activity: 140
Merit: 8
Daha once hic bu kadar utopik bir aciklama gormedim. Adam resmen sallamis.
jr. member
Activity: 182
Merit: 4
Fazlasiyla ucmus kesinlikle. G20 bile su an icin kuresel ekonomiyi etkilemiyor diye yaptirim getirmiyor adam cikmis tek para birimi diyor.
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Hiçbir zaman böyle bir şey olmayacak, muhtemelen her devlet kendi dijital parasını basacak ve bu dijital para blokzincir teknolojisi üzerine oturtulacak ama bitcoin ise bunlardan bağımsız bir döviz olacak.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
Aslında bu açıklama çok büyük bir olay ama etki olmadı.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Twitter'ın CEO'su JBitcoin'in 10 yıl içinde dünyada işlem gören tek para birimi olacağını iddia etmiş fakat 10 yıl çok kısa bunun gerçekleşmesi için 20-30 yıl daha geçmesi gerekir bana kalırsa, yine de hoş bir yorum yatırımcı morali açısından.
member
Activity: 336
atalarımız ne demiş aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış.yani bu arkadaş biraz hayal görüyor gibi.ama bence hayal kurmak güzeldir.insanı mutlu eder.
newbie
Activity: 128
bitcoin olmasa bile bir sanal para biriminin olacağını güşünüyorum bende
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
şu an da bizim yapmamız gereken bu tip açıklamalara kanmak yerine, piyasanın kendini toparlamasını beklemek olacaktır diye düşünüyorum, sonrasında ise fırlar fiyatlar
member
Activity: 167
Biraz uçmuş adam gezegenin tek para birimi nedemek birşey anlamadım belki 50 yıl sonra bütün dünya blockchain sistemine geçerse olabilir
newbie
Activity: 154
İddia etmesine gerek yok the economistin kapağına baksın, 30 yıl önce planlanan şeyin hayata geçeceğini görür. Bitcoin gezegenin tek para birimi olacağından hepimiz eminiz o yüzden bu piyasadayız.
newbie
Activity: 40
Teknolojiyle iç içe olan kısıma evet, ama herkes bu alemde değil uzun süreler sonra olucağına eminim.
newbie
Activity: 280
 Gezegenin  demek bence biraz abartı olmuş yani, sanki gezegenler arası bir uygarlık haline geldikte bu gezegenini tek parası bitcoin olacak gibi iddialı açıklamalar yapıyorlar ki bu nereden baksan tutarsızlık
newbie
Activity: 163
bunun da olacağını düşünmüyorum bitcoin hayatın içine tamamen girecek bundan eminim ama tek para birimi olacağanı düşünmüyorum bu işler öyle yürümüyor eğer olursa da muhtemelen bizim göreceğimiz zamanlarda değil
Pages:
Jump to: