Pages:
Author

Topic: Gezegenin tek para birimi bitcoin olacak ! - page 2. (Read 882 times)

newbie
Activity: 84
Merit: 0
Böyle bişey olucağını düsünmuyorum coğu ülke şuan bıle kabul etmiyo ediceklerini düşünmüyorum .
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
Gerçekleşme ihtimali ineklerin uçması ihtimali ile eşdeğer olan bir beklenti.

evet hocam uçan inekler kümesi nasıl bir boş küme ise, gezegenin de tek para birimi olacak bitcoin de aynı öyle bir boş kümedir, laf olarak da bu arkadaşın lafları boş laf kümesine denk geliyor,  bunları da dolu kümeye katıyoruz.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Gerçekleşme ihtimali ineklerin uçması ihtimali ile eşdeğer olan bir beklenti.
newbie
Activity: 238
Bana kalırsa böyle bir durum hiç yaşanmayacak, hali hazırda bir sürü başarılı altcoin mevcut bu açıdan değerlendirildiğin de bunların tamamen ortadan kalkması imkansız
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Bu adam bu hayalini ancak ruyalarinda gorebilir bence. Gercek hayatta gerceklesmesi imkansiz.
newbie
Activity: 140
Şu an rezerv para birimi nasıl dolarsa, ileride rezerv paranın bitcoin olmaması için bir neden yok.
newbie
Activity: 98
Çok abartmamış, herkes de aynı fikirde. Amacı tam olarak ne kestirmek güç
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Hiçbir şeye olmaz demiyorum, olur mu olur. Hem teknolojide hem de bu piyasada gelişmeler oluyor ve toplum bu tarz şeylere düşündüğümüzden çok daha hızlı entegre oluyor aslında. Dolayısıyla bu tip söylemler artık bana çok ütopik gelmemeye başladı.
newbie
Activity: 150
çok uzun vadede belki olabilir ama henüz çok erken..ayrıca bir kirpto para olacaktır ama bunun bitcoin dışında bir para olması da mümkün..
newbie
Activity: 54
bence bu düşünce ütopya.kağıt para olamdan bitcoinin anlamı olmayacağı için böyle bir şey gerçekleşmez diye düşünüyorum..
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
bu adam bile bitcoin hakkında bir şeyler diyorsa demek ki bitcoin ya da başka bir kripto para birimi gelecekte ciddi manada konuşulacaktır diye düşünüyorum ben
member
Activity: 182
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Çok çok büyük iddia bu ancak sadece acıklamanın dikkatini daha yüksek seviyelerden çekmek için birazcık bol keseden sallama olduğnu düşünüyorum bunun.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
10 Yıl daha yaşarsak görürüz ne olup bittiğini ama şuan için zor 10 yıl sonra kimbilir hangi projeler çıkacak hiç birini bilmiyoruz o yüzden atıp tutmamak lazım  gelsin o zamanlar bakarız.
newbie
Activity: 163
Bana imkansız gelen bir açıklama olmuş kredi kartı bile çok yaygın olsa da belli kesimde henüz kullanılmıyorken gezegenin tek para birimi bitcoin nasıl olacak acaba merak ediyorum
newbie
Activity: 210
derleeer derler..işlerine geldiği gibi konuşurlar..neye göre açıklaması yok..kağıt para olmadan kripto paranın değeri var mı? ayrıca bu demek oluyor ki herkesin kendi parasını üretebildiği bir dünya olacak..
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
bir çok kişinin düşüncesi bu zaten bitcoinin ve diğer kripto paraların da temel mantığı bu aslında,bakalım ne kadar zaman alacak gezegenin tek para birimi olması
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
bu biraz abartı bir söylem olmuş,  zira gezegen ifadesinin kullanılması, bu işin ne kadar abartıldığını gözler önüne seriyor
newbie
Activity: 168
Yapmayin bunun imkansiz bir olay oldugu ortada. Bitcoin milyon dolarlara ulassada bu gerceklesmez.
newbie
Activity: 135
Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin bu kesinlikle gerceklesmesi imkansiz bir tahmin.
newbie
Activity: 140
Bitcoinin çıktığı günden bugüne yükselişi muhteşem
Ama ileri de belki başka coin artacak hiç belli olmaz
Pages:
Jump to: