Pages:
Author

Topic: Gezegenin tek para birimi bitcoin olacak ! - page 11. (Read 882 times)

member
Activity: 308
Merit: 11
Bu olay 'bitcoin 1 milyon dolar olacak ' söyleminden bile daha saçma. Arkadaş ne alaka bunlar. Dünya tamam globallesiyor ama yine de her ne olursa olsun bir kripto paranın çıkıp da tam bir hakimiyet kurmasını beklemek saçmalık olur
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
Anlaşıldı Twitter CEO'su yüklü miktarda Bitcoin almış. Millete gaz veriyo Smiley
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Twitter'in CEO'su Jack Dorsey söylediği gibi bitcoin evrende tek para birimi olur mu bilmem ama bitcoinin gelecekte önemli para birimleri arasında olacağını kesin gözüyle bakıyorum , önemli bir şirketin CEO su olan bir kişinin laf olsun diye böyle söyleyeceğini düşünmüyorum dikkate almakta fayda var.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Çok saçma bir ifadede bulunmuş bu açıkça belli yani. İmkansız bir şey yani söylediği bu ifade. Buradan bir kez daha her zaman herkesin lafına inanmamak gerektiğini tekrarlamış oluyoruz.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Wowowow çok iddiali bir düşünce bu. Neredeyse imkansız bir ihtimal bu abi. Her ne kadar gelecek vaat etmiş olsa da tek olamaz.
full member
Activity: 219
Merit: 109
Btc biraz zor ama sanal para çok mantıklı.

Düşünün nakit para, kredi kartı vs. ortadan kalkmış. Bütün para işlemleri block chain tabanlı online bir sistem üzerinden yürüyor. Cüzdanlarımız da akıllı saatlerimize kayıtlı, herkesin akıllı saati-bilekliği var. Bütün ödemeleri de bu şekilde yapıyoruz.

Bence çok zor bir şey değil, gayet olası.

Hatta geçenlerde cüzdan-çip tarzı bir şey vardı, discorddan birçok kişi ücretsiz deneme için başvuru yaptı. Ufak bir çiği deri altına enjekte ediyorsun, vüzdanını deri altında taşıyorsun. Bu da etkileyici bir teknoloji, bakalım daha başka gelecekte neler göreceğiz, hangileri yaygınlaşacak.
member
Merit: 10
Bitcoine güveniyorum ve arkasındaki teknolojinin çok güçlü olduğunu düşünüyorum ancak tek para birimi olması imkansız.
Kripto para piyasasında da tek olmadığı gibi diğer para birimlerinin de silinmesi hiç kolay değil.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Güzel bir cümle kullanmış ama yanlışlarla dolu gezegenin tek para birimleri kriptoparalar olacak öyle tek 1 tanesi yetmez diğerleride çok kullanışlı
full member
Activity: 252
Çok abartı bir açıklama olmuş tabi ki. Bitcoinin değeri çok artabilir. Kullanım oranı eskisine oranla çok daha artabilir ama yine de dünyada tek kullanılan para birimi olamaz. Zaten kripto paralar ileride baya yaygınlaşsa bile bitcoinin bir sürü kripto rakibi olur.
member
Activity: 86
gezegenin tek para birimi bitcoin olamaz yanlız gezegenin en değerli para birimi bitcoin olur . tabi bu birazda arz talep meselesi insanlar nekadar çok talep ederlerse btc birokadar değerlenir sanırım buda çok uzak bir ihtimal değil
jr. member
Activity: 56
bitcoin in tek para birimi olacağı biraz abartı geldi fakat bitcoin değerli bir yatırım aracı ve dahada değerli olacağı kanaatindeyim tabi bu uzun vadeli düşünenler için geçerli kısa vadede çok bişey beklemek yalan olur fakat gelecekte gerçekten değerli bir para birimi olacağı inancındayım
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
İlk önce harcanan bile bir para birimi olsunda sonra Tek olmaya çalıssın . Bende isterim olmasını ama şu an için hayal .
member
Activity: 392
Twiter ceso bütün kripto para yatırımcılarının duygularına tercüman olacak bir açıklama yapmış , gün gelecek elbet bitcoin bu dünyanın para birimi olacak ,ve herkes bitcoinin değerini o zaman anlayacak.
member
Activity: 448
Kripto para piyasasında bulunan büyük çoğunluğun gerçekte bitcpine olan inancı ve güvenci bu kripto piyasasının büyümesini sağlıyor.Ayrıca kripto para yatırımcılarının en büyük temennisi zaten dünyanın para biriminin bitcoin olmasıdır.
full member
Bu çok iddialı bir söylem fakat inandırıcı değil. Bu teknolojinin kullanılabilmesi için bütün dünyanın aşağı yukarı internet kullanması gerekiyor. Dünyadan kastım yaşayan halk kitleleri. Haiti gibi Afrika ülkeleri gibi ülkelerin böyle bir teknolojiye geçmesi on yıl içinde mümkün değil.
member
Activity: 308
Merit: 11
100 yilda gecse bunun olma ihtimali yok bence. Su an icin dunya genel ekonomisinde kripto piyasasi cok fazla bir oranda olmamasi soylenerek G20de duzenlenme bile getirilmedi. Bu yuzden ben bunun olabilecegine inanmiyorum.
full member
Activity: 266
Merit: 108
Biraz fazla iddialı olmuş ama 10 yıl içinde son derece geçerli olacağı çok aşikar.
Ama sevindirici açıklamalar tabi. Devamını bekliyoruz.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Piyasa hala kendini toplayamamisken bu sekilde bir aciklama yapmak bence oldukca sacma ve abarti. Bu tarz spekulasyonlara guvenip yatirim yapmayin kesinlikle.
member
Activity: 322
Merit: 12
Abarti ve ucuk bir aciklama bence. Olabilecek seylerden bahsedelim derim .
member
Activity: 252
Bitcoin balon diyenlere inanmadığım gibi bitcoin 1milyon$ olacak birgün dünyada herkes bitcoin kullanacak sözleride inandırıcı gelmiyor.
Pages:
Jump to: