Pages:
Author

Topic: Gezegenin tek para birimi bitcoin olacak ! - page 9. (Read 882 times)

full member
Activity: 224
Merit: 100
Kullanılacak olan para biriminin bir değeri olmalı daha doğrusu sabit bir değeri olmalı. Aksi takdirde hiçbir şekilde alış veriş yapılamaz. Para bir ürünü ya da hizmeti alma gücüne sahip değilse bir işe yaramaz. Biraz hayali bir söylem olmuş.
jr. member
Activity: 56
Merit: 10
tek para birimi demek olmamış en iyi para birimlerinden olacak demesi daha iyi olurdu evet btc çok iyi bir para birimi ve dahada iyi olacağına inanıyorum ama diğer coinleride küçümsememek lazım eminim onlardanda çok iyi işler çıkacak
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
evet bence de gelecekte öyle bir durum söz konusu, çünkü şu an bile piyasaya atımış durumda tamamen kullanılması an meselesi

Yok artık daha neler. O nasıl bir anmis öyle. Daha ülkeler bile onun hakkında konusmuyorken bunun olması şu an neredeyse imkansız.
member
Activity: 378
evet bence de gelecekte öyle bir durum söz konusu, çünkü şu an bile piyasaya atımış durumda tamamen kullanılması an meselesi
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
Önumuzde ki 10 sene icin hersey cok degisik olacak buna inanin.

olumlu yöndemi demek istedin ?
newbie
Activity: 10
Merit: 0
Önumuzde ki 10 sene icin hersey cok degisik olacak buna inanin.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
Gelecekten geldiğini iddia eden adamında buna benzer açıklamaları vardı o geldi aklıma
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Herkes abartılı bir söylem olarak bulmuş ama kripto paraların ortaya çıkış amacı da bu değil mi zaten.Doları tamamen bitirecek tüm dünyada geçerli olacak bir para birimi olmak.İleride herhangi bir coin'in bu kademeye gelebileceğini düşünüyorum.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Bitcoinin Gezegenin tek para birimi olacağını söylemek fazla iddialı olmuş bence. Bitcoinin yanısıra başka kripto paralarda kullanılacaktır büyük ihtimalle.
member
Activity: 61
Merit: 100
Jack Dorsey  aynı fatih altaylı gibi boş yaparak ekmek kazanan bir adam, bu adam böyle ara ara çıkıp ilginç uç şeyler söyler 1-2 saniyelik de olsa ilgiyi kendine toplar o kadar, yani söylediklerinin mantıklı bir temeli yok
member
Activity: 154
asıl amaçlarından birisi de bu aslında ama bu durumun gerçekleşeceği günler de diğer coinlerin de etkisi olacağını düşünüyorum sadece btc değil
member
Activity: 308
Bitcoinin tek başına hüküm sürmesi imkansız, diğer koinlerin sahipleri buna müsaade etmeyecektir. Btc hakimiyeti olursa kripto para borsası da çöker kripto paralara olan inançta kalmaz.
member
Activity: 266
Tek para birimi biraz iddialı bir açıklama olmuş, diğer alt konler demi bitecek yani. Hadi kağıt paraların hepisi yakın tarihte yok olup gidecek onu anladık ama alt koniler niye yok oluyor onu anlayamadım.
member
Activity: 140
btc yanında kullanılacak en az 10 altcoin var eth neo xrp gibi
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
Ben buna inanmıyorum ne gezegenin ne geleceğin para birimi bitcoin olamaz. Ülkelerin para birimleri ve  savaşları bitcoini bitireceğini düşünüyorum
full member
Activity: 854
Merit: 113
onumuzdeki 10 yil icerisinde pek mumkun degil ama daha sonrasi olmasi muhtemel bence. merkez bankasi yuzunden cikan krizler sonucu bu ihtimal var bence. o zamanlari gorebilecek miyiz bakalim.
full member
Activity: 742
Merit: 112
şu anda uçuk geliyor ve bilimkurguyu andırıyor olsa da bunun gerçekleşme olasılığı sizce yok mu? Var ama şak diye 2 sene sonra yapmazlar bunu. geçiş aşamasında kaos, isyan gibi bazı faktörler oluşmalı ki insanlar kabul etsin. bunun içinde ülkelerin ellerindeki paraları değersiz yapılması ve kullanım oranının azaltılması yeterli. birde gelecekten gelen adam hikayesi anlatılıyor forumda bu sene 100k diye hedef koymuşmuş  Grin işe yaramazsa çizik atarız geçeriz.
member
Activity: 490
Şu kötü açıklamaların etki ettiği kadar bu güzel açıklamalarda etki etse çok güzel olacak. Fiyatlar hala önceki durumun üçte biri halinde ve piyasadaki toplam para miktarı yarıdan fazla düştü. Para girişi sağlanmadığı sürece güzel günleri görmemiz uzak gibi duruyor.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Twitter’in CEO'su Jack Dorsey Bitcoinin blokzincirinde yapılacak ilerlemeler sonrasında Bitcoinin Dünya’da kullanılacak tek para birimi olacağını söylemesi iddialı bir söz. Bitcoinin çıkış amacı da bu zaten fakat bu cümleyi açık açık söyleyen kişi sayısı pek az. Gelecekte kripto paraların kağıt paraların yerini alması çok mümkün fakat Bitcoin tek para birimi olur mu bunu zaman gösterecek.
full member
Activity: 434
Merit: 112
10 yıl mi. Abi naptın sende. Tamam bitcoin güzel iyi begeniyoruz lakin bitcoinin 10 içinde tek kripto para birimi olması bile çok zor. Bu düşüncelere kesinlikle katılmıyorum
Pages:
Jump to: