Pages:
Author

Topic: Gezegenin tek para birimi bitcoin olacak ! - page 7. (Read 882 times)

newbie
Activity: 182
Merit: 0
bu görüşün 180 derece karşısında farklı görüşler var. hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz. hangi şirket ceosu ne söylerse söylesin. benim için ilk sırada ülke merkez bankalarının görüşleri var. onlar benimsemedikleri sürece bu rüya asla gerçek olmaz.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Yeni mi tanışmış yoksa yatırım mı yapmış anlamadım geçen sene burada yine herkesin dilindeydi şimdi var mı 1 milyon dolar olacak devletler kullanacak diyen kaldı mı. Yatırımdan ileriye gidemedi bundan sonrası belli olmaz ben büyük gelişmeler yaşanacağına inanıyorum ama bitcoin başı çekmek zorunda değil.
member
Activity: 238
Merit: 10
Neden bu kadar abartılı bir söylemde bulunmuş anlam veremedim doğrusu. Kendisi de inanmamıştır zaten bu söylediği cümleye. Hani 100 bin dolar olur ama bu dediği olmaz o derece
member
Activity: 294
bu tip işte tek para birimi olacak bit coinden başka coin olmayacak gibi şeyler mantıklı gelmiyor bana, o yüzden çok fazla itibar etmiyorum
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
tek para birimi olmayacak bu kesin, daha bunun gibi nice nice para birimleri ortaya çıkacak ama benim öngörüm bitcoin yakın gelecekte bitmeyecek hep devam edecek
member
Activity: 364
Merit: 20
Bu olay bitcoinin 1 milyon dolar olmasindan daha ucuk kesinlikle. Sadece spekulasyon amacli bir aciklama.
member
Activity: 224
Adam resmen ceosu oldugu sirketle cakismis diyebiliriz. Ben bu aciklamanin altinda baska bir olay oldugunu dusunuyorum buyuk ihtimalle spekulasyon yaratip psra kaldirma pesinde.
member
Activity: 434
Merit: 14
Üstlerdeki 2 konu ;
-Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, Bitcoin'in 10 yıl içinde dünyada işlem gören tek para birimi olacağını iddia etti.
-Twitter kriptopara reklamlarını yasaklıyor. Smiley
legendary
Activity: 950
Merit: 1000
Olmaması için hiç bir sebep yok. Gerekli düzenlemeler ve büyüyen bir hacimle bu son kaçınılmaz olur.  Bir yerden sonra artık devletler bazında sistem oturtulursa yapılacak olan düzenlemelerle birlikte uluslar arası anlaşmalar bu doğrultuda düzenlenir ve kullanılma başlanır. daha hızlı ve daha güvenli bir şekilde. Ama şu konjektürde bu biraz mümkün değil gibi duruyor. 10 değil 20-30 yıl sürebilir. Hala blockchain teknolojisine alışamadılar.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Hangi kanalla olursa olsun ileride bitcoin iyi bir para transfer yöntemi olacak ancak tek kullanılacak sistem olması yönünde emin değilim bir çok alternatif de çıkacaktır zaman içerisinde, çıkması da gayet normal teknolojik gelişim hızına bakıldığında.
member
Activity: 196
Evet bitcoinin gelişimi ortada ama devletlerin ayak uydurması zor olacak. Ortak bir para birimi olabilecek konumda ama öncelikle blok zinciri teknolojisini ülkelerin kabul etmeleri gerekiyor. 10 yıl da demek biraz iyimser olur ama önümüzdeki 30 yıl içinde tüm ülkelerce benimsenebilir.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Son aylarda Bitcoinin kullanışlığını arttıracak LN çalışmaları ve diğer olası yöntemlrrin amacı Bitcoini bir ödeme sistemi olmasını amaçlıyor ve başarılı olmaları yüksek ihtimal. Son noktada tüm dünya Bitcoini kullanmaya karar verirse bu mümkün fakat biz görürmüyüz bilemem.
member
Activity: 714
Merit: 82
para birimi olarak kullanmak için çok kullanışlı değil.

stoshi hesabı yapıp ödeme yapmak zor olur.

fakat diğer kripto paralar için bir baba görevi üstlenebilir.

tüm ülkeler kendi kriptosunu bastığı zaman bu paralar btc karşısında aşağı yukarı oynayabilirler.
full member
Activity: 392
Merit: 101
bu tip haberler oldukça gereksiz ve saçma haberler, Gezegenin diyerek de ilgi çekmeye çalışıyorlar sadece, utanmasalar kainatın diyecekler
member
Activity: 210
Bu tip haberleri çok sık okuyorduk 1-2 ay öncesinde, bu asparagas haberler zaten bitcoinin fiyatını uçurdu da uçurdur, bu açıdan dikkatli olmak gerekiyor
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Bu olaya çok uzun vadeli olarak bakacak olursak bitcoin'in asıl amacının bu olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.Eğer bu gerçekleşirse yepyeni bir dünya ve yepyeni bir ekonomik düzen bizi bekliyor demektir.Bakalım ömrümüz yeterse hep beraber bekleyip göreceğiz.
full member
Activity: 210
Merit: 100
Genel olarak mantığını ve amacını düşündüğümüz de aslında yapılmak istenen tam da bu fakat bunu engelleyecek türden gelişmeler de yaşanıyor bu piyasa da bir çok farklı coinin olması buna örnektir
full member
Activity: 406
Merit: 121
Keşke öyle olsa ama Şu an bu sert düşüş varken sürekli değer kaybeden bitcoinden ve türevlerinden hiçbir halt olmaz.
newbie
Activity: 126
Bu çok iddialı bir cümle özellikle de şuan ki ağır düşüş esnasında
newbie
Activity: 126
Şuan için çok ciddi düşüş yaşıyor bitcoin bünün olması pek olası değil
Pages:
Jump to: