Pages:
Author

Topic: Gezegenin tek para birimi bitcoin olacak ! - page 6. (Read 882 times)

full member
Activity: 700
Merit: 134
Olması gereken de zaten bu. Şu an bütün dünya doları para birimi olarak görüyor ama paranın bir devleti olmamalı, o para herkese ait olabilmeli. Herhangi bir ülkeden destek almak yerine bütün dünyanın paylaştığı bir para birimine ihtiyacımız var
member
Activity: 294
Merit: 11
öyle olacak deniyor bakalım göreceğiz piyasada kullanılmaya başlandı zaten daha da artıyor kullanım alanları normal bir durum gibi görünüyor.
full member
Activity: 840
Merit: 103
Kesinlikle kagit paralardan kurtulunmasi gerekiyor ama bu nasil olacak bilmiyorum cunku para basma yetkisi olan belirli bir kesim olmayan birseye deger bicmis oluyor belki cok yuklu bir miktarda altin reservi bulunur felan anca oyle yani yoksa bunlar bitcoini de bedavaymis gibi alabiliyor.
full member
Activity: 546
Merit: 100
böyle giderse kağıt paraları büyük oranda değersizleştirecek. zaten şu anda da piyasada söz sahibi olması sağlanmaya çalışılıyor zamanla bu iş büyüyecektir.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
Normalde böyle bir açıklamadan sonra biraz hareketlenmesi gerekmiyormuydu BTC'nin. Hiç tepki olmadı.
member
Activity: 392
Merit: 10
Adam resmen dünyanın tek para birimi bitcoin olacak diğer para birimleri ortadan kalkacak demiş , bu büyük bir iddia, ve gerçekleşmesi son derece güç bir iş ,Bitcoin daha 4 aydır kendi bile toparlayamadı fiyatı yukarı çıkaramadı ki gezegenin tek para birimi olsun.
full member
Activity: 168
Merit: 106
Smart Micro-Insurance
kimin neyi desteklediği çok karışık bir süreç açıkcası twitter facebook telegram gibi sosyal medyalar kendi blockchain zincirini yapması bence en etkili yöntem olacaktır.ama gelecek dönemde bitcoinin varlığı elbette küçümsenmeyecek kadar etkili olacaktır bu tarz başarımların arkasında
full member
Activity: 392
Merit: 101
bence bu olmaz, ama olursa da, bence bitcoin değil ethereum olur bu, en temizi bu olur yani
hero member
Activity: 756
Merit: 505
gelecek  zaman da belki ama o gelecek zaman 10 yıldan ibaret değil yani. o kadar kolay değil. neden bu kadar hızlı bir devinimden cüretkarca bahsedilir anlamam.
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
Şu iki tip insan hiç bitmiyor aşırı yüceltenler ve yerin dibine batıranlar, tabii insan işte herkes birşey söylüyor engelleyemezsin, bakalım görelim bir elli yıl sonra mesela ne olacak, bitcoin patlamış mı olacak yoksa herkesin kullandığı bir para birimi mi
member
Activity: 182
Bayağı bitcoin almış belli ki  Grin hayır böyle biri nasıl twitter'in ceosu olabilir onu anlamıyorum.. gerçi twitter'ın da pek numarası yok.
bitcoin en küçük ada ülkesinin bile para birimi olamayacak. Boşuna kimse heveslenmesin. Twitter önce bitcoin reklamlarına izin versin.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
Bu görüşü destekleyecek net emareler göremedim ben. "10 yıl içinde dünyada işlem gören tek para birimi" demek ciddi bir iddia şayet böyle bir durum olursa ortalık kızışır büyük devletler ve uluslar arası borsalar bu denli bir yükselişe ve piyasada tekelciliğe izin vermeyebilir.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
10 yıl içinde devletler kendi kripto paralarını çıkartıp bitcoine savaş açarsa hiç şaşırmam açıkcası o yüzden  gezegenin tek para birimi olacağını sanmıyorum bitcoini bozacaklar fazlasıyla.
newbie
Activity: 126
Bence de ileride para birimi kripto olacak
Ama bitocin mi başka coin mi orası belli değil
jr. member
Merit: 3
Piyasa hacmi buna yetersiz. Ben bu ongoruyu oldukca utopik buluyorum.
member
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Bitcoindeki teknoloji yetersiz. Böyle bi şeyin olması çok zor.
Bunu neye istinaden diyorsunun ki. Keşke daha çok açıklayıcı içerikler üreterek yazsaydınız neyi ima ettiğinizi. böyle yarım yamalak anlaşılmıyor dediğiniz.
member
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Açıkcası Jack Dorseyden bunları duymak inanılmaz güzel bir şey btc adına benim şahsi görüşüm. İnşallah daha büyük adamlardan daha güzel şeyler de duyarız.
newbie
Activity: 98
Bitcoindeki teknoloji yetersiz. Böyle bi şeyin olması çok zor.
member
Activity: 448
Buyrun burdan yakın , twiter ceosu bitcoinin gezegenin tek para birimi olacak diye açıklama yapıyor bir şekilde kripto paraya destek oluyor ,öte taraftan kripto para reklamlarını yasaklayacak kararlar çıkıyor twiterdan.
member
Activity: 196
Twitter gibi güçlü ve büyük bir mecranın kurucusunun bu sözleri duymak btc için inanılmaz güzel bir şey. İnşallah diyoruz.
Pages:
Jump to: